Láká mě nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5162
18.8.12 14:52

@Maculinka mě to taky láká a tak by mě zajímalo na co si doma hrajete vy ať mam inspiraci? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.8.12 15:10
@Anonymní píše:
Jsem vdaná přes rok, mám dvoletého syna. Svého muže miluju, jsem s ním spokojená ale sex mě s ním nebaví, chybí tam vášeň…A muž má pár kilo navíc a to mě zrovna nepřitahuje…Naopak mě láka flirt a sex s nějakým jiným… Možná kdybych k tomu dostala příležitost, tak bych to neudělala ale často na to myslím a při sexu s manželem si představuju jiné muže… Jsem divná? Cítím se hrozně…Je na tom tady někdo stejně?

Zakladatelko, já si myslím, že dokud se to odehrává v rovině fantazie, tak o nic nejde a představovat si můžeš, koho chceš - pokud Ti to tak stačí. Myslím si ale, že nevěra za rozbití vztahu s manželem nestojí ani náhodou - ani kdyby ten dotyčný milenec vypadal jako Bůh. Já třeba dovedu pochopit nevěru, pokud v tom vztahu není dítě, ale jakmile tam je… nikdy, odnese to především ono, protoženevěra se dříve či později provalí.

Vždyť to není jen o sexu… určitě máte s manželem spoustu věcí, pro které se máte rádi a chcete být spolu… sex fakt není to nejdůležitější a přestane být tím nejdůležitějším po několika letech vztahu. S manželem jsme letos spolu 11 let a taky už neš**áme jako králici jak v sedmnácti, zato máme vybudovaný fakt pevný pěkný vztah - přestáli jsme si svoje krizovky, a můžu říct, že je to teď o několik levelů výš než to bylo zezačátku.

Holky, nekažte si manželství něčím tak povrchním jako je nevěra… vždyť je to tak zbytečné! Neříkám, kdyby vás muž bil nebo jinak ponižoval, pak je odchod ze vztahu a hledávní někoho jiného dokonce na místě, ale pokud je na vás hodný, je vám spolu jinak fajn a nic vám na něm v podstatě nevadí… Je to zrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 15:27

To že svého může moc miluju by mi určitě nedovolilo to udělat…Ale štve mě že tu nevěru mám v hlavě :oops: vím že není láska jen o sexu a mijuju svého muže uplně stejně jako kdysi když to bříško neměl…ale chybí mi ta vášeň a chuť po sexu.
Chtěla jsem jen vědět jestli to tak někdo taky tak cítí a tak trochu se vypovídat… na matky co mě tu posílají do pr… opravdu nejsem zvědavá a je mi fuk co si myslí…

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
18.8.12 16:07

Kdyz jsem poznala sveho muze, byl hubenejsi nez ja. Jeste pred rokem byl jak lunt a ted ma pri vysce 180 cm asi 120 kilo. Narostlo mu brisko, ma sirsi nohy i ruce, ale porad je to ten muj milacek, na povaze se nic nezmenilo, ani na jeho sexualnich dovednostech. Proste je to porad On.
Tady se zakladaj diskuze, ze si muz nasel milenku, protoze uz ho zakladatelka nepritahuje, to se tu posilaji objimajici smajlici jako ze on je debil, kdyz je to kvuli postave, ted zas abychom se my zeny podporovaly, ze postava muze se snad zmenit nesmi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 16:18
@Anonymní píše: :(Mám to ausgerechnet to samé.. jen s tím rozdílem, že já svého milence miluju.. Manžela mám ráda, ale sex.. jen si lehnu a tím to hasne. Radím Ti, promluv si s manželem, nezabřehni do nevěry.. je to pak moc těžký vystoupit. Já kdybych měla novou možnost volby, budu se snažit zachránit vztah doma. Ale tu šanci jsem už drobátko prošvihla…

Anonymní, já bych zase neměnila… měla jsem jednoho milence už i před tím současným a dodnes toho nelituju. Svého milence nemiluju, ale jsme oba zamilovaní, klidně si to přiznáme ;) Máme se rádi, než jsme si spolu začli, byli jsme kamarádi a rozuměli si i předtím. Asi proto k sobě máme blízko. Manžela mám ráda jako otce mých dětí :? Bohužel si ho už nemůžu vážit, což je asi ten hlavní problém.

Anonymní, kterou jsi citovala

• Citovat
  • Upravit
55
18.8.12 16:21

Lepší bude manželovi ubrat jídla vzít ho na kolo, plavat a jinak sportovat, netvrdit, že to nejde, sobě dát studenou sprchu prokrvit mozek a možná přijde i ta fantazie. Pokud bude sexuální nutkání pokračovat, doporučuji se rozvést a užívat si, ale nedělat z druhého paroháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.8.12 16:24
@Anonymní píše:
To že svého může moc miluju by mi určitě nedovolilo to udělat…Ale štve mě že tu nevěru mám v hlavě :oops: vím že není láska jen o sexu a mijuju svého muže uplně stejně jako kdysi když to bříško neměl…ale chybí mi ta vášeň a chuť po sexu.

Já si myslím, že to, co popisuješ ale zažije hodně ženských po několika letech vztahu… je asi chyba si myslet, že po sobě budou dva lidé toužit pořád stejně, jako když spolu začínali chodit - vždyť vztah je zatížen každodenními starostmi. Taky po sobě s manželem už neskáčeme a neklepem se na sebe, ale nebereme to jako tragédii. Taky mu narostlo bříško (mi zas prdel…), kde se vzaly tu se vzaly vrásky… a on se mi pořád líbí (a já jemu prý taky). Vášeň už tam není, ale je tam něco jiného - a to bych nevyměnila ani za nic. Možná to u vás přišlo právě teď, ten stereotyp a zvyk - ale to přijde v každém vztahu a člověk musí být připravený. Je dobře, že víš, že ho miluješ… tož si to milování něčím ozvláštněte, dejte si rande jako „zamlada“… To se vstřebá, uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
18.8.12 16:36
@Anonymní píše:
Jsem vdaná přes rok, mám dvoletého syna. Svého muže miluju, jsem s ním spokojená ale sex mě s ním nebaví, chybí tam vášeň. A muž má pár kilo navíc a to mě zrovna nepřitahuje. Naopak mě láka flirt a sex s nějakým jiným… Možná kdybych k tomu dostala příležitost, tak bych to neudělala, ale často na to myslím a při sexu s manželem si představuju jiné muže.Jsem divná? Cítím se hrozně… Je na tom tady někdo stejně?

Rozumím ti, nejsi divná, on dlouhodobý vztah není žádná sranda, ale jestli ti můžu poradit, tak při sexu mysli na co chceš, prej je to normální a dělá to skoro každej, ale do nevěry se nepouštěj, není to nic jednoduchýho a nemusíš to ustát, naopak tě to může srazit a budeš na tom ještě hůř než jsi na tom teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
18.8.12 16:40

Podobné téma už je i tady : https://www.emimino.cz/…lirt-118213/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 22:13
@Anonymní píše:
Anonymní, já bych zase neměnila… měla jsem jednoho milence už i před tím současným a dodnes toho nelituju. Svého milence nemiluju, ale jsme oba zamilovaní, klidně si to přiznáme ;) Máme se rádi, než jsme si spolu začli, byli jsme kamarádi a rozuměli si i předtím. Asi proto k sobě máme blízko. Manžela mám ráda jako otce mých dětí :? Bohužel si ho už nemůžu vážit, což je asi ten hlavní problém.Anonymní, kterou jsi citovala

Já Tě chápu, ani nevíš jak.. I když se na nevěru kouká skrz prsty, teď bych taky už neměnila, protože bych už bez něj nějak nemohla být. S manželem máme takový vlažný vztah, vím, že je chyba více méně na mé straně, ale jsem s ním jen kvůli dětem. Ale dělám vše proto, aby nic nepoznal ani on, ani děti. Ale je to těžký. Ale pak mi stojí za to ty ukradené chvilky a víkendy s milencem. Ale opravdu nemám důvod k zahýbání jen ten, že mě manžel nepřitahuje, že přibral. U nás, asi jako u Tebe jsou v tom i mnohé jiné věci. Zakladatelko, přeji Ti, abys byla šťastná…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 22:28
@Anonymní píše:
Možná kdybych k tomu dostala příležitost, tak bych to neudělala, ale často na to myslím a při sexu s manželem si představuju jiné muže.Jsem divná? Cítím se hrozně… Je na tom tady někdo stejně?

Hehe, a ty si fakt myslíš, že tvůj muž, když to děláte, nemyslí (aspoň někdy) na nějakou jinou? :nevim: Podle mě je to naprosto normální, zejména u chlapů (takže proč my bychom nemohly taky, že :)
Osobně mě to ani nijak neuráží :nevim:
Tohle si opravdu nevyčítej :)

Li.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 11:04

Jedna věc mě ale na manželovi žere pořádně. Mám pocit že je mu uplně jedno jestli má břicho nebo ne…leží rozvalený v gauči s tím vystrčeným pupkem a když mu řeknu ze srandy koukej na ten tvůj břuch tak mi řekne tak se na mě nedívej…příjde mi to fakt sobecké. mám pocit že si myslí že když už je ženatý je to jedno a nějak extra se nesnaží aby se mi líbil :nevim: On jako nějak moc nejí a dělá manuální práci takže se hýbe dost, takže se spíš projevily geny, ale stejně…kdyby měl aspoň snahu si nějak normálně lehnout a nezdůrazňovat ty jeho „přednosti“…Kdyby se změnil ten jeho přístup tak by mi to možná pomohlo v tom jak ho vnímám… :think:

• Citovat
  • Upravit
Chlap jak hora
19.8.12 11:56

Jako bys psala o mé ženě, po tom co jsem si ji vzal, tak na sebe totálně kalí.
Už se skoro ani neholí, když jí řeknu, že by se mohla oholit, tak mi řekne že to stejně není vidět, když je to pod oblečením.
Asi to taky bez nevěry dlouho nevydržím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 15:52
@chlap jak hora píše:
Už se skoro ani neholí, když jí řeknu, že by se mohla oholit, tak mi řekne že to stejně není vidět, když je to pod oblečením.

Tak u ženské mi to teda příjde ještě horší, tohleto nikdy nepochopím…

• Citovat
  • Upravit
20557
19.8.12 16:13
@chlap jak hora píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria