Můj život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.8.12 12:33

Děkuji i za tuhle radu. :kytka: Nevím no…začala jsem si psát s jedním chlapem, je mu 27 :) zdá se být moc fajn, i my s malou se mu zdáme být fajn. Nevím, jestli bych do toho šla, jestli bych měla tu odvahu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.12 14:39

Holky, ještě mě napadlo......co si myslíte, kdybych doma dělala mrtvýho brouka.? jakože ano, vařila bych, prala bych, ale nejevila bych žádnou iniciativu, žádný zájem v ničem ;) myslíte že by mu to třeba docvaklo?? Sama bych koupala malou, nakupovala, vše bych dělala sama a mluvila s ním, jen jako on se mnou, jen když se na něco zeptá? :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.12 15:01
Tak to ti nepomůže vůbec a další věc, že to ani nevydržíš :-)
@Anonymní píše:
Holky, ještě mě napadlo......co si myslíte, kdybych doma dělala mrtvýho brouka.? jakože ano, vařila bych, prala bych, ale nejevila bych žádnou iniciativu, žádný zájem v ničem ;) myslíte že by mu to třeba docvaklo?? Sama bych koupala malou, nakupovala, vše bych dělala sama a mluvila s ním, jen jako on se mnou, jen když se na něco zeptá? :think: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.12 15:04
@Anonymní píše:
Tak to ti nepomůže vůbec a další věc, že to ani nevydržíš :-)
:mrgreen: No…to asi ne… ale myslela jsem že by mu to mohlo dojít…
  • Citovat
  • Upravit
779
20.8.12 20:00

To co píšeš je jak přes kopírák co jsem měla já, jak jsem psala už včera..nepomůže ti to..! ja to zkoušela několik let.. nepomohlo nic..má tě na háku a pravděpodobně tomu nebude jinak dokud se trochu nezměníš v mrchu a to nikdy neuděláš, když sním budeš :,( je to smutný, ale až časem ti dojde, jak strašnej to byl život a že utéct je jediné dobré co si mohla udělat.. U nás se trochu zarazil až ve chvíli, kdy jsem se snim rozešla (pořád jsme ještě bydleli spolu 3měs) a začala jsem nosit domu kytky a chodit na rande..ale ani to snim nehlo a jen hrál..UTEČ!! To, že vymejšlíš, jak na něj je jen znak toho, že si s tebou dělá co chcce.. :nevim: a prostě tě má omotanou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.12 20:07

@ivulk Souhlasím naprosto jediná tvá šance, pokud chceš zkusit to mezi vámi spravit je vyhodit ho, tak jak jsem ti psala!!! Opravdu mě to vyšlo, ale taky hodně dělá věk a zkušenosti ve vztazích mému chlapovi je 38 a je rozvedenej, takže na něj to zapůsobilo bravůrně :-) Ale nebála bych se to udělat je to prostě nejlepší způsob v těchto případech!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.12 18:39

Vyhazovat ho nechci, protože jakmile ho vyhodím, bude opět celé noci pařit, chlastat a chodit po barech s kamarádkama. :think: :? nějak nevím jak to vyřešit… ted opět přišel domů, najedl se a hraje až do Farmy. Nedali jsme si ani pusu na přivítanou, vítal se jen s malou..nemluvili jsme od doby co se najedl.! :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.12 18:49

Bože já se doma asi udusím… tady to ticho, to nemluvení spolu… :zed: :zed: :,(

• Citovat
  • Upravit
15659
21.8.12 18:58
@Anonymní píše:
Bože já se doma asi udusím… tady to ticho, to nemluvení spolu… :zed: :zed: :,(

Klid. Máš skype a kámošky? Volejte si spolu, nemusíš mluvit jen s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.12 23:39

Nečetla jsem vše reaguji na dotaz. U nás bylo (je) to samé. Bývalo to horší. jsme spolu 5 let. Po 3/4 roce jsem otěhotněla, porodila holčičku a frajer bez práce hrál, občas pomohl a hlavně před ostatníma se snažil. Pak jsme spolu nějaký čas nebydleli, to jezsil na návštěvy po práci jen když se mu chtělo. Ted spolu zas bydlíme, máme druhé dítko a s hraním celkem přestal, dokonce si troufám říct že na netu trávím víc času já (on je opět bez práce). ale pomáhá víc a hry ho už tolik neberou (je mu 29).
ale zas má jiné mouchy a mnohem horší takže člověk si asi nevybere

• Citovat
  • Upravit
50
21.8.12 23:53

Týjo, a jaktože jsi skončila s ním a ne s někým z těch „normálnějších“? Čím ti imponoval? Ale jinak je to fakt psycho, tohle bych doma nemohla být, respektive takovýho chlapa. Otevřeně bych si s ním promluvila, řekla bych mu co mi vadí a jestli to nehodlá změnit, tak bych mu řekla, že to ukončíte, že takhle si život nepředstavuješ - a ani se ti nedivím. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 07:10

Řekla jsem mu to Xkrát, nesčetněkrát… ale znáte ten pocit, kdy chcete slyšet: „pokusím se to změnit“ a slyšíte: „tak ok, nevyhovuje ti to, tak se sbal a jdi“… je to jako kudla do zad.. :( ještě si tohle dovolí říct, ať jdu z MÉHO bytu..
Chci slyšet, že to zlepší, že se bude věnovat malej.. ale jsem asi jen hloupá a naivní v tomhle… čím dál více zjišťuji, že je pro něj hra důležitější než my dvě - jeho rodina!

• Citovat
  • Upravit
20518
22.8.12 12:03
@Anonymní píše:
Holky, ještě mě napadlo......co si myslíte, kdybych doma dělala mrtvýho brouka.? jakože ano, vařila bych, prala bych, ale nejevila bych žádnou iniciativu, žádný zájem v ničem ;) myslíte že by mu to třeba docvaklo?? Sama bych koupala malou, nakupovala, vše bych dělala sama a mluvila s ním, jen jako on se mnou, jen když se na něco zeptá? :think: :palec:

To určitě fungovat nebude. Jediné, čeho si všimne, že není uvařeno. Ne, žes neuvařila, páč ty tam jako nebudeš, Vzduch. Jestli doufáš, že se atmésféra uklidní, bude to naopak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
22.8.12 12:04
@Anonymní píše: Řekla jsem mu to Xkrát, nesčetněkrát… ale znáte ten pocit, kdy chcete slyšet: „pokusím se to změnit“ a slyšíte: „tak ok, nevyhovuje ti to, tak se sbal a jdi“… je to jako kudla do zad.. :( ještě si tohle dovolí říct, ať jdu z MÉHO bytu..
Chci slyšet, že to zlepší, že se bude věnovat malej.. ale jsem asi jen hloupá a naivní v tomhle… čím dál více zjišťuji, že je pro něj hra důležitější než my dvě - jeho rodina!

Na tohle bych mu odpověděla, že je to MUJ byt a ať se sbalí on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 14:59
@Jaji77 píše:
Na tohle bych mu odpověděla, že je to MUJ byt a ať se sbalí on.

Akorát by se mi vysmál… vzal si malou do náruče a vystrkal mě za dveře..jako to už udělal jednou :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky