Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proste nemam uz me boli huba mu rikat napr jestli ma dat poklicku na hrnec atd. a kdyby jsme meli deti tak asi kdybych mu neco nerekla tak asi nic naznamena ze chlap chodi do prace ze nebude nic delat co mame delat my navic neustale triska dverma dusa jak buran clovek furt aby neco po nem uklizel a kdyz se pekne oblecu nebo neco tak ze se jdu predvadet nevim asi se dam na starsi aspon vic rozumu
@kiki123 rozum bys měla vzít do hrsti ty. A je nechutné, že tam bydlíš, jen proto že nemáš kam jít. Rozhodně ho nemiluješ, jen ho využíváš
To neni tak ze tam bydlim jen kvuli tomu ja nevim, doufam ze to bude lepsi ale asi uz nebude uz jsem psala nasledovne nahore par slovicek o tomhletom kdyby neco!;)
Ani nevim za co bych ho mela vyuzivat jaj nauc se cist pak neco pis
@kiki123 jako že když se změní začneš ho milovat? Protože vyjadřovat se o milovaném člověku jako ty…nedovedu si to představit ![]()
Ne ze me odpuzuje timhle chovanim proste nevoim to balim nema to cenu a jak vis ze ho nemiliuju jenom jak tu pisu protoze jsem nastvana
@kiki123 protože si ho nevážíš, nerespektuje ho a tak ho nemůžeš ani milovat ![]()
A za co bych si ho mela vazit ze je zarlivka apod. Do prace nastoupil v cervenci takze vyplata bude ted nebo v zari a dal ze kdyz s necim potrebuju pomoct tak to musim rict nekolikrat nebo za co tak ty asi budes vlezdoprdelka nebo tak protoze ja chlapovi do zadku nepolezu a ze mi nadava a dovoluje si fyzicky s tim ze mi rozbije hlavu tak promon jako psala jsem tady normalne a normalne odpovidaly nevim proc se vzdycky objevi nejaky rypoun a rype ![]()
No já teda vubec nechápu na co tady vzniká takova debata…myslela jsem, ze je to tu o maminkach a dětech!!! Snad každy v mladí zažil trápení s láskou, ale tohle je na mě moc. Sbalit se a odejít je jedine řešení, takže nevím co by chtěla zakladatelka slyšet?!
Tak jenom jsem se chtela vypovidat vis kolik je tady nesmslnych temat co jsem cetla apod. nevim proc bych nemohla tady psat i neco jineho podivej se na jine temata takze nejsem sama a tohle neni pubertacka laska na 2 mesice to bych tu nepsala
@Danylea ale oni dítě nemají
Takže na jejím místě bych šla, než si nějaké pořídí a pak vznikne to, o čem píšeš ![]()
@Reinka píše:
@Danylea ale oni dítě nemajíTakže na jejím místě bych šla, než si nějaké pořídí a pak vznikne to, o čem píšeš
Vsak ja jsem ji uz pred tebou psala, at od nej odejde, postavi se na vlastni nohy a stara se o sebe sama. Ta dalsi reakce byla primo na tebe a na to, jak pises o vas
Ne na zakladatelku.. ![]()
To já vím, že je tu spousta temat, ale já nevím, podle mě tu neni co řešit. Je jasny že klapat to nebude tak na co čekat. Ve 20 jsem si taky myslela, že se mi kvůli nešťastné lásce zborti svět. Ale jsou na světe horší věci…
Asi tak nějak.