Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promiň, ale tak proč s ním jsi? ![]()
Příspěvek upraven 23.08.12 v 21:19
No, Kiki nějak nevím co chceš slyšet. Přešti si to po sobě a čti kolem dokola než ti vyjde, že tento muž asi nebude ten pravý pro život.
@Caty píše:
No, Kiki nějak nevím co chceš slyšet. Přešti si to po sobě a čti kolem dokola než ti vyjde, že tento muž asi nebude ten pravý pro život.
Ja vim no jen jsem chtela slyset jako ktera zenska by ho strpela ano ja ho sice mam rada on me taky ale asi nedokazu odejit protoze spis nemam kam pardon za nesouvislost textu nerada pisu dlouhe texty
Proc jsi s nim? Nevyhovuje ti souziti s nim-nedivim se, vulgarne se o nem vyjadrujes.Nic moc.
Az ted jsem si uvedomila ze je to jeste decko a uz delsi dobu planuju kam jit to zatim nevim chlap ve 21 je jeste vazne decko a oproti memu mysleni s jeho je jako s 5 letym deckem!
Já myslím, že je to jasné, zkusili jste to spolu, vidíš jaký je, proto spolu lidé mají nejdřív chvíli žít, aby zjistili, zda se k sobě hodí. Nehodíte se k sobě, tak si zkrátka zase sbal svých pět švestek a jdi, co tě drží ![]()
Podle toho, jak píšeš, že mu je 21, tak Tobě je tipuju taky kolem 20, to znamená život před sebou - a proto prď na něj a nabal si LEPŠÍHO, HEZČÍHO, SCHOPNĚJŠÍHO.
Určitě na to máš, nezahazuj život v někým, o kom píšeš tak, jak píšeš. ![]()
Dekuju jste se krasne rozepsaly taky si myslim zivot pred sebou jeste jenze proc jsem mela nebo mam tendenci ze se to zmeni to ja stratim nervy ![]()
@kiki123 píše:
Ja vim no jen jsem chtela slyset jako ktera zenska by ho strpela ano ja ho sice mam rada on me taky ale asi nedokazu odejit protoze spis nemam kam pardon za nesouvislost textu nerada pisu dlouhe texty
@kiki123 píše:
Dekuju jste se krasne rozepsaly taky si myslim zivot pred sebou jeste jenze proc jsem mela nebo mam tendenci ze se to zmeni to ja stratim nervy
Nezmění. Tak nemarni čas a odejdi od něj, pak budeš akorát litovat promarněných dnů, týdnů, měsíců…
Ahoj mam takovy problem a uz nevim co s tim potrebuju se vypovidat zacnu asi tak, s pritelem jsem 9 mesicu a strasne me s..e! Kdyz jsme zacinaly bylo vse v pohode ovsem clovek pozna cloveka az kdyz s nim zacne zit.Tak jsme se nastehovali k jeho matce prozatim a zacal horor porad poslouchat ze nic nedelam atd. pritom nebyl den kdybych tam po nich neuklizela dobre problem byl taky v tom ze pritel ma 21 a co mu clovek nerekne neudela co ja budu 21 synkovi vsechno rikam co je muj syn takove debilni otazky ukazovat mu vsechno atd.co mu clovek nerekkne neudela. Napriklad zajimaj ho jenom p…ny ale trochu se prispusobit doma ani nahodou ja doma litam jak muzu udru se a jeste rikat malemu tomaskovi co ma delat ja nevim uz me to nebavi neni to moje decko je to jenom pohodlnej blbek a rozmazlenej mi pripada fracek porad se urazi kdyz mu nekdo neco rekne ze co pindam atd. Jednou mi rozbil i v opilosti hlavu ja nevim sice do prace chodi to je tak vsechno! Diky