Můj život

Anonymní
19.8.12 18:00

Můj život...

Tak raději o tomto tématu anonymně.. chci se z toho všeho nějak pořádně vypsat..
Jsme spolu s chlapem přes 3 roky, máme půlroční princeznu a bydlíme v podnájmu.
Mně je 20let, jemu 27. Jaksi…ale,si nějak nejsem jistá co cítím, nebo co bych měla cítit..Normálně pracuje, v tomhle směru vše v pohodě, peníze nosí, po finanční stránce se stará dobře, ale po partnerský stránce, nevím nevím…
Nevím ani jak to popsat, občas z toho cítím psychické týrání i když vím, že on si to neuvědomuje, že mu to přijde normální. První náš „problém“ je jeho věčný hraní na PC…denně u toho sedí ve všední den co přijde z práce 17h plus mínus až do Farmy, většinou meju malou sama, jen někdy se přidá a meje ji on. O víkendech, třeba tenhle víkend hrál od 6h od rána, co vstal až do 20h do nějakého filmu, ani neobědval. Prostě takové zkraty co mě docela dost nebaví. Já jsem jela s malou na chalupu, protože bylo krásně ale celý život to takhle nepůjde přece.. Když se ohradím, dozvím se-ať si taky dělám svoje. Takže tolik k tomuhle. V sexu problém ani tak nevidím, samozřejmě že před narozením malé jsme řádili víc :) ale ted je to spíš takový…nevím..nezavře při sexu ani oči, furt něco mele… :( nejoblíbenější věta jak začíná sex je- „tak si ho vem do pusy“… a prostě nějaká romantika, vášeň? Co to je?!
Běžná denní mluva se shrnula na to, co jsme přes den dělali, když jde hrát, nebavíme se, protože buď mě nevnímá (což mi normálně řekne) nebo nadává že prohrál a to ani komunikovat nezkouším…
Jindy je zase, zvlášt na návštěvách a před kamarádama, vzornej tatínek.....tutu nunu malá jeho holčička, to jo.. Nějaký dny jakoby měl výčitky a dá malý jogurt, nakrmí jí, přebalí jí, uspí jí.. a jindy se tu třeba vzteká a on na ní zařve ať sklapne apod. samozřejmě jí bráním a zhádáme se i my dva. Většinou je ale on, ten kdo se přijde usmířit..
Stále nějak doufám, že se něco změní…že to nebude stejné dalších Xlet… Ale asi jsem se sekla na celý čáře, když jsem začala žít a plánovat život s někým, kdo se „vymyká“ tomu, co jsem měla vždy před ním…Všichni moji ex byli sportovně založený, jezdili jsme na bruslích, na kola, na lyže…podnikali výlety, samá sranda a myslela jsem si i chtěla, aby se malá naučila lyžovat, bruslit a vše stejně jako to od mala učili doma mě :). Stále asi vážně čekám, že se buď zlepší…nebo že přijde někdo lepší, někdo s kým budu moct „přemýšlet nahlas“..komu budu moct říct že mě něco trápí a když mi ukápne slza, nebudu poslouchat- proč zase řvu, že jsem rozmazlenej parchant. Doufám, že někdo takový třeba přijde a bude nás mít rád obě dvě. Ale sama někdy nevím, jestli bych partnera opustila, když má i ty svoje „rodinný chvíle“… Ale třeba bych se rozběhla směrem od něj :) To nevím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
19.8.12 18:04

Asi byste potřebovali nějaké oživení, nevím :nevim: každopádně držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 18:06

Mám to samý, už nic nepomáhá a já už se z toho hroutím… Zachvilku utíkám. No jen nemá hry ten můj, ale sázení :nevim: Kolikrát mu vysvětlím, že se mi to nelíbí, a nic nepomáhá… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:07
@slavuska1 píše:
Asi byste potřebovali nějaké oživení, nevím :nevim: každopádně držím palečky :)

Děkuji moc.. oživení jsem myslela že by jsme letos o prázdninách jeli k moři, bylo mi řečeno, že malá to ještě nechápe, že počkáme rok, a k moji mamce na hlídání to nepřipadá v úvahu, přitom mi to mamka sama nabízela.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:08
@Anonymní píše:
Mám to samý, už nic nepomáhá a já už se z toho hroutím… Zachvilku utíkám. No jen nemá hry ten můj, ale sázení :nevim: Kolikrát mu vysvětlím, že se mi to nelíbí, a nic nepomáhá… :(

Tak to možná svatý hry… 8o sázení je na prd… Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
19.8.12 18:10

Moje ségra má doma to samé…bere si počítač i do práce a tam hraje…já bych to nesnesla. Hraje snad furt, ale je zas pravda, že na výlety jezdí. Jen jeden příklad, nedávno jsme tam byli..hráli jsme celá rodinka activity..už jen to, že musel dát notebook ze stolu to bylo…pak vyhrál, ale ostatní ještě nedohrály a on už se sbalil, šel si přesednou, zapnul notebook a zase hrál :mrgreen: my na něho koukaly 8o :mrgreen: jako příjde mi to směšné, ale mít to doma, tak nevím, nevím… :oops: :think:

• Citovat
  • Upravit
31672
19.8.12 18:11
@Anonymní píše:
Děkuji moc.. oživení jsem myslela že by jsme letos o prázdninách jeli k moři, bylo mi řečeno, že malá to ještě nechápe, že počkáme rok, a k moji mamce na hlídání to nepřipadá v úvahu, přitom mi to mamka sama nabízela.. :nevim:

a proč by hlídání u mamky nepřipadalo v úvahu? stejnej závislák na miminku jako já? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 18:15
@Anonymní píše:
Tak to možná svatý hry… 8o sázení je na prd… Zakl.

No jo, ono těch peněz moc neprosází, ale furt čučí na sport atd., já když udělám scénu tak jsem psychicky labilní, jinak mě je 22 jemu 30.

• Citovat
  • Upravit
16906
19.8.12 18:25

Je mi líto, že to některý máte doma takhle zoufalý. Nechápu, co ti mladí chlapi z toho života maj, když seděj na kompu nebo spěj. škoda bejt takhle mladá zapykaná doma s dítětema chlapem naprd :( Snad se vám to nějak zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.8.12 18:35

Cekat, ze se neco zmeni nema cenu…holt budes muset byt trochu razna a partnerovi povedet, ze to neni normalni a nelibi se ti to. Ja mela neco podobneho, akorat u nas jel bud pc nebo Xbox. Jak u toho porad sedel, zadny napady ani navrhy na rodinny aktivity, vylety, prochazky…sedela jsem u toho pak taky a to je pak vztah o stridani u pc :roll: Tedy muzes jeste byt rada, ze obcas vykoupe. Muj byvaly dceru koupal dvakrat a jeste u toho mel drzky, protoze jsem ho donutila :lol:
Jeste muzes zkusit schovat kabel od pc nebo nabijecku od notebooku :mrgreen: Az vychladne z rozcileni, tak si o tom promluvit :mrgreen:

Jo a sazeni u nas ke konci taky zacalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 18:47

Ahoj zakladatelko. Vidím, že někteří chlapi jsou si dost podobní..jestli čekáš a doufáš, že se změní, tak čekáš pravděpodobně zbytečně :nevim: Můj švagr je to samé, ale je mu už skoro 50 let.Jeho jedinou zálibou je počítač. Nejhorší je, že jsou posedlé počítačem i jeho děti.
Tvůj mi přijde ještě trošku nevyzrálý. :?: Blbé je, když je chlap nevyzrálý ještě po 40.Můj chlap je zase trapný v tom, že furt čumí na telku. Každý den :pocitac: Přijde z práce a čumí. Na zprávy se díváme společně, pak mě tam většinou už nic nebaví..(od září začne aspoň Ordinace, jupí :lol: )Jenže on čumí většinou na nějaké stupidní filmy, nebo střílečky, kluk se na to pak dívá taky :zed: Našeho druhého syna vykoupal jen jednou a to jsem ho musela donutit!!Jo a mému je 41.Toho už nezměním vůbec. :(
Taky bych radši chodila ven, na výlety, procházky..každou neděli čumí na Otázky Václava Moravce od 12-14 hodin! Místo abysme šli třeba někam s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
779
19.8.12 19:54

Měla jsem to stejný doma jak přes kopírák..naštěstí jsem utekla dřív, než jsme si stihli udělat dítě..vydržela jsem neuvěřitelných 9let!! Teď dělá to stejné jiné holčině..je mi jí dost líto…Nedokážu ti poradit, protože jsem to po všemožných pokusech a domluvách vzdala, ale bylo to asi nejlepší rozhodnutí co jsem udělala..pak jsem teprve začla žít a ne jen přežívat!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.8.12 20:57

Vono je asi šumák, na čem je jeden závislej. Je to prostě… závislost. To, co popisuješ, není nomrální. Asi každá doma občas něco řešíme s partnery, ale to co popisuješ ty, to je fakt… mimo. A bude hůř.

Jako já ujíždím na PC a hrách občas taky… ale nemám pocit, že by okolo mně chodily děti, kterým kvůli tomu celý den nevyměním plínu :nevim: Mně totiž zvedne ta povinnost… jim ten zadek utřít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
19.8.12 21:00

Zakladatelko zkus mu dát přímo najevo že by takhle mohl o tebe přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.12 07:06

Holky, moc děkuju za rady, reakce, všechno. Ráno jel do práce, samozřejmě s noťasem a celý den bude hrát a bude na FB. Bááááječný… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky