Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A v čem chceš teda poradit, když nejsi zvědavá na reakce „už si měla dávno odejít…“ ![]()
Tak že asi lepší nereagovat co??protože ti každá napíše at ho kopneš do prde.. a odejdeš, ale to asi nechceš, tak přeju hodně štestí a sil, budeš to potřebovat ![]()
To mě mrzí, že jsi kápla na „hajzlíka“, ale je třeba to řešit, dokud je dítko malé. Nejsi první ani poslední, brečet nad rozlitým mlékem nemá cenu, je třeba s tím něco dělat ![]()
Promin, ale nevím jaké jiné reakce tedy čekáš ![]()
Jestli jsi s chlapem, který ti jí občas ubalí a přesto od něj neodejdeš, tak kdo ti co má radit. Chápu, že se potřebuješ vypsat, ale jinak nevím co kromě reakce typu…jdi od něj, kterou nechceš, bych ti na to měla říct.
Upřímně nikdy jsem nechápala holky co jsou s chlapem, který je mlátí.
Mě nikdy žádný chlap neuhodil a kdyby to zkusil, tak je po něm, ale já jsem asi jiná povaha…
No tak lituj, co na to říct jiného. Probendi život vedle magora, kterýmu cpeš prachy a on tě za to řeže. Skvělý příklad pro dítě, jak si má hledat partnera, bude mít s váma fakt super dětství. Jednou tě kopne tvoje dítě do zadku za to, že jsi nebyla schopná kopnout do toho otcova ![]()
sem tam ti uvalí? Baví tě to být fackovací panák a ventil?
Předpokládám, že jsi na mateřské, když z tebe tahá prachy. Co z tebe bude tahat až budeš na rodičáku a nebudeš mít prachy na rozhazování? Zřejmě teda dostaneš pak častěji, aby si vybil vztek…
Podívej, není kostelíčka bez kázáníčka, jak říká moje babi. Všude je něco, chleba o dvou kůrkách, jen holt někde se špinavé prádlo pere jen doma, abych pokračovala v těch moudrosloví. Jenže - čeho je moc, toho je prostě příliš.
Jinak fakt nevím, jak bych měla reagovat, abych se vyhnula tomu, co… slyče nehcceš.
@Anonymní píše:
Promiňte, ale potřebovala jsem se jen vypsat a nejsem opravdu zvědavá na reakce typu, proč už jsem od něj neodešla dávno, atd…
A od diskuze čekáš co?
Pochopení těžko a rady ano nebo ne? Moc to nechápu. ![]()
Jezis, neodchazej od nej, je to urcite super chlap, pripravenej ti kdykoliv a jakkoliv pomoct, bude ti oporou v zivote a ty s nim budes stastna, jsou i horsi veci na svete
Boze, tak co v tehle diskuzi cekas? Muj chlap je tez obcas na notasu, ale v zivote by si nedovolil mi ubalit, natoz ode me zebrat prachy!!! Jako a co ted cekas? Mam pocit, ze si za to i muzes sama, vycitil, ze mas strach od nej jit pryc a dovoluje si cim dal vic, jestli chces znicit sobe i dcerce zivot, pokracuj v tom co delas! Uvedom si laskave, ze nerozhodujes jen o sobe, ale i o te male, ktera ti to muze v budoucnu dost vycitat a ty budes litovat, jaka jsi blba naivni husa, ktera nemela odvahu ani chut odejit od takoveho blbecka, ktery vam svou povahou ten zivot opravdu znici. Jezis jak jsem rada za svyho chlapa, ze neni takove hovado a dokaze se o nas postarat a nemusim se bat, ze mi jednu ubali nebo nebudu mit kvuli nemu na jidlo!
![]()
Pokud se Ti facky líbí, zůstaň. Počítej s tím, že Tě za nějakou dobu bude fackovat i Vaše dítě, hezky po vzoru tatínka ![]()
@Gladys píše:
No tak lituj, co na to říct jiného. Probendi život vedle magora, kterýmu cpeš prachy a on tě za to řeže. Skvělý příklad pro dítě, jak si má hledat partnera, bude mít s váma fakt super dětství. Jednou tě kopne tvoje dítě do zadku za to, že jsi nebyla schopná kopnout do toho otcova
líp jsi to napsat nemohla ![]()
Ahojka docela te chapu…
preti ti hodne sil, abys mela odvahu tuto situaci zmenit… neni to jednoduche jakym koliv zpusobem zmenit. jedine co ti mohu rict…udelej to zmen situaci, odejdi, jak se rika clovek si pritahne to co potrebuje… mne napada jen jedina otazka..opravdu to potrebujes??? jestli ne, coz tak nejak predpokladam, tak skus zmenit situaci, zmenit… hlavne se neboj priznat jak to je…rodine, okoli… a neboj se o rodinu oprit… zajdi k „povolanym“ osobam, poradna…
drzim moc moc moc palce!!!
Na to se opravdu nedá nic napsat, čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. ![]()
Už opravdu nemůžu… ze začátku jsem si myslela, jakého jsem si našla a jakého budu mít partnera do života. Nyní spolu máme dítě a já už jsem celkem nešťastná. Nechová se ke mně vůbec hezky, neříkám, že pořád, ale dost často, pořád chce po mně peníze, na to jsem mu dobrá, ale aby koupil dcerce mlíčko, tak to taky ne, když mu přeskočí, dopadne to tak, že mi i jednu ubalí. Pořád je nas*anej, nejradši by furt seděl u PC a já abych se o něj starala. Někdy opravdu přemýšlím, zda od něj neodejít…
Promiňte, ale potřebovala jsem se jen vypsat a nejsem opravdu zvědavá na reakce typu, proč už jsem od něj neodešla dávno, atd…