Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@AgatkaZ Držím se, jeden už spí, mám 2-letého chlapečka a 5ti letou holčičku, malý už chrní a malé dává animáčekPročítám celou tu diskuzi, ale zatím mám takový vztek, že se mi ani brečet nechce, zatím to jde, ale nálady se střídají. Možná si otevřu vínko a bude líp
ale pozor, aby jsi po vínku nebyla lítostivá a nepovolila… nemůžeš dát mobil do rána k sousedům
jako vážně…
Byla jsem dneska u ségry a dala jsem jí, ať mi mobil vypne a změní do zítra PIN ![]()
Přečetla jsem tu diskusi skoro celou a řeknu ti (což už asi víš): je to prostě gigolo, který se přilepil na ženskou, co má už dost starostí s dětmi… Ale pozor: lidé se k nám chovají tak, jak jim to dovolíme. Takže ti drřím palce, abys mu to už nikdy nedovolila ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem dneska u ségry a dala jsem jí, ať mi mobil vypne a změní do zítra PIN
to přeci není řešení
pin ti říct musí, mobil potřebuješ, nemáš ho přeci jen kvůli němu…
Víš co, udělej si ceduli, třeba na lednici, klasické PRO a PROTI ale udělej si to pořádně velké, nejlépe A3, jako vážně…ať to máš před očima, děti ještě nečtou a když přijde návštěva, která není znalá, tak to sundáš… ![]()
@AgatkaZ píše:Víš co, udělej si ceduli, třeba na lednici, klasické PRO a PROTI ale udělej si to pořádně velké, nejlépe A3, jako vážně…ať to máš před očima, děti ještě nečtou a když přijde návštěva, která není znalá, tak to sundáš…
jojo, vizualizace PRO / PROTI velmi pomáhá ![]()
Mobil je vypnutý jen pro dnešek, vím, že zítra už to bude zase lepší, když dneska vydržím ![]()
@Lu78 Vím, udělala jsem si to sama, nabídla jsem mu prst a…
@Anonymní píše:
Mobil je vypnutý jen pro dnešek, vím, že zítra už to bude zase lepší, když dneska vydržím
@Lu78 Vím, udělala jsem si to sama, nabídla jsem mu prst a…
ono to přijde bude hůř ale pokud jsi rozumná ženská a my ti tady věříme..tak to prostě utni..nemá cenu vypínat mobil na jedne večer měla bys mu prostě říct, že to končíš že to nemá význam, že ho máš ráda (což chápu) ale že tohle dál nejde…že ho nechceš živit a prostě mu to říct ať ví že už nechceš aby tě kontaktoval..přesto si myslím, že to bude těžký, protože to bude zkoušet, ty už třeba pomalu z toho budeš venku a zase se ozve..znám to…držím ti palce a vytrvej..stojí ti to za to máš dvě děti, které tě potřebují mnohem víc…
Já bych mu řekla, ať mě zkontaktuje, až mu bude chtít vrítit ty mé peníze…
@káťa píše:
Já bych mu řekla, ať mě zkontaktuje, až mu bude chtít vrítit ty mé peníze…
To už by se zaručeně neozval ![]()
Už to na mě dolíhá, dětičky spinkají, mobil sice vyplí, ale na facebooku je zaplý, takže jsem se ihned vypla, ale je mi ouvej, ouvej
Kdybych si měla napsat PRO/PROTI, myslím, že by stačil napsat papír PROTI.
@Anonymní píše:
Už to na mě dolíhá, dětičky spinkají, mobil sice vyplí, ale na facebooku je zaplý, takže jsem se ihned vypla, ale je mi ouvej, ouvejKdybych si měla napsat PRO/PROTI, myslím, že by stačil napsat papír PROTI.
Smaž si ho z FB
A napiš si tu ceduli, pořádně velkou
To dáš ![]()
@Anonymní píše:
Už to na mě dolíhá, dětičky spinkají, mobil sice vyplí, ale na facebooku je zaplý, takže jsem se ihned vypla, ale je mi ouvej, ouvejKdybych si měla napsat PRO/PROTI, myslím, že by stačil napsat papír PROTI.
Držíme Ti tu palce a věříme Ti
TO DÁÁÁÁŠ, radši si ho z toho FB fakt smaž…
a dětičky 2 a 5 let, to mě fakt bere za
, já mám 2 a 7 let… nevěděla sjem že je máš tak maličké, a on je o to větší slizák, když se mu nehnusí tahat prachy z matky tak maličkých dětiček, jako bys to neměla už dost těžké i bez něj…
![]()
Dobré ráno ![]()
Takže noc je zdárně za námi, už mám i zaplý telefon a zatím docela
I když to asi přijde, ale zatím je mi fajn, aspoň pořád mám výdrž, že se neozvu. Jinak jsem tak v noci přemýšlela nad tím, proč jsem se vlastně dokázala tak zbláznit a jde mi tak špatně se odpoutat, možná je to tím, že bývalý manžel byl strašný vztekloun a sem tam si bouchnul a už jsem to dál nemohla a ani nechtěla snášet, už kvůli dětem, takže to bylo moje první odhodlání, prostě se sebrat a odejít, i když to bylo moc těžký, zvládla jsem to a když mi bylo nejhůř, přišel tenhle, jak ho nazvat „vyčůránek“?? Který mi zase zvedl maličko sebevědomí, protože je to fakt krásnej chlap a já si připadala zase aspoň trošku…atraktivnější?, nevím, jak to popsat, ale určitě chápete…když tak přemýšlím, tak vlastně ani nevím, jestli existujou chlapy, který by pro ženskou udělali cokoliv, přenesli ji přes hory, doly a snesli modré z nebe. já prostě nikdy takového chlapa neměla, asi přitahuju takový grázlíky
…
Pokud jsi dokázala odejít od chlapa s kterým máš děti, jsi dost silná na to zvládnout i tohoto hajzlíka..tak se drž…
@Anonymní píše:
Dobré ráno
Takže noc je zdárně za námi, už mám i zaplý telefon a zatím docelaI když to asi přijde, ale zatím je mi fajn, aspoň pořád mám výdrž, že se neozvu. Jinak jsem tak v noci přemýšlela nad tím, proč jsem se vlastně dokázala tak zbláznit a jde mi tak špatně se odpoutat, možná je to tím, že bývalý manžel byl strašný vztekloun a sem tam si bouchnul a už jsem to dál nemohla a ani nechtěla snášet, už kvůli dětem, takže to bylo moje první odhodlání, prostě se sebrat a odejít, i když to bylo moc těžký, zvládla jsem to a když mi bylo nejhůř, přišel tenhle, jak ho nazvat „vyčůránek“?? Který mi zase zvedl maličko sebevědomí, protože je to fakt krásnej chlap a já si připadala zase aspoň trošku…atraktivnější?, nevím, jak to popsat, ale určitě chápete…když tak přemýšlím, tak vlastně ani nevím, jestli existujou chlapy, který by pro ženskou udělali cokoliv, přenesli ji přes hory, doly a snesli modré z nebe. já prostě nikdy takového chlapa neměla, asi přitahuju takový grázlíky
…
Já Tě chápu - nicméně mám několik poznámek..
Hele je na čase zapracovat na svým sebevědomí - protože Ty SEŠ atraktivní sama od sebe a ne kvůli tomu, že o Tebe zavadí nějakej chlap přece..až si to takhle nastavíš v hlavě a věř že to jde… že nezávisle na přítomnosti či nepřítomnosti chlapa v životě seš atraktivní, tak si piš že se ti právě hajzlíci a vychcánci budou vyhejbat - budou se tě bát a nedovolí si..a právě vznikne prostor pro toho chlapa co cituju Tě - který by pro ženskou udělali cokoliv, přenesli ji přes hory, doly a snesli modré z nebe
pamatuj když budeš nesebevědomá a uťáplá „chuděra“ závislá tak od Tebe kvalitní chlap prchne a nebo si tě vlastně ani nevšimne… čili já rADÍM.. ZAPRACUJ NA SOBĚ NA TOM JAK VYPADÁŠ, JAK SE CÍTÍŠ, CO UMÍŠ, COS DOKÁZALA ATD …to JSOU VĚCI CO ZVEDAJÍ SEBEVĚDOMÍ… chlape může bejt a nemusí — je to holt jen taková příjemná nadstavba víš ![]()