Někdy opravdu lituju toho, koho jsem si našla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
17.8.12 23:09
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím?? :,(

8-10 x? Jenom??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já nevím co s tím, asi fakt už abys začala chodit do školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.8.12 23:10
@Gina108 píše:
8-10 x? Jenom??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já nevím co s tím, asi fakt už abys začala chodit do školy :mrgreen:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.8.12 23:10
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím?? :,(

jednoduše, jsi už prostě taková, že? Jak romantička s romantikem žili, byli…a bili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.8.12 23:11

Tak vy, milé dámy, co se necháte mlátit. Uvědomujete si, jak se bude ten člověk chovat k vašim dětem? Jednou ho nas*rou stejně a dostanou taky pěkný sekec. Zatím jsou malí, ale co až ho fakt vytočí? Když je to nervák, zřejmě zbije i je. A nebo úplně stačí, když dítě uvidí, že tatínek bije maminku a ono nemůže nic udělat. Nebo se násilníkovi postaví do cesty a v zápalu boje taky schytá?
Víte co jste pak vy? Vy, které necháte násilníka toto násilý konat? PASIVNÍ AGRESOR!!!
A NIČÍTE TĚM DĚTEM ŽIVOT!!
Alibisticky tvrdíte, že ho nemůžete opustit, protože ho tak šíleně milujete. A co vaše dítě, to si zaslouží takovouhle rodinu, takovýcle model chování do života!!! Jste fakt šílené!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.8.12 23:13

Holky holky, je mi vás líto. Asi za sebou máte krušné dětství, nějaká traumata a podobně. Když už nemyslíte na sebe, tak myslete na děti, pokud je máte. Odkoukají to a v budoucnu z nich budou buď násilníci nebo mlácené ženy. Zajděte si k odborníkovi, zavolejte na linku důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 23:15

@omites :hug: presne jsi to vystihla. Ja s tim pocitem budu zit do konce zivota, nocnich mur se horko tezko zbavim. Prozivala jsem to cele detstvi az do 16.roku, pak uz to bylo jen psychicke tyrani a premyslet nad tim, ze TOHLE by melo prozit nase dite je nemozne a nikdy to nedovolim!!! Nastesti mam uzasneho manzela, vi temer o vsem a snazi se mi pomoct a vim, ze on by nikdy nemohl nasi male vubec vlepit facku natoz aby dopustil, aby zila v tomhle prostredi. Je to hnusny a nechutny od tech zenskych, co se nechaji mlatit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 23:15

Tak provokace to není bohužel…tou tyčí to bylo jednou. já ani nečekám nějakou radu, já vím že mi není pomoci, že bych se musela rozhoupat sama a odejít, že je to sobecký vůči dětem, že starší už ve 2 a půl letech hodně chápe, a je mi to celý moc líto, hlavně kvůli dětem…jinak žiju vcelku normální život, považuju se za docela inteligentní ženu s maturitou…nevím proč neodejdu, prostě ho mám pořád ráda…já věřím že se to spraví..s první manželkou to měl podobně, pak se rozvedli…jelikož v tý době neměl příjem, ani mu nevyměřili alimenty na syna, ale jak začal pracovat, tak jí dobrovolně posílá 800 měsíčně, a v létě k nám jezdí na prázdniny, ten syn, a přítel mu koupí oblečení a věci do školy…takže jinak je to taky vccelku rozumnej člověk, žádnej povrchní hajzl, jen ty vzteklý záchvaty :(

• Citovat
  • Upravit
2506
17.8.12 23:16

Ahojte, koukám, že tohle je docela drsná diskuze.
Uvědomte si co je moc prosím. Taky mám dost žárlivého partnera, ale tohle?! Vždyť každé musí dojít, že to je špatně.. A co kdybyste v téhle situaci nebyly? Co byste vy radily těm co to píšou? Chce to jen trošku odvahy a rozumu! Zamyslet se nad tím.. Odhodit růžový brejle a prostě udělat co je správné!! Snad se to vydaří a věřte tomu, že všichni vás rádi podpoří když řeknete o co jde.. Nikdo nemá s násilníky slitování- jenom to prostě říct a někdo už pomůže. Pak už se nemůže nic stát.. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.8.12 23:18
@Anonymní píše:
Tak provokace to není bohužel…tou tyčí to bylo jednou. já ani nečekám nějakou radu, já vím že mi není pomoci, že bych se musela rozhoupat sama a odejít, že je to sobecký vůči dětem, že starší už ve 2 a půl letech hodně chápe, a je mi to celý moc líto, hlavně kvůli dětem…jinak žiju vcelku normální život, považuju se za docela inteligentní ženu s maturitou…nevím proč neodejdu, prostě ho mám pořád ráda…já věřím že se to spraví..s první manželkou to měl podobně, pak se rozvedli…jelikož v tý době neměl příjem, ani mu nevyměřili alimenty na syna, ale jak začal pracovat, tak jí dobrovolně posílá 800 měsíčně, a v létě k nám jezdí na prázdniny, ten syn, a přítel mu koupí oblečení a věci do školy…takže jinak je to taky vccelku rozumnej člověk, žádnej povrchní hajzl, jen ty vzteklý záchvaty :(

To je fakt kádr, 800,– za měsíc. To se fakt předá. Mě přijde jako sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.8.12 23:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.8.12 23:22

Pro ty, co se nechávají řezat jak zito: V takovém prostředí jsem vyrůstala, chlast, bedny, hádky, nadávání, rvačky, výčitky, minimálně 1× za měsíc návštěva policie a víte co ze mě je!!! Neurotik, který nemusí brát prášky jenom kvůli tomu, že mám skvělého chlapa, který mě povzbudí a drží nad vodou. Připravujete svým dětem pěkný život :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 23:24

@omites tak 800, my si tak ynemůžeme moc vyskakovat, a teď tady byl jeho syn na 2 týdny, oni bydlej jinde– a přítel do něj vrazil celkem tak 5000---a já jsem ráda, protože když jeví zájem o jednoho syna, tak vím, že se v budoucnu nevykašle na naše společný děti, kdyby potřebovaly…a ke všemu mu bejvalka několikrát řekla, že malej není jeho…a fakt je, že jako by z oka vypadl jejich sousedovi…ale on to bere tak, že kluk mu říká tati, tak proč mu plést hlavu..teď je mu 10..takže zase sobec není..já vím, že jsem kráva, ale furt doufám v lepší zítřky, záchvat vzteku už neměl skoro půl roku, tak třeba se vše v dobré obrátí

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
17.8.12 23:28

Jak už jsem psala v jiné diskusi na podobné téma, jednou mě zkusil dát facku v hádce můj bývalý partner, s fleku dostal dvě dvakrát tak větší facky z upozorněním že nesem žádný fackovací panák, zkuste to přiště udělat. To jako si to necháte líbit, proč? Na mě někdo vytáhnout železnou tyčku od vysavače, tak má nejméně po koulích. Nedopusťte aby někdo takový vychovával děti, když si nacháváte samy s. át na hlavu, zamyslete se už! :zed:

• Citovat
  • Upravit
233
17.8.12 23:28
@Anonymní píše:
Tak provokace to není bohužel…tou tyčí to bylo jednou. já ani nečekám nějakou radu, já vím že mi není pomoci, že bych se musela rozhoupat sama a odejít, že je to sobecký vůči dětem, že starší už ve 2 a půl letech hodně chápe, a je mi to celý moc líto, hlavně kvůli dětem…jinak žiju vcelku normální život, považuju se za docela inteligentní ženu s maturitou…nevím proč neodejdu, prostě ho mám pořád ráda…já věřím že se to spraví..s první manželkou to měl podobně, pak se rozvedli…jelikož v tý době neměl příjem, ani mu nevyměřili alimenty na syna, ale jak začal pracovat, tak jí dobrovolně posílá 800 měsíčně, a v létě k nám jezdí na prázdniny, ten syn, a přítel mu koupí oblečení a věci do školy…takže jinak je to taky vccelku rozumnej člověk, žádnej povrchní hajzl, jen ty vzteklý záchvaty :(

normální život?? Co to vlastně je? Evidentně pro každého něco jiného. Tohle co máš doma, není pro většinu „normální“. Normální pro mě je projevovat si vzájemnou úctu, stát při sobě a být dětem učitel a učit se od nich. Vodit je do přírody, potkávat se s rodinou, s ostatními lidmi. Mít v sobě lásku, přijímat a dávat ji, snažit se kočírovat svoje ego, mít dostatek sebeúcty a mít i sebe rád -co nemáš, nemůžeš ani dávat druhým. Vaše děti se od vás naučí mnoho ponižování, agresivity a násilí, znetvořený způsob jak s někým být a co všechno si nechat líbit a taky co všechno druhému moct udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.12 23:33
@Anonymní píše:
@omites tak 800, my si tak ynemůžeme moc vyskakovat, a teď tady byl jeho syn na 2 týdny, oni bydlej jinde– a přítel do něj vrazil celkem tak 5000---a já jsem ráda, protože když jeví zájem o jednoho syna, tak vím, že se v budoucnu nevykašle na naše společný děti, kdyby potřebovaly…a ke všemu mu bejvalka několikrát řekla, že malej není jeho…a fakt je, že jako by z oka vypadl jejich sousedovi…ale on to bere tak, že kluk mu říká tati, tak proč mu plést hlavu..teď je mu 10..takže zase sobec není..já vím, že jsem kráva, ale furt doufám v lepší zítřky, záchvat vzteku už neměl skoro půl roku, tak třeba se vše v dobré obrátí

Celých půl roku, no jak obdivuhodné. :roll: :roll: :roll: Píšeš, že jsi inteligentní osoba, tak jak můžeš věřit takové hovadině - že se vše v lepší obrátí. Jo, obrátí, až se konečně rozhoupeš a něco s tím uděláš.

Příspěvek upraven 17.08.12 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria