Někdy opravdu lituju toho, koho jsem si našla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
17.8.12 22:46

Buď s ním, nech se mlátit, týrat, obírat o peníze…

(ironie)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 22:49

Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 22:52

Ahoj, trošku vím o čem mluvíš a vím, že není lehké odejít.. Já sice nemám tuhle situaci takhle moc vyhrocenou. Můj přítel se o nás stará, snaží se domů nosit co nejvíc peněz a tak, ale trpí chronickou žárlivostí. Takže já jsem kažodenně obětí urážek a podezření. Pokud nevyhledá odbornou pomoc nebo se to nebude časem lepšit, tak odejdu. Nechci aby moje dítě vidělo jak se ke mě chová. Zachvíli z toho bude mít rozum a tohle si nezaslouží.

Budu ti držet palce ať to zvládneš, ale myslím si, že v tvém případě jinačí rozhodnutí než odejít není na místě! Hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
23847
17.8.12 22:52
@Anonymní píše:
Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý :,(

OMG 8o 8o 8o No tak to už si fakt někdo dělá srandu, tomu se mi ani věřit nechce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.8.12 22:54
@Anonymní píše:
Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý :,(
:zed: :zed: :zed: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@Anonymní píše:

8o 8o 8o 8o 8o nebudu soudit..jenom nechápu..člověk se přeci nenarodil aby byl bit jak žito. Tohle přeci není život..člověk co miluje taj přeci nebije.Za tohle co Ti dělá ho miluješ??? Snad tě při svém záchvatu jednou nezabije :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Gina108 pokud člověk v takové situaci není, neumí to pochopit! Je to hodně těžký a člověka, kterého mileúješ je těžké neuvěřit. Prakticky spíš doufáš. Ale člověk, který to nezažil prostě nemá šanci to pochopit.. Nikdy!

• Citovat
  • Upravit
Naima
17.8.12 22:55

Já bych spíš řekla, že drtivá většina z nás to nemůže pochopit ne proto, že by to nezažila, ale proto, že by nic takového nikdy nepřipustila a nenechala by ze sebe dělat fackovacího panáka a hadr na podlahu v jednom.

• Citovat
  • Upravit
47759
17.8.12 22:56

Absolutně nechápu kam daly některé ženské rozum 8-o Na mě se pokusil chlap sáhnout jednou, víckrát neměl šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 22:57
@Anonymní píše:
Ahoj, trošku vím o čem mluvíš a vím, že není lehké odejít.. Já sice nemám tuhle situaci takhle moc vyhrocenou. Můj přítel se o nás stará, snaží se domů nosit co nejvíc peněz a tak, ale trpí chronickou žárlivostí. Takže já jsem kažodenně obětí urážek a podezření. Pokud nevyhledá odbornou pomoc nebo se to nebude časem lepšit, tak odejdu. Nechci aby moje dítě vidělo jak se ke mě chová. Zachvíli z toho bude mít rozum a tohle si nezaslouží.Budu ti držet palce ať to zvládneš, ale myslím si, že v tvém případě jinačí rozhodnutí než odejít není na místě! Hodně štěstí :hug:

moji rodiče měli takové manželství. Táta trpěl touto strašnou nemocí, která kazí vztah. Mamina mu záminky nedávala, v půl třetí byla doma z práce a nikam radši nechodila, krom sousedky na kafe. Tatínek umřel v 48letech a moje mamka je od té doby sama a vždycky říká, že po takovém manželství už chce mít klid. Dnes je jí 65let. A co na to já? Dokud jsem si nenašla současného partnera, nevěřila jsem na fungující vztahy a dva se mi podle toho nevydařily. Žárlivý ale nebyl ani jeden

• Citovat
  • Upravit
13141
17.8.12 22:57
@Anonymní píše:
@Gina108 pokud člověk v takové situaci není, neumí to pochopit! Je to hodně těžký a člověka, kterého mileúješ je těžké neuvěřit. Prakticky spíš doufáš. Ale člověk, který to nezažil prostě nemá šanci to pochopit.. Nikdy!

A kde je nějaká lidská důstojnost? Ke mě se teda nikdo jako ke kusu hadru chovat nebude, fakt nikdy!!! Možná i skrz tenhle postoj si to ke mě nikdy nikdo nedovolil. Kdyby se mnou někdo smýkal po podlaze, vyrvával mi chomáče vlasů a já byla ke všemu těhotná, tak už by mě nikdy neviděl!!! Nechápu větu, že tě aspoň nezbil komplet, jelikož jsi byla těhotná - to má jako plusové body? :poblion:

Příspěvek upraven 17.08.12 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 22:58
@Anonymní píše:
moji rodiče měli takové manželství. Táta trpěl touto strašnou nemocí, která kazí vztah. Mamina mu záminky nedávala, v půl třetí byla doma z práce a nikam radši nechodila, krom sousedky na kafe. Tatínek umřel v 48letech a moje mamka je od té doby sama a vždycky říká, že po takovém manželství už chce mít klid. Dnes je jí 65let. A co na to já? Dokud jsem si nenašla současného partnera, nevěřila jsem na fungující vztahy a dva se mi podle toho nevydařily. Žárlivý ale nebyl ani jeden

tohle nenapsala zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
33916
17.8.12 23:00
@Anonymní píše:
@Gina108 pokud člověk v takové situaci není, neumí to pochopit! Je to hodně těžký a člověka, kterého mileúješ je těžké neuvěřit. Prakticky spíš doufáš. Ale člověk, který to nezažil prostě nemá šanci to pochopit.. Nikdy!

8o 8o 8o a v co doufáš??? Nikdo tě nemůže pochopit..nikdo by se takhle snad dobrovolně nenechal přeci třískat. Je to velmi zajímavý způsob lásky :poblion: :poblion:
Já dostala facku jednou od bývalého manžela..v tu chvíly mě nenapadlo se usmát nebo si říkat, že to udělal z lásky..dla jsem mu přes držku takovou, že jsem přerazila nos a víc si nedovolil, protože jsem byla schopná ho v tom stresu..leknutí i zabít. Nikdy bych tohle už si podruhé nenechala líbit at by mě miloval sebevíc :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.12 23:00
@Anonymní píše:

No chvála bohu, že to nechápu. No fakt ne. Jak můžeš milovat někoho, kdo tě mlátí??? Jak můžeš psát, že se k dětem chová hezky, když mlátí jejich matku??? Víš ty vůbec, co to je milovat? :nevim: To není láska, co k němu cítíš, to je nějaká hodně divná závislost. :think: Člověk, co miluje, musí totiž umět v první řadě milovat sám sebe, teprve potom může lásku rozdávat. A ty se evidentně ráda nemáš, když se necháš takhle mlátit a ponižovat. Moc ti přeju, abys prozřela dřív, než tě ten magor zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 23:01

Trochu nervak? Ty vole, ja z vas nemuzu, to vam dela dobre, ze vas mlati apod.? :pocitac: Muj otec matku mlatil i kdyz byla tehotna, kdyz zemrel, byly mi 2 roky, matka me i segru mlatila kvuli vylozenym kravinam, mam zkazeny detsvti, tak vim o cem mluvim, stoji vam to doprcic za to, aby vase deti zily v takovych podminkach? Aby trpely do konce zivota? Vite vubec, jaky to je zit s takovouhle zkusenosti? Dodnes mivam nocni mury z toho, jak nam vyhrozovala sekyrou, ze nas zabije a nam mohlo byt tak 6 let nebo mi davala nuz ke krku, stacil by neopatrnej pohyb a ja uz bych tu nebyla? S prominutim damy, vy jste fakt sobecke slepice, nemam slov :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí