Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele zakladatelko, je jedno co tu piseme, neznáme vás ani vaši situaci. Ale na začátku jsi psala že vis co bys mela, tak tim se řiď. Hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Insolvence by se mu nevyplatila. Musel by prodat dům (který ma na hypo), ze kterého má měsíční příjem ve formě nájmů.
Dobře, to je pravda, přišel by o barák. A kolik mesicne splaci celkem a kolik ma příjem?
Já nevím, zakladatelko. Píšeš, že ho za některé věci obdivuješ a miluješ.
Zkus se opravdu zamyslet nad tím - a třeba si to i napsat - co je na něm hodného k obdivu, k vážení???
@suricata píše:
@radkka podle měřítek zakladatelky je citově chladný, ale pise že deti ho mají rady, tak to asi nebude úplný bezcita, když dokáže navázat uspokojivý vztah s dětmi a s manželkou, která ho podle svých slov milujeodbornou pomoc bych poradila zakladatelce, třeba by si ujasnila co a jak chce a co a jak je možné
Můj 3,5 lety syn taky svého otce miluje, přitom si s nim nikdy v životě nehrál, ted ho vidí jednou za měsíc, celou dobu se po něm neptá, ale kdyz ma pro něj přijet, tak se těší. Stačí, ze mu ukáže kamion a koupi auticko za dvacku
@MilijonDolarBejby ve třech to stačí a je jen otázka jak to bude do budoucna, protoze s tím chlap nevydrží
ale chápu že to je pro tebe těžký
@Anonymní píše:
@radkka Nee, nebyla to ironie.
Tak to pardon ![]()
@káťa píše:
Já nevím, zakladatelko. Píšeš, že ho za některé věci obdivuješ a miluješ.
Zkus se opravdu zamyslet nad tím - a třeba si to i napsat - co je na něm hodného k obdivu, k vážení???
Tohle je dobrý nápad a pěkně na jeden papír VEDLE SEBE klady a zápory.
@suricata je mi líto těch dětí… Jsou malinký a ještě z toho nemají rozum. Ale casem to pochopí s mam obavu, jak to vezmou. Mladšímu je teprve rok, takže ten bude asi vic v pohode, se starším to bude asi horší.
@Anonymní píše:
Teď je situace taková, že dostal dobrou zakázku, tak by dluhy mohl splatit tak snad do roka, dvou…V zoo jsme byli 2×, když jsme byli ještě bez dětí, tak jsme byli párkrát někde na víkendový wellness pobyt.
A to je celé? Jakože on se stará tak, že tě vzal párkrát na víkendový pobyt, ještě, když jste byli bez dětí? ![]()
A proč sis s ním pořizovala proboha druhé dítě? Jako čekala jsi, že ON se změní a vše bude úžasné? Proč živíš chlapa? Kdy ti naposled dal peníze na jídlo pro celou rodinu?
A to, že má teď zakázku, taky nemusí vyjít, a dalších 10 let budeš živit 4 lidi a on si z nájmu bude hradit dluhy? ![]()
Nechápu totok.
@MilijonDolarBejby píše:
Dobře, to je pravda, přišel by o barák. A kolik mesicne splaci celkem a kolik ma příjem?
Měsíčně splácí cca 43.000,– (je v tom i hypo + telefon + soc. a zdrav. poj. + el. za celý barák), z baráku má příjem cca 35000,– + to, co vydělá. A to už je měsíc od měsíce jiné. Musí zaplatit chlapi, benzín, materiál. Je to těžké, ale v tomhle se fakt snaží. Sem tam se stane, že někdo něco nezplatí a už se to látá, jak se dá. ![]()
@Blekota píše:
A to je celé? Jakože on se stará tak, že tě vzal párkrát na víkendový pobyt, ještě, když jste byli bez dětí?
A proč sis s ním pořizovala proboha druhé dítě? Jako čekala jsi, že ON se změní a vše bude úžasné? Proč živíš chlapa? Kdy ti naposled dal peníze na jídlo pro celou rodinu?
A to, že má teď zakázku, taky nemusí vyjít, a dalších 10 let budeš živit 4 lidi a on si z nájmu bude hradit dluhy?
Nechápu totok.
Já jsem nikdy nechtěla mít jedináčka a druhé dítě „muselo být“ buď hned, nebo už by nebylo nikdy.
Z více důvodů, moc to nechci rozepisovat, aby mě někdo nepoznal.
@Anonymní píše:
Měsíčně splácí cca 43.000,– (je v tom i hypo + telefon