Můj život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
22.8.12 14:59
@Anonymní píše:
Akorát by se mi vysmál… vzal si malou do náruče a vystrkal mě za dveře..jako to už udělal jednou :(

Docela slušná agresivita. Tak pozvat pár kamarádů, vyměnit zámky a nechat kufry za dveřma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 15:35

Tak ještě do toho je to, že nám k 1.9.2012 končí smlouva v tomhle bytě, kde jsme teď. Když se doma chci bavit a řešit co budeme jako dál dělat, je mi řečeno, že se nemám nervovat že to nějak dopadne a hraje si na PC. Vždy to nějak dopadlo, protože jsem to JÁ vyřídila. Já a moje rodina, samozřejmě mě v tom nenechají. :,(
Za devět dní nás vykopne…a co mi pak? Měli jsme jet pracovně do zahraničí, ale kvůli tomu, že tam mají dovolenou do 3.9.2012, se s námi na příjezdu domluví až po víkendu, až po 3.9.2012. Mám z toho akorát nervy v kýblu… :,( A můj drahý??? Neřeší… Já to přece vyřešim a já si to přece odseru… :x

• Citovat
  • Upravit
15659
22.8.12 15:43
@Anonymní píše:
Tak ještě do toho je to, že nám k 1.9.2012 končí smlouva v tomhle bytě, kde jsme teď. Když se doma chci bavit a řešit co budeme jako dál dělat, je mi řečeno, že se nemám nervovat že to nějak dopadne a hraje si na PC. Vždy to nějak dopadlo, protože jsem to JÁ vyřídila. Já a moje rodina, samozřejmě mě v tom nenechají. :,(
Za devět dní nás vykopne…a co mi pak? Měli jsme jet pracovně do zahraničí, ale kvůli tomu, že tam mají dovolenou do 3.9.2012, se s námi na příjezdu domluví až po víkendu, až po 3.9.2012. Mám z toho akorát nervy v kýblu… :,( A můj drahý??? Neřeší… Já to přece vyřešim a já si to přece odseru… :x

Vidíš, tak se to řeší samo. Najdi si bydlení pro sebe s prckem a on ať si jde, kam chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 15:50

Nevím…buď mám na výběr…risknout s ním cizinu…nebo si nechat od rodiny koupit byt… a tradá… ale nevím jak by trvalo dlouho ta koupě :(

• Citovat
  • Upravit
15659
22.8.12 15:57
@Anonymní píše:
Nevím…buď mám na výběr…risknout s ním cizinu…nebo si nechat od rodiny koupit byt… a tradá… ale nevím jak by trvalo dlouho ta koupě :(

I kdyby měsíc, tak azylák přinejhorším to jistí - na dočasnou dobu. Proč s ním chceš vůbec něco riskovat, když je takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 16:40

Tak u nás doma..přišel z práce a zapl pc a hraje… Bylo mi řečeno, že mě nesnáší, jaká jsem hysterka, a kráva. Ať sklapnu tu držku, a držim hubu a vše podobné. Když jsem viděla tu zlost v jeho očích.. :,( Asi se tu udusím…nemluví se mnou ani slovo…
A to vše byla reakce na to, jak to vyřešíme, když máme na vystěhování 9dní.

• Citovat
  • Upravit
15659
22.8.12 16:44
@Anonymní píše:
Tak u nás doma..přišel z práce a zapl pc a hraje… Bylo mi řečeno, že mě nesnáší, jaká jsem hysterka, a kráva. Ať sklapnu tu držku, a držim hubu a vše podobné. Když jsem viděla tu zlost v jeho očích.. :,( Asi se tu udusím…nemluví se mnou ani slovo…
A to vše byla reakce na to, jak to vyřešíme, když máme na vystěhování 9dní.

Jak říkám. Vystěhuj sebe a malého a on ať se třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 17:07

Řekla jsem mu že využiju tu rodinu a budu si vyhlížet a shánět byt… najednou je jak milius opět… jestli si dáme večer vínko apod. :D No jo no…

• Citovat
  • Upravit
779
22.8.12 18:44
@Anonymní píše:
Vyhazovat ho nechci, protože jakmile ho vyhodím, bude opět celé noci pařit, chlastat a chodit po barech s kamarádkama. :think: :? nějak nevím jak to vyřešit… ted opět přišel domů, najedl se a hraje až do Farmy. Nedali jsme si ani pusu na přivítanou, vítal se jen s malou..nemluvili jsme od doby co se najedl.! :?

