Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím??
nebudu tě odsuzovat..je to Tvá věc
Pokud Ti ty facky za to stojí tak aleluja. Ptáš se co s tím??? Zajdi si k odborníkovi..tohle není normální
![]()
Jo a názorný příklad, známou začal její chlap mlátit, jejich 7letý syn z toho má trauma zřejmě, když umlátil kamenem asi 5 slepic… Takový vliv to má na děti
@nikol.ondrášovka mazec. je to síla jak moc děti ovlivňuje co se děje v jejich dětsví, člověk si to ani neuvědomuje..
@Hesovi no jo bohužel, chodí teď k psychologovi, až bude starší nebude mlátit „jen“ slepice ale i děti atd atd, a bude to druhej táta
je to smutné
Tak to je síla, na mě vzít ten můj tyč od vysavače tak ji má zaraženou v pr.deli,jako nezlobte se na mě ale to jste opravdu tak hloupé? Copak jde takový člověk milovat? Můj táta hodně pil a mlátil mámu, celý život jsem se na to dívala, mlátil i nas děti a opravdu to není nic hezkého nesu si to do dnes nikdy bych takovou budoucnost dítěti nedla. V 18 letech sem se sebrala a utekla z baráku jako všichni sourozenci
To je jediny, co me napada, vyhledat odbornou pomoc…umim si predstavit, ze tohle je situace, kdy clovek ztraci soudnost a zdravy rozum a sam nevi, co je dobre s co zle..
@nikol.ondrášovka no jako můj syn dneška šlápnul nějakému chlapečkovi na hlavu a kousnul ho! Ale ne, že by to někdy viděl unás, ale prostě někdy děti takové jsou.. taky ho hodně dětí ždu chá a tak. Oni si hráli na trampolíně, tak kdo ví jak to bylo, ale vysvětluj pak těm druhým rodičům, že je to hodný chlapeček, akorád mu někdy šibne.. co ho asi k tomu vede??
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím??
Delas si prdel, vid ze jo
Jenom par modrin a podlitin, to je prd, vis, jak se to rika, nez se vdas, tak se ti to zahoji… ![]()
Ne jako jestli tohle fakt myslis vazne, tak potrebujes minimalne pomoc psychiatra… idealne sver deti na cas babicce a nech se zavrit do blazince, oni ti tam mozna vysvetli, ze normalni zivot se obejde bez modrin i podlitin, bez facek a bez urazek…
Jako na me by chlap taky sahnul jen jednou jedinkrat v zivote… Umim si predstavit, ze by to strasne bolelo hlavne na dusi, hlavne ta predstava, ze ho miluju, a musim od nej odejit. Ani MUSIM, protoze jak by me chlap uhodil jednou, vim, ze by to nebylo naposledy, urcite by to jeste nekdy opakoval. Byl by to konec vztahu. A i pres tu velikou lasku, kterou bych treba citila, bych musela jit. Ale vim, ze by to bylo nejlepsi pro deti. A ty jsou a budou VZDYCKY to nejdulezitejsi.
@Hesovi nikdy bohužel nemůžeš vědět kde něco takového náhodou viděl, na hřišti, ve školce, v televizi mezi pohádkama…
to je ten dnešní svět, ale tak určitě to byla nehoda, a na názory ostatních je nejlepší se neohlížet, mě by občas zajímalo co si sousedi myslí když se od nás ozývá hysterický řev, když malému třeba nechci dát mobil
ale to sem nepatří
@nikol.ondrášovka já vím no.. jen mi to tak vyplynulo, kdyžtak se stav https://www.emimino.cz/…te-d-119488/
můžem to pořešit
![]()
Tak já taky nejsem svatá…a s tou tyčí jsem to vyprovokovala…4 dny po porodu, musela jsem přikrmovat, protože kojení nešlo, a on vzteky mrsknul krabicí sunaru přes pokoj a rozsypal…ve mě se všechno vzedmulo, a já mu vlepila facku…a pak následovalo to s tou tyčí…do tý doby bylo všecko ideální…a jinak, prát se s ním, to bybylo ještě horší, by se ještě víc naštval, a dopadlo by to hůř
ale jinak holky, máte pravdu…zatím s ním zůstanu, i přes ty sprostý nadávky, třeba bude líp, když už skoro půl roku záchval nebyl…ale ještě jednou na mě sáhne, tak fakt odejdu, děti moje milovaný si tohle nezaslouží
starší pak u mě vždycky pláče a tiskne se ke mě ![]()
@Anonymní píše:
Tak já taky nejsem svatá…a s tou tyčí jsem to vyprovokovala…4 dny po porodu, musela jsem přikrmovat, protože kojení nešlo, a on vzteky mrsknul krabicí sunaru přes pokoj a rozsypal…ve mě se všechno vzedmulo, a já mu vlepila facku…a pak následovalo to s tou tyčí…do tý doby bylo všecko ideální…a jinak, prát se s ním, to bybylo ještě horší, by se ještě víc naštval, a dopadlo by to hůřale jinak holky, máte pravdu…zatím s ním zůstanu, i přes ty sprostý nadávky, třeba bude líp, když už skoro půl roku záchval nebyl…ale ještě jednou na mě sáhne, tak fakt odejdu, děti moje milovaný si tohle nezaslouží
starší pak u mě vždycky pláče a tiskne se ke mě
pokud minimálně nevyhledá odbornou pomoc, můžu tě ujistit, že se to stane pravděpodobně znovu. A nevím jestli to potom nebude jenom stráta času to čekání. A pokud to vážně výjde, nevím jestli bych s tím mohla už dál žít, že byl někdy tohoto schopný. Ale pokud to výjde a ty se s tím nějak vyrovnáš, tak hodně štěstí..
@Anonymní píše:
Tak já taky nejsem svatá…a s tou tyčí jsem to vyprovokovala…4 dny po porodu, musela jsem přikrmovat, protože kojení nešlo, a on vzteky mrsknul krabicí sunaru přes pokoj a rozsypal…ve mě se všechno vzedmulo, a já mu vlepila facku…a pak následovalo to s tou tyčí…do tý doby bylo všecko ideální…a jinak, prát se s ním, to bybylo ještě horší, by se ještě víc naštval, a dopadlo by to hůřale jinak holky, máte pravdu…zatím s ním zůstanu, i přes ty sprostý nadávky, třeba bude líp, když už skoro půl roku záchval nebyl…ale ještě jednou na mě sáhne, tak fakt odejdu, děti moje milovaný si tohle nezaslouží
starší pak u mě vždycky pláče a tiskne se ke mě
TYPICKE OMLOUVANI NASILNIKA…ZUSTAN…treba tebe nebo dite driv zabije a nebudes uz muset resit vubec nic…jsi nezodpovedna matka pokud dovolis, aby v tomto prostredi vyrustalo dite…mam bohuzel vlastni zkusenost.
Já ho neomlouvám, jen říkám, že jsem v tu chvíli s tělesným násilím začala já..neříkám, že měl právo mě za to zmlátit…já vím, že jsem nezodpovědná blbka, ale bohužel(bohudík) taky životní optimistka, a pořád říkám, že jsou na tom lidi mnohem hůř…ani nemluvím o problémech v africe, například zakladatelka této diskuze, když ttu partner ještě navíc obírá o peníze…s tím problém nemám…jsem jela vloni k moři s mamkou, jeho moře neláká, tak mi na to ještě 3000 přispěl, a ani slovo výčitek, že si užívám za peníze, které patřily rodině - RP. a moji brigádu - roznos letáků, ten týden dělal za mě, stejně větší část druhýho těhu, a peníze mi nechal…já vím, furt na něm hledám to dobrý.. jsem blbka, nebo jen optimistka? asi blbka co ![]()
@Anonymní píše:
Já ho neomlouvám, jen říkám, že jsem v tu chvíli s tělesným násilím začala já..neříkám, že měl právo mě za to zmlátit…já vím, že jsem nezodpovědná blbka, ale bohužel(bohudík) taky životní optimistka, a pořád říkám, že jsou na tom lidi mnohem hůř…ani nemluvím o problémech v africe, například zakladatelka této diskuze, když ttu partner ještě navíc obírá o peníze…s tím problém nemám…jsem jela vloni k moři s mamkou, jeho moře neláká, tak mi na to ještě 3000 přispěl, a ani slovo výčitek, že si užívám za peníze, které patřily rodině - RP. a moji brigádu - roznos letáků, ten týden dělal za mě, stejně větší část druhýho těhu, a peníze mi nechal…já vím, furt na něm hledám to dobrý.. jsem blbka, nebo jen optimistka? asi blbka co
těžko říct, něco na něm bude možná dobrého, ale nic ti nevynahradí to ubližování! NIC!! ať udělá cokoliv skvělého nebo průměrného.. pořád to bude násilník! a pokdud vím, tak přítel který by tě měl opravdu rád a záleželo mu na tobě, tak by takové věci dělal taky. a hlavně by ti ubylo psychické bolesti, vlastně i fyzické!! a to, že ti neřekl ani slovo, je přece normální ne??