Někdy opravdu lituju toho, koho jsem si našla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.12 09:20
@barcas11 píše:
Tak tohle je fakt ujetý :roll:…vláčí tě za vlasy v těhotenství a stejně ho miluješ?! Tak to je asi tak, jak jednou říkal můj kamarád, že některé ženské takového chlapa potřebují a zřejmě jim to vyhovuje. Jen lituji tvé dítě, jestli v tomhle bude vyrůstat, mě to prostě hlava nebere…

Nejsem zakladatelka, ale ono…nevím jak to říct…je to jako posedlost…chcete něco lepšího, ve skrytu duše ho za to co dělá nenávidíte, ale milujete ho, protože je to otec vašich dětí…omluví se…vy odpustíte a věříte že se to podruhé a další už nestane… Nejde to odejít…vím jaké to je… Ten kdo to nezažil…opravdu neví jaké to je!! Nikdy to nepochopí…a takový silácký řeči jak bych mu jí ubalila takovou, apod. Ano, chlapovi 170cm vysokýmu a hubenýmu jo, ale dvoumetrový gorile, bych tady chtěla nějaký ženský vidět!!!

• Citovat
  • Upravit
11522
18.8.12 09:24
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka, ale ono…nevím jak to říct…je to jako posedlost…chcete něco lepšího, ve skrytu duše ho za to co dělá nenávidíte, ale milujete ho, protože je to otec vašich dětí…omluví se…vy odpustíte a věříte že se to podruhé a další už nestane… Nejde to odejít…vím jaké to je… Ten kdo to nezažil…opravdu neví jaké to je!! Nikdy to nepochopí…a takový silácký řeči jak bych mu jí ubalila takovou, apod. Ano, chlapovi 170cm vysokýmu a hubenýmu jo, ale dvoumetrový gorile, bych tady chtěla nějaký ženský vidět!!!

tak ja jsem takove povahy, ze bych mu teda jednu peknou ubalila, i kdyz bych vedela, ze mi to pekne oplati 8) :nevim: boze me uz dokaze pekne nas*at takove mysleni, ze radsi budu potichu a necham se mlatit :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: fakt se vzpamatujte…jsem se zas nakrkla :cert:

Příspěvek upraven 18.08.12 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.8.12 09:25
@Anonymní píše:

Já v tom teda nechci rejt a chytat tě za slovo, ale přeci nejde někoho milovat proto, že je otec mých dětí. Manžela miluji, protože je jaký je, ale co kdyby ublížil i dětem. I pak bys ho milovala, protože je jejich otec? V tuhle chvíli bys měla hlavně milovat sebe a své děti a chtít pro vás nějaké slušné vyhlídky do budoucna. Tohle mi moc nepřijde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 09:30

Tak s tímhle naprosto souhlasím! Mě chlap občas řekně něco hnusnýho…což nechápu! jak to vůbec může vyslovit. Na malou je fajn, hodnej, v pohodě. Ale ke mě mu občas ujede: „Sklapni“apod. a to mám spíš slzu na krajíčku… občas mi přijde, jako by ho to se mnou (skoro 3roky) už nebavilo. Vydrží celý den sedět u PC aniž by promluvil. Spíš se baví když něco potřebuje! :?

• Citovat
  • Upravit
3540
18.8.12 09:35
@KPKristy píše:
Já v tom teda nechci rejt a chytat tě za slovo, ale přeci nejde někoho milovat proto, že je otec mých dětí. Manžela miluji, protože je jaký je, ale co kdyby ublížil i dětem. I pak bys ho milovala, protože je jejich otec? V tuhle chvíli bys měla hlavně milovat sebe a své děti a chtít pro vás nějaké slušné vyhlídky do budoucna. Tohle mi moc nepřijde… :nevim:

tak tak jako ženská když tedy chce klidně pár facek vydrží ale co ty děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
18.8.12 09:37
@evick2 píše:
tak tak jako ženská když tedy chce klidně pár facek vydrží ale co ty děti?

Mě by dítě uhodil jen jednou!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3540
18.8.12 09:43
@jullls píše:

Přesně podle mě není nic nebezpečnějšího než matka co jí někdo ublížil dítěti. V tu chvíli by mohl chlap mít 2 metráky a 2metry k tomu stejně bych po něm šla i s rizikem že sama přes pořádně dostanu :nevim:. Ale jsem ráda že tohle mě nepotkalo a snad ani nepotká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.8.12 09:44
@jullls píše:

Tak chlapi, o kterých se tu píše děti zatím nebijí, jak píšou anonymky. Aby nedošlo k omylu. Já chtěla jen poukázat na to, že přece nejde chlapa milovat z důvodu, že je otcem mých dětí. Co když má ženská dítě ze znásilnění? Tak si určitě přeje, aby ten zmetek chcípnul a ne, že ho bude milovat. Ženská by především měla mít ráda sebe, pak by k těmto útokům nedocházelo. I když se všude píše, že ta a ta utýraná k smrti byla sebevědomá a úspěšná žena, tak podle mě jsou to labilky, které se úspěšně a sebevědomě jen tváří. Sebevědomá ženská by si tohle líbit nenechala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
18.8.12 09:49
@KPKristy píše:
Tak chlapi, o kterých se tu píše děti zatím nebijí, jak píšou anonymky. Aby nedošlo k omylu. Já chtěla jen poukázat na to, že přece nejde chlapa milovat z důvodu, že je otcem mých dětí. Co když má ženská dítě ze znásilnění? Tak si určitě přeje, aby ten zmetek chcípnul a ne, že ho bude milovat. Ženská by především měla mít ráda sebe, pak by k těmto útokům nedocházelo. I když se všude píše, že ta a ta utýraná k smrti byla sebevědomá a úspěšná žena, tak podle mě jsou to labilky, které se úspěšně a sebevědomě jen tváří. Sebevědomá ženská by si tohle líbit nenechala!

to je pravda o dětech se tu nepíše :pankac: ale já bych se toho stejně bála už jen to že děti vidí jak se chovají rodiče a přeberou to jako vzorec chování do budoucna.. njn snad se to zakladatelce vyřeší k její spokojenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.8.12 09:51
@Anonymní píše:
Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý :,(

tak mam takovej pocit, ze to psala zakladatelka sama, aby tu mela aspon naky pochopeni, jinak nechapu, ze muze nekdo byt tak strasne hloupej a naivni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
18.8.12 10:02
@omites píše:
A kde je nějaká lidská důstojnost? Ke mě se teda nikdo jako ke kusu hadru chovat nebude, fakt nikdy!!! Možná i skrz tenhle postoj si to ke mě nikdy nikdo nedovolil. Kdyby se mnou někdo smýkal po podlaze, vyrvával mi chomáče vlasů a já byla ke všemu těhotná, tak už by mě nikdy neviděl!!! Nechápu větu, že tě aspoň nezbil komplet, jelikož jsi byla těhotná - to má jako plusové body? :poblion:Příspěvek upraven 17.08.12 v 22:58

Mě nejenom že by nikdy v životě už neviděl, ale dokonce života by na mě nezapomněl. Protože bych si s radostí zaplatila dva ukrajince, kteří by mu zlámali ruce a nohy. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.8.12 10:04

Jak můžete milovat někoho, kdo vás týrá nebo se k vám chová hrubě? V manželství nebo v partnerství jsou pilíře mezi mužem a ženou láska-úcta-věrnost - pokud je byť jen jeden z nich narušený nebo nefunguje, zhroutí se to celé. Kam tam patří bití a ponižování? To už opravdu není ani na politování, kdo chce kam, pomozme mu tam :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
18.8.12 10:06

Já vůbec nechápu, proč jste s takovými idioty, fakt nechápu

já považovala za idiota jednoho bývalého, který měl kecy, že mě všude vozí a vyzvedává jako můj řidič, když mi koupil hodnotný dárek(iPhone), tak kolem toho měl kecy ještě půl roku…to já považuju za idiota!

můj muž pro mě udělá první poslední, nikdy by ho ani nenapadlo na to i upozorňovat, je to gentleman, když čtu to, že se nějaká žena nechá využívat finančně, tak se mi opravdu otevírá kudla v kapse, co to je za chlapa??? špatně, velmi špatně vychovaný chlap, jeho rodiče udělali ve výchove obrovskou chybu, on pak bude hledat další „oběť“, na kterou se přisaje…a zakladatelka si to taky dělá sama, evidentně jí to přijde docela ok, ne jako něco fatálně neslučitelného s jejím životem…já bych s takovým člověkem nebyla ani minutu

• Citovat
  • Upravit
46669
18.8.12 10:06
@Naima píše:
Jak můžete milovat někoho, kdo vás týrá nebo se k vám chová hrubě? V manželství nebo v partnerství jsou pilíře mezi mužem a ženou láska-úcta-věrnost - pokud je byť jen jeden z nich narušený nebo nefunguje, zhroutí se to celé. Kam tam patří bití a ponižování? To už opravdu není ani na politování, kdo chce kam, pomozme mu tam :nevim:.

Jenže co ty děti? Dobrovolně tam jistě nechtějí a maminky by to měly mít na paměti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
18.8.12 10:08

Ježiši holky… my se doma dohadujem jak idioti :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat