Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Párkrát finančně vypomohla? Ty s dětmi? On sám? Vrátil ti to? Jinak…ano, zamilovat se po telefonu jistě jde, ale jak sama vidíš nikam to nevede, jen utratíš majlant za mobil ![]()
Jak z toho ven, když jsi zamilovaná ti nikdo neporadí, musíš být silná, ty, ne on… vztah po telefonu opravdu nemá smysl, pokud víš, že spolu nebudete a máš i jiné pochybnosti. Možná ti jen schází zájem toho druhého, pěkná slovíčka, ale pro život potřebuješ víc, no ![]()
No co na to říct, odpověděla sis vlastně sama, víš moc dobře že to nemá žádnou budoucnost. ![]()
A není s tebou kvůli té finanční výpomoci? Minimálně je to pro něj výhodný.
Já jen nevím, kde vzít tu sílu a prostě se zakousnout a už se mu neozývat
Jinak je mi vše jasné. @AgatkaZ Jinak peníze ještě nevrátil, ale vrátí, prý…Ale moje důvěra k němu je tentam a i když se mu snažím pořád věřit, jsem pak jak stíhačka, protože nevím a nevěřím.
@janine24 To si taky pořád říkám, že to dělá kvůli penězům…když se ho zeptám, tak je na mě uraženej a nedělá, ale je mi jasný, že takovou věc nepřizná ![]()
@Anonymní píše:
Já jen nevím, kde vzít tu sílu a prostě se zakousnout a už se mu neozývatJinak je mi vše jasné. @AgatkaZ Jinak peníze ještě nevrátil, ale vrátí, prý…Ale moje důvěra k němu je tentam a i když se mu snažím pořád věřit, jsem pak jak stíhačka, protože nevím a nevěřím.
tak, hned teď si řekni dost
, peníze už neuvidíš, to je jasné a promiň, že to napíšu takhle tvrdě, nejpíš je s tebou v kontaktu, aby jsi si myslela, že ano…
měj se ráda
, poplakej si, vypiš se sem, ale už mu nezvedej telefon, neodepisuj na sms… pokud je to jinak než vypadá, vyburcuje ho to a já nevím, přijede, přestěhuje se (lidé se běžně stehují i za prací, proč by se nemohl vrátit k tobě?) nebo cokoli, o čemž tedy pochybuji, nech ho prostě jít, uděláš pro sebe to nejlepší
i když to asi bude chvilku bolet, evidentně jsi v tom až po uši a to jste žádný vztah vlastně neměli…
@Anonymní píše:
@janine24 To si taky pořád říkám, že to dělá kvůli penězům…když se ho zeptám, tak je na mě uraženej a nedělá, ale je mi jasný, že takovou věc nepřizná
A kdybys od něj něco potřebovala ty, tak to pro tebe udělá? Sežene peníze, zajistí něco, co potřebuješ? Nebo jsi to jen ty, kdo dává a pomáhá ![]()
@AgatkaZ Pláču, pláču a možná mi pomůže vypsat se sem, proto jsem to udělala…dneska je na mě dotčený, protože včera měl přijet, dokonce já husa mu na cestu poslala peníze, ale ty blbé výmluvy
A já jsem tak hloupá, že mu to chci ještě věřit, jak jsem naštvaná, tak mu to do telefonu vyčítám a on se na mě urazí, momentálně mi ho típá, ale po přečtení Tvého příspěvku jsem tel. odložila a už na něj nesáhnu, nejradši bych zapoměla na něj, jeho číslo, jeho všechno, ale taaak to bolí, jsem úplně zblázněná ![]()
@janine24 zatím taková situace nenastala,, potřebovala jsem jednou psychickou podporu, tak to on pomůže, vyslechne, mluvíme spolu třeba 2, klidně i 3hod. po telefonu (mám na něj volání zdarma), takže si říkám, že kdybych mu byla úplně ukradená, tak to nedělá, ale co by zase neudělal pro peníze, že??
včera měl přijet, dokonce já husa mu na cestu poslala peníze
Tak teď sis odpověděla sama, tahá z tebe prachy ![]()
@Anonymní píše:
@AgatkaZ Pláču, pláču a možná mi pomůže vypsat se sem, proto jsem to udělala…dneska je na mě dotčený, protože včera měl přijet, dokonce já husa mu na cestu poslala peníze, ale ty blbé výmluvyA já jsem tak hloupá, že mu to chci ještě věřit, jak jsem naštvaná, tak mu to do telefonu vyčítám a on se na mě urazí, momentálně mi ho típá, ale po přečtení Tvého příspěvku jsem tel. odložila a už na něj nesáhnu, nejradši bych zapoměla na něj, jeho číslo, jeho všechno, ale taaak to bolí, jsem úplně zblázněná
tohle se může stát každé
prostě některé věci/city neovlivníš, ale u tebe musí vyhrát rozum a jestli jsi mu poslala i peníze na cestu a on stejně nepřijel?
To je víc než jasné, navíc, ty jsi tak bohatá, že by jsi si mohla dovolit živit takovéhleho vyžírku?
Chlap je ten, kdo by měl ženu zajistit, ne ty, s dvěmi malými dětmi nějakého promiň vychcánka, který si od tebe klidně vezme peníze…pryč od něj, rychle.
Ahoj, je zajímavé, že on má peníze na to ti volat každý den… A co spolu řešíte? A to za tebou nemůže na víkend přijet? Fakt nemá peníze? Jednoduché, utni mu příjem peněz, buď stále stejná, ale nepomáhej mu - ať si pomůže sám. Pokud tě miluje, tak po tobě ani nemůže chtít, abys do n+ho lila prachy. To by mu mělo připadat fakt trapné. A kdy ti to vrátí? Mě oto připadá, že tě má jako pojistku, kdyby něco… A v Brně si dělá, co chce. Hej klidně si s ním volej, ale hledej si normálního chlapa. Podle mne to nemá budoucnost, na druhou stranu nikoho jiného mít nemusí, nemusí mít vůbec nikoho, tak tě má svým způsobem rád… ale láska to podle mne zase až tak nebude. nevylezl z vězení? vypadá to tak, že je zadlužený a nikdo se s ním nebaví…
Hezký den,
potřebuji, aby jste mě tady pořádně spucovaly a konečně otevřely oči, i když rozum mi říká něco, ale mě ho nějak nejde poslechnout.
Takže k věci: Mám kamaráda, který pracoval u nás, párkrát jsme si spolu vyšli, proběhlo pár pus, pokec atd. Jenže pak se musel pracovně přemístit a te´d bydlí hodně, hodně daloleko od nás. Zhruba od května si voláme každý den i několikrát. Je možný se do někoho tak totálně zabochnout jen přes volání?? Ale to ještě není tak podstatný, už tolikrát jsem to volání chtěla utnout, jen se kvůli němu trápím a nevím co mu můžu a nemůžu věřit. Je zadlužený, já mu párkrát vypomohla finančně, jsem do něj blázen nebo se jinak nepochopím, poslední doboru žiju jen pro telefon, přijde mi, že se baví jen kvůli tomu, že ví, že mu kdykoliv pomůžu, i když tvrdí že ne, ale to mi samo nepřizná. Mám tě rád je snadné napsat. Nechce to volání ukončit, že mě má rád, ale já to vidím, že mi kolikrát kecá, abych se třeba nenaštvala a neukončila to. Ale to je na dlouhé rozepisování. Vím, že to nemá budousnost, on je v Brně a jen tak se sem nevrátí a já se za ním stěhovat taky nemůžu, už kvůli mým dětem. Jsem z toho totálně vyčerpaná a i když si řeknu, že už se mu neozvu, prostě mi to nedá a když vidím zmeškaný hovor, musím se mu ozvat zpět. Poraďte, vynadejte mi…nevím co mám dělat, chci se odbáznit a nejde mi to, hrozně se trápím…
Jinak podotýkám, že v pubertě už nejsem a mám dvě malé děti