moment to je přece uplně jedno co bude dělat až ho vyhodíš!!! tim vyhodit myslíme odstřihnout od sebe..bude mít svůj žicot a ty taky..nezlob se na mě ale pokud stím nedokážeš nic udělat si fakt slaboch..pokud by šlo jen o tebe tak neřeknu, ale když už je v tom i dítě..si přece matka..to ti nevadí, jak se chová? budeš to třeba i v horší formě snášet dosmrti? :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 19:36
@ivulk píše:
moment to je přece uplně jedno co bude dělat až ho vyhodíš!!! tim vyhodit myslíme odstřihnout od sebe..bude mít svůj žicot a ty taky..nezlob se na mě ale pokud stím nedokážeš nic udělat si fakt slaboch..pokud by šlo jen o tebe tak neřeknu, ale když už je v tom i dítě..si přece matka..to ti nevadí, jak se chová? budeš to třeba i v horší formě snášet dosmrti? :roll: :zed: :zed: :zed:

Ano, jsem slaboch!! :( A vím to… Do smrti to snášet nechci, pořád čekám až se něco stane.Dnes jsem ho zaskočila, když jsem se ho v hádce zeptala narovinu, jestli si myslí že je jednej na světě a jestli si myslí že tohle chci od dvaceti let, takovejhle vztah s tím jak se ke mě chová? To absolutně nečekal, vykulil oči a divil se… to jsem na něm poznala.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
779
22.8.12 19:43
@Anonymní píše:
Ano, jsem slaboch!! :( A vím to… Do smrti to snášet nechci, pořád čekám až se něco stane.Dnes jsem ho zaskočila, když jsem se ho v hádce zeptala narovinu, jestli si myslí že je jednej na světě a jestli si myslí že tohle chci od dvaceti let, takovejhle vztah s tím jak se ke mě chová? To absolutně nečekal, vykulil oči a divil se… to jsem na něm poznala.. :dance:

já vim, že to je těžký, ale bohužel z vlastní zkušenosti vím, že tímhle jen posunuješ hranici, co všechno si k sobě navzájem dovolíte.. jednou dvakrát bude překvapenej, ale po třetí už se nad tim ani nepozastaví a co uděláš pak? já jsem taková celkem flegmatická povaha a když jsem jednou ex vzala paštiku z talíře a ve vzteku jsem sní mrskla o koberec..řekla jsem dost..nidky předtim ani potom se to už neopakovalo..ale byl to jasnej důkaz toho, že je ten vztah prostě v háji..kdybych bývala odešla dávno před paštikou ušetřila bych si spoustu času a trápení…on si nic z toho prostě neuvědomí dokud tě definitivně neztratí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 10:59

Dopdele, kura, do háje… :,( Chlap si nechal doma mobil a šel do práce. Volala mu ségra, tak jsem to vzala a dozvěděla se že si vesele volal s ex, co já jsem spala, týden zpátky… :( smsky s našeho společnýho kamaráda, bývalou, co nás všechny okradla.. ty smsky už jsou smazaný, ale i ex i tahle jsou „nejpoužívanější kontakty“… úplně mi vyschlo v krku :(
Kruci nechci bořit rodinu a vše zahodit, ale to mám být za idiota??? :(
jakmile se ho zeptám, je zkažený víkend, nebude se se mnou bavit a já budu za stíhačku a tu co špehuje :( Ve dvě ho vyzvedávám v práci…nevím jak se mám chovat… :(

• Citovat
  • Upravit
15659
24.8.12 11:22
@Anonymní píše:
Dopdele, kura, do háje… :,( Chlap si nechal doma mobil a šel do práce. Volala mu ségra, tak jsem to vzala a dozvěděla se že si vesele volal s ex, co já jsem spala, týden zpátky… :( smsky s našeho společnýho kamaráda, bývalou, co nás všechny okradla.. ty smsky už jsou smazaný, ale i ex i tahle jsou „nejpoužívanější kontakty“… úplně mi vyschlo v krku :(
Kruci nechci bořit rodinu a vše zahodit, ale to mám být za idiota??? :(
jakmile se ho zeptám, je zkažený víkend, nebude se se mnou bavit a já budu za stíhačku a tu co špehuje :( Ve dvě ho vyzvedávám v práci…nevím jak se mám chovat… :(
:roll: co všechno vydrží ženská? Jeden zkažený víkend a pak pár let svobody… ale zřejmě ses ještě nenaštvala dostatečně, no.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 11:23
@Jaji77 píše: :roll: co všechno vydrží ženská? Jeden zkažený víkend a pak pár let svobody… ale zřejmě ses ještě nenaštvala dostatečně, no.

Nejspíš… nejspíš to ještě není poslední hřebík do rakve… :x :|

• Citovat
  • Upravit
15659
24.8.12 12:17
@Anonymní píše:
Nejspíš… nejspíš to ještě není poslední hřebík do rakve… :x :|

Nemáš sadomasochistické sklony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek