Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ještě mě napadlo......co si myslíte, kdybych doma dělala mrtvýho brouka.? jakože ano, vařila bych, prala bych, ale nejevila bych žádnou iniciativu, žádný zájem v ničem
myslíte že by mu to třeba docvaklo?? Sama bych koupala malou, nakupovala, vše bych dělala sama a mluvila s ním, jen jako on se mnou, jen když se na něco zeptá?
![]()
@Anonymní píše:
Holky, ještě mě napadlo......co si myslíte, kdybych doma dělala mrtvýho brouka.? jakože ano, vařila bych, prala bych, ale nejevila bych žádnou iniciativu, žádný zájem v ničemmyslíte že by mu to třeba docvaklo?? Sama bych koupala malou, nakupovala, vše bych dělala sama a mluvila s ním, jen jako on se mnou, jen když se na něco zeptá?
![]()
@Anonymní píše:
Tak to ti nepomůže vůbec a další věc, že to ani nevydržíš
To co píšeš je jak přes kopírák co jsem měla já, jak jsem psala už včera..nepomůže ti to..! ja to zkoušela několik let.. nepomohlo nic..má tě na háku a pravděpodobně tomu nebude jinak dokud se trochu nezměníš v mrchu a to nikdy neuděláš, když sním budeš
je to smutný, ale až časem ti dojde, jak strašnej to byl život a že utéct je jediné dobré co si mohla udělat.. U nás se trochu zarazil až ve chvíli, kdy jsem se snim rozešla (pořád jsme ještě bydleli spolu 3měs) a začala jsem nosit domu kytky a chodit na rande..ale ani to snim nehlo a jen hrál..UTEČ!! To, že vymejšlíš, jak na něj je jen znak toho, že si s tebou dělá co chcce..
a prostě tě má omotanou ![]()
@ivulk Souhlasím naprosto jediná tvá šance, pokud chceš zkusit to mezi vámi spravit je vyhodit ho, tak jak jsem ti psala!!! Opravdu mě to vyšlo, ale taky hodně dělá věk a zkušenosti ve vztazích mému chlapovi je 38 a je rozvedenej, takže na něj to zapůsobilo bravůrně
Ale nebála bych se to udělat je to prostě nejlepší způsob v těchto případech!!!
Vyhazovat ho nechci, protože jakmile ho vyhodím, bude opět celé noci pařit, chlastat a chodit po barech s kamarádkama.
nějak nevím jak to vyřešit… ted opět přišel domů, najedl se a hraje až do Farmy. Nedali jsme si ani pusu na přivítanou, vítal se jen s malou..nemluvili jsme od doby co se najedl.! ![]()
Bože já se doma asi udusím… tady to ticho, to nemluvení spolu…
![]()
@Anonymní píše:
Bože já se doma asi udusím… tady to ticho, to nemluvení spolu…![]()
![]()
Klid. Máš skype a kámošky? Volejte si spolu, nemusíš mluvit jen s ním.
Nečetla jsem vše reaguji na dotaz. U nás bylo (je) to samé. Bývalo to horší. jsme spolu 5 let. Po 3/4 roce jsem otěhotněla, porodila holčičku a frajer bez práce hrál, občas pomohl a hlavně před ostatníma se snažil. Pak jsme spolu nějaký čas nebydleli, to jezsil na návštěvy po práci jen když se mu chtělo. Ted spolu zas bydlíme, máme druhé dítko a s hraním celkem přestal, dokonce si troufám říct že na netu trávím víc času já (on je opět bez práce). ale pomáhá víc a hry ho už tolik neberou (je mu 29).
ale zas má jiné mouchy a mnohem horší takže člověk si asi nevybere
Týjo, a jaktože jsi skončila s ním a ne s někým z těch „normálnějších“? Čím ti imponoval? Ale jinak je to fakt psycho, tohle bych doma nemohla být, respektive takovýho chlapa. Otevřeně bych si s ním promluvila, řekla bych mu co mi vadí a jestli to nehodlá změnit, tak bych mu řekla, že to ukončíte, že takhle si život nepředstavuješ - a ani se ti nedivím. Držím palce.
Řekla jsem mu to Xkrát, nesčetněkrát… ale znáte ten pocit, kdy chcete slyšet: „pokusím se to změnit“ a slyšíte: „tak ok, nevyhovuje ti to, tak se sbal a jdi“… je to jako kudla do zad..
ještě si tohle dovolí říct, ať jdu z MÉHO bytu..
Chci slyšet, že to zlepší, že se bude věnovat malej.. ale jsem asi jen hloupá a naivní v tomhle… čím dál více zjišťuji, že je pro něj hra důležitější než my dvě - jeho rodina!
@Anonymní píše:
Holky, ještě mě napadlo......co si myslíte, kdybych doma dělala mrtvýho brouka.? jakože ano, vařila bych, prala bych, ale nejevila bych žádnou iniciativu, žádný zájem v ničemmyslíte že by mu to třeba docvaklo?? Sama bych koupala malou, nakupovala, vše bych dělala sama a mluvila s ním, jen jako on se mnou, jen když se na něco zeptá?
![]()
To určitě fungovat nebude. Jediné, čeho si všimne, že není uvařeno. Ne, žes neuvařila, páč ty tam jako nebudeš, Vzduch. Jestli doufáš, že se atmésféra uklidní, bude to naopak. ![]()
@Anonymní píše: Řekla jsem mu to Xkrát, nesčetněkrát… ale znáte ten pocit, kdy chcete slyšet: „pokusím se to změnit“ a slyšíte: „tak ok, nevyhovuje ti to, tak se sbal a jdi“… je to jako kudla do zad..ještě si tohle dovolí říct, ať jdu z MÉHO bytu..
Chci slyšet, že to zlepší, že se bude věnovat malej.. ale jsem asi jen hloupá a naivní v tomhle… čím dál více zjišťuji, že je pro něj hra důležitější než my dvě - jeho rodina!
Na tohle bych mu odpověděla, že je to MUJ byt a ať se sbalí on.
@Jaji77 píše:
Na tohle bych mu odpověděla, že je to MUJ byt a ať se sbalí on.
Akorát by se mi vysmál… vzal si malou do náruče a vystrkal mě za dveře..jako to už udělal jednou ![]()
Děkuji i za tuhle radu.
Nevím no…začala jsem si psát s jedním chlapem, je mu 27
zdá se být moc fajn, i my s malou se mu zdáme být fajn. Nevím, jestli bych do toho šla, jestli bych měla tu odvahu…