Můj chlap je blbej a pohodlnej

kiki123
19.8.12 12:26

Muj chlap je blbej a pohodlnej

Ahoj mam takovy problem a uz nevim co s tim potrebuju se vypovidat zacnu asi tak, s pritelem jsem 9 mesicu a strasne me s..e! Kdyz jsme zacinaly bylo vse v pohode ovsem clovek pozna cloveka az kdyz s nim zacne zit.Tak jsme se nastehovali k jeho matce prozatim a zacal horor porad poslouchat ze nic nedelam atd. pritom nebyl den kdybych tam po nich neuklizela dobre problem byl taky v tom ze pritel ma 21 a co mu clovek nerekne neudela co ja budu 21 synkovi vsechno rikam co je muj syn takove debilni otazky ukazovat mu vsechno atd.co mu clovek nerekkne neudela. Napriklad zajimaj ho jenom p…ny ale trochu se prispusobit doma ani nahodou ja doma litam jak muzu udru se a jeste rikat malemu tomaskovi co ma delat ja nevim uz me to nebavi neni to moje decko je to jenom pohodlnej blbek a rozmazlenej mi pripada fracek porad se urazi kdyz mu nekdo neco rekne ze co pindam atd. Jednou mi rozbil i v opilosti hlavu ja nevim sice do prace chodi to je tak vsechno! Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
19.8.12 12:28

Promiň, ale tak proč s ním jsi? :nevim:

Příspěvek upraven 23.08.12 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.12 12:29

No, Kiki nějak nevím co chceš slyšet. Přešti si to po sobě a čti kolem dokola než ti vyjde, že tento muž asi nebude ten pravý pro život.

• Citovat
  • Upravit
203
19.8.12 12:30
@Caty píše:
No, Kiki nějak nevím co chceš slyšet. Přešti si to po sobě a čti kolem dokola než ti vyjde, že tento muž asi nebude ten pravý pro život.
:potlesk: :palec: Přesně tak, líp bych to neřekla :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 12:34

Ja vim no jen jsem chtela slyset jako ktera zenska by ho strpela ano ja ho sice mam rada on me taky ale asi nedokazu odejit protoze spis nemam kam pardon za nesouvislost textu nerada pisu dlouhe texty

• Citovat
  • Upravit
4780
19.8.12 12:35

Kopni ho do zadku. K čemu ti je takový chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
19.8.12 12:39

Proc jsi s nim? Nevyhovuje ti souziti s nim-nedivim se, vulgarne se o nem vyjadrujes.Nic moc.

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 12:40

Az ted jsem si uvedomila ze je to jeste decko a uz delsi dobu planuju kam jit to zatim nevim chlap ve 21 je jeste vazne decko a oproti memu mysleni s jeho je jako s 5 letym deckem!

• Citovat
  • Upravit
31594
19.8.12 12:46

Já myslím, že je to jasné, zkusili jste to spolu, vidíš jaký je, proto spolu lidé mají nejdřív chvíli žít, aby zjistili, zda se k sobě hodí. Nehodíte se k sobě, tak si zkrátka zase sbal svých pět švestek a jdi, co tě drží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 12:51

Nic jineho nezbyva

• Citovat
  • Upravit
3241
19.8.12 12:57

Podle toho, jak píšeš, že mu je 21, tak Tobě je tipuju taky kolem 20, to znamená život před sebou - a proto prď na něj a nabal si LEPŠÍHO, HEZČÍHO, SCHOPNĚJŠÍHO. :-) Určitě na to máš, nezahazuj život v někým, o kom píšeš tak, jak píšeš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 12:59

Dekuju jste se krasne rozepsaly taky si myslim zivot pred sebou jeste jenze proc jsem mela nebo mam tendenci ze se to zmeni to ja stratim nervy :D

• Citovat
  • Upravit
203
19.8.12 13:02
Pokud jste stejně staří, jsi schopná pracovat a pronajmout si třeba garsonku, tak nechápu co řešíš. Pokud nepracujete a bydlíte u jeho rodičů, tak docela chápu, že se k vám chovají jako k dětem… Když řekne maminka dvou dětí na mateřské, že nemá kam jít, tak jí to věřím. V Tvém případě mi to přijde spíš jako pohodlnost…
@kiki123 píše:
Ja vim no jen jsem chtela slyset jako ktera zenska by ho strpela ano ja ho sice mam rada on me taky ale asi nedokazu odejit protoze spis nemam kam pardon za nesouvislost textu nerada pisu dlouhe texty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
19.8.12 13:03

A určitě najdeš lepšího a budeš spokojenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.8.12 13:04
@kiki123 píše:
Dekuju jste se krasne rozepsaly taky si myslim zivot pred sebou jeste jenze proc jsem mela nebo mam tendenci ze se to zmeni to ja stratim nervy :D

Nezmění. Tak nemarni čas a odejdi od něj, pak budeš akorát litovat promarněných dnů, týdnů, měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí