Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie66 píše:
Pokud bi milujes stejne ho neopustis.Uz skrz deti bych to jeste zkusila.Je lehke odejit, ale tezsi se vratit.
Spis asi zalezi, proč ty dluhy má. Za 9 let je nestihl splatit, kor když pronajímaná byty?
@MilijonDolarBejby tot je otazka to urcite zakladatelka vi…A asi to pro ni neni ten nejvetsi problem…
@Blekota píše:
A ty dluhy splácí celých 9 let, co jste spolu? Nebo proč si nasekal dluhy?
Nechápu- jakože ty platíš jídlo, školu a on své dluhy? Jako co to je? On ti nikdy na nic nepřispěl?
Jo, víceméně celých 9 let si splácí dluhy. Nedařilo se mu jednu dobu v podnikání a takhle to dopadlo. Ale abych nelhala, občas na něco přispěl, ale je toho málo. ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Taky tomu nerozumím. To by se mu vyplatila dávno insolvence. Nebo spis je to idiot, jako můj skoroEx
Insolvence by se mu nevyplatila. Musel by prodat dům (který ma na hypo), ze kterého má měsíční příjem ve formě nájmů.
@suricata píše:
@radkka třeba to ten chlap lépe neumí, třeba by potřeboval vědět PŘESNĚ co zakladatelka chce. Jsou v tom dvě malé děti. Za pár let se zeptají a zakladatelka jim řekne no nejsme uplna rodina bo mi nekoupil bombošku a nevzal mě na výlet…
Jestli nějakému chlapovi přijde tohle chování normální, tak by měl vyhledat urychleně odbornou pomoc.
Z toho, co tu napsala si stojím za tím, že jí nemiluje.
Zamiluje se do citově chladného chlapa s dluhy, počne s nim jedno dítě, druhé dítě, vezme si ho za manžela a pak procitne, to je divný, to je jako vzít si blonďáka a pak mu vyčítat že nemá černé vlasy. A ostatní pisou máš pravdu s blonďákem bych nebbyla.
@Anonymní píše:
Jo, víceméně celých 9 let si splácí dluhy. Nedařilo se mu jednu dobu v podnikání a takhle to dopadlo. Ale abych nelhala, občas na něco přispěl, ale je toho málo.
Promiň, ale já tě jako ženu, nechápu. Věděla jsi, že chlap má obrovské dluhy, které horko těžko bude splácet a ty si s takovým pořídíš 2 děti? Kor s chlapem, který tě za 9 let nevzal na ples, do divadla, s dětmi do zoo, na výlet, na hory, na dovolenou,…
Spíš mám dotaz, jak dlouho to tak ještě budeš sama táhnout?
Nebo už je výhled splacení dluhů do 5 let? Nebo to bude platit dalších 20 let?
@radkka odbornou pomoc? Třeba to bere tak že dárky k vánocům zajistil, udělal to po svém, poprosil tchyni, zaplatil to, ok, že to není podle jejich představ je druhá věc, ale odbornou pomoc? Co je na odbornou pomoc? Že nechodí na výlety?
@suricata píše:
@radkka odbornou pomoc? Třeba to bere tak že dárky k vánocům zajistil, udělal to po svém, poprosil tchyni, zaplatil to, ok, že to není podle jejich představ je druhá věc, ale odbornou pomoc? Co je na odbornou pomoc? Že nechodí na výlety?
Nemluvím o dárcích, to bych ještě dovedla pochopit. Ale nezájem o rodinu, netrávení času společně, neschopnost být alespoň milý. Pokud nedokáže projevit svoje city, tak promiň, ale to není normální, to bys mohla u každé diagnozy říct, že to je normální protože někdo to tak holt má ![]()
@Blekota píše:Jsi pobavil. Třetí dítě do tohoto čurbesu? Jakože co se změní? Při prvním dítěti se nezměnil, při druhém taky ne a při třetím se chlap jako změní? Nezmění.
Dyť ho furt miluje a nechce, aby ten poklad dostala nějaká jiná… Chce to trochu optimismu ![]()
P. S. Původní příspěvek byl míněn ironicky
@Blekota píše:
Promiň, ale já tě jako ženu, nechápu. Věděla jsi, že chlap má obrovské dluhy, které horko těžko bude splácet a ty si s takovým pořídíš 2 děti? Kor s chlapem, který tě za 9 let nevzal na ples, do divadla, s dětmi do zoo, na výlet, na hory, na dovolenou,…
To je přece láska jako trám, jen to nedovede dát najevo, nebuď zlá
Když nad tím tak přemýšlím, tak čekat od chlapa, který se nechá živit ženskou, že se bude chovat jako chlap je asi zcestná myšlenka.
@radkka podle měřítek zakladatelky je citově chladný, ale pise že deti ho mají rady, tak to asi nebude úplný bezcita, když dokáže navázat uspokojivý vztah s dětmi a s manželkou, která ho podle svých slov miluje
odbornou pomoc bych poradila zakladatelce, třeba by si ujasnila co a jak chce a co a jak je možné ![]()
@suricata píše:
@radkka podle měřítek zakladatelky je citově chladný, ale pise že deti ho mají rady, tak to asi nebude úplný bezcita, když dokáže navázat uspokojivý vztah s dětmi a s manželkou, která ho podle svých slov milujeodbornou pomoc bych poradila zakladatelce, třeba by si ujasnila co a jak chce a co a jak je možné
No, tak uvědomíme-li si, že ženy milují i tyrany, se kterými nemají jedinou světlou chvilku, tak mi nepřijde jako dobrý nápad soudit z toho, že ho miluje, že je to vlastně super chlap. Nehledě na to, že láska se často plete s citovou závislostí a strachem ze samoty.
Možná by ten odborník pro zakladatelku byl lepší řešení, protože už jen to, že si s takovým chlapem udělá děti, místo toho, aby vzala nohy na ramena mi nepřijde v pořádku.
@Blekota píše:
Teď je situace taková, že dostal dobrou zakázku, tak by dluhy mohl splatit tak snad do roka, dvou…
V zoo jsme byli 2×, když jsme byli ještě bez dětí, tak jsme byli párkrát někde na víkendový wellness pobyt.
@suricata píše:
Zamiluje se do citově chladného chlapa s dluhy, počne s nim jedno dítě, druhé dítě, vezme si ho za manžela a pak procitne, to je divný, to je jako vzít si blonďáka a pak mu vyčítat že nemá černé vlasy. A ostatní pisou máš pravdu s blonďákem bych nebbyla.
Jak jsem psala, nebylo to vždy tak špatné. Strávili jsme spolu i hezké časy. Máme stejný smysl pro humor.. ![]()
@radkka píše:
To je přece láska jako trám, jen to nedovede dát najevo, nebuď zláKdyž nad tím tak přemýšlím, tak čekat od chlapa, který se nechá živit ženskou, že se bude chovat jako chlap je asi zcestná myšlenka.
Hm, na tom asi něco bude…
![]()
@Anonymní píše:
Hm, na tom asi něco bude…![]()
Předpokládám, že to myslíš ironicky, což ale nechápu. Chápu, že se může člověk dostat do problémů, i já bych pomohla, ale ne tak, abych všechno tahla sama, živila ho x let a on si spokojeně splácel to své. Pro mě tohle není chlap, a to je mi 25 let, žádná staromodní bába nejsem, ale já si člověka, který nedokáže zabezpečit rodinu - tím myslím děti, ne aby živil mě, nedokážu vážit.
@radkka píše:
Možná by ten odborník pro zakladatelku byl lepší řešení, protože už jen to, že si s takovým chlapem udělá děti, místo toho, aby vzala nohy na ramena mi nepřijde v pořádku.
Tak se přeci jen shodneme ![]()
Příspěvek upraven 12.10.15 v 11:07