Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, to je, jako bych to psala já ![]()
taky manžela miluju, nechci ho za nic vyměnit, ale ten sex…prostě mě to láká. A proto doufám, že nebudu mít nikdy k tomu příležitost..zatím je to o. k.,když jsem na mateřské…a co potom ![]()
Nevím, ale nikdy by mě nenapadlo cíleně myslet na někoho jiného při milování se svým mužem. Byl by to důkaz, že si svého muže nevážím a ani samotnou by mě takový sex nebavil, cítila bych se trapně. Ano, někdy myšlenky ujedou, ale to je otázka vteřiny, jenže to je běžné. Ovšem cílené představování si cizích mužů? Ještě to chápu, kdyby to bylo „vyhaslé manželství“ ale takto čerstvé?
Moje rada : postav se k tomu čelem a s manželem si promluv, nedělej z něj blbce. Tímto to nikde neposuneš, takže diskuze na toto téma doma je zcela na místě. Pokud váš vztah je zdravý, klidně mu i opatrně řekni, že už není pro Tebe atraktivní kvůli svým kilům navíc.
A myšlenky na nevěru? Člověk ve „svém volnu“ přemýšlí nad různými věcmi - pokud to zůstane u myšlenek, tak to není závadné. Taky - i když jsem nesmírně šťastná - mě občas napadne „coby kdyby“, ale vím, že bych neměnila, že to jsou jen myšlenky ![]()
To jsem ráda že v tom nejsem sama
Vzpomínám jaké to bylo v prvních měsících když jsme se seznámili…Neměli jsme kde jít spolu, tak to kolikrát byl sex někde venku, nebo někde na parkovišti v autě, to bylo něco
teď je to tak trochu nuda a tehdy ještě měl místo břicha vánočku a teď mě to ani nebaví a neláká zkoušet s ním něco nového…jak tohleto prolomit? ![]()
Nejsi v tom divná a nejsi v tom sama ![]()
U nás je to podobné, alespoň co se sexu týká, někdy taky přemýšlím jaké by to bylo s jiným, ta vášeň, ty začátky, ostych, mrazení atd… no, ale zatím tohle všechno držím jen v sobě a vím, že bych manžela nepodvedla
jsou to hold jen představy a myslím, že je má občas každý ![]()
Já bych řekla, že každá žena má něco, co ji v představách rajcuje (někde jsem četla, že třeba celkem hodně žen vzrušuje představa znásilnění), ale v reálu by to zažít nechtěly.
Co nějak zkusit s manželem hru na „jako“, dát dítě na hlídání, objednat si hotel, jakože se neznáte… Třeba to pro tebe bude potřebné oživení ![]()
@Gladys hry na „jako“ jsou krásným zpestřením vztahu, to je pravda
![]()
@Maculinka nemyslím si že bych si pomohla kdybych mu opatrně řekla že mě nepřitahuje…tím by nejspíš náš vztah vyhořel. Upřímnost není vždycky na místě…A pokud jde o myšlenky na jiné muže při sexu s manželem…nějak se nedokážu odvázat když myslím jen na něho ![]()
Zakladatelko, chápu tě, u mě to bylo podobné. Jen ne tak brzy a důvody mého ochladnutí vůči manželovi byly možná „vážnější“. Ale pořád jsme spolu, kvůli dětem, sex je, ale taky mě nebaví a všechny ty návrhy, jak sex oživit jsou na nic, protože nemám chuť nic oživovat. V tom jsme na tom podobně. Mám milence, sex s ním je naprosto úžasný. Těšíme se na sebe, je v tom spousta něžností i vášně…všeho, co jsem s manželem zažila možná někdy hodně dávno a hodně krátce, plus mnoho bonusů navíc
Chápu tě…
@Anonymní píše:
@Maculinka nemyslím si že bych si pomohla kdybych mu opatrně řekla že mě nepřitahuje…tím by nejspíš náš vztah vyhořel. Upřímnost není vždycky na místě…A pokud jde o myšlenky na jiné muže při sexu s manželem…nějak se nedokážu odvázat když myslím jen na něho
Já to taky nemyslela tak, že za ním přijdeš a řekneš „jsi tlustý, nepřitahuješ mě“
Ku všemu chlap by takovou informaci nebral tak tragicky jako ženy.
@Maculinka píše:
Já to taky nemyslela tak, že za ním přijdeš a řekneš „jsi tlustý, nepřitahuješ mě“Ku všemu chlap by takovou informaci nebral tak tragicky jako ženy.
A s vánočkou by tě přitahoval? Tak mu řekni, že potřebuješ zpevnit břicho, ale sama se do toho nedáš ať začne s tebou a dejte si spolu do těla.
Když ctím a miluji svého muže, tak to, že přibere mi na lásce neubere. Tomu se říká pravá láska
![]()
Tak samo i já.. něco málo jsem přibrala teď v těhu - nejen bříško, ale jsem oplácaná pěkně celoplošně (17kg navrch 35tt, takže mám 80kg/160cm - předtím 61-63kg). A můj drahý? Sám mi říká, že mě miluje i s pár kily na víc. Láska je duševní záležitost, buď miluji nebo ne. Rozhodně pravou lásku nezazdí to, že jeden z nás trošku přibere - je to jen fyzická záležitost, která se dá řešit. I kdyby ten můj přibral, tak aspoň vím, že mu chutná a že je o něj dobře postaráno
Ku všemu bych si asi ty jeho nové špíčky zamilovala stejně tak, jako on ty moje ![]()
Ahoj holky. Taky mám podobný problém. S tou nadváhou je to fakt komický - chlapi od nás chtějí, abychom vypadaly pořád úžasně, když se doma nenamalujeme, hned se tváří kysele, když přiberem, máme hned místo zadku kotelnu. Tak se některé nedivte, že očekáváme to samé (nevím, kde se někteří zasekli, když si myslí, že ženské se o sebe musí starat, ale chlapi ne). Taky se mi zdává o sexu s někým jiným, je to teda dost velké pokušení, ale manželovi bych to nikdy nepřiznala. Stejně tak, jako bych to nechtěla přiznat od něj. Prostě co oči nevidí, to srdce nebolí. A hlavně, když to někomu přispěje ke spokojenosti, tak budu mít raději doma spokojeného partnera než věčně naprdnutého. Já bych teda do nevěry šla. Ale na druhou stránku se mi zdají erotické sny i o manželovi a jelikož máme doma taky malého kazišuka, tak bude teď lepší variantou dát drobečka na hlídání a jít se třeba do obchoďáku pořádně pomilovat (hrozně mě lákají taková zakázaná místa
). Každopádně je to můj pohled na věc, každý to má jiné.
@Anonymní píše:
Zakladatelko, chápu tě, u mě to bylo podobné. Jen ne tak brzy a důvody mého ochladnutí vůči manželovi byly možná „vážnější“. Ale pořád jsme spolu, kvůli dětem, sex je, ale taky mě nebaví a všechny ty návrhy, jak sex oživit jsou na nic, protože nemám chuť nic oživovat. V tom jsme na tom podobně. Mám milence, sex s ním je naprosto úžasný. Těšíme se na sebe, je v tom spousta něžností i vášně…všeho, co jsem s manželem zažila možná někdy hodně dávno a hodně krátce, plus mnoho bonusů navícChápu tě…
Mám to ausgerechnet to samé.. jen s tím rozdílem, že já svého milence miluju.. Manžela mám ráda, ale sex.. jen si lehnu a tím to hasne. Radím Ti, promluv si s manželem, nezabřehni do nevěry.. je to pak moc těžký vystoupit. Já kdybych měla novou možnost volby, budu se snažit zachránit vztah doma. Ale tu šanci jsem už drobátko prošvihla…
Jsem vdaná přes rok, mám dvoletého syna. Svého muže miluju, jsem s ním spokojená ale sex mě s ním nebaví, chybí tam vášeň. A muž má pár kilo navíc a to mě zrovna nepřitahuje. Naopak mě láka flirt a sex s nějakým jiným… Možná kdybych k tomu dostala příležitost, tak bych to neudělala, ale často na to myslím a při sexu s manželem si představuju jiné muže.
Jsem divná? Cítím se hrozně… Je na tom tady někdo stejně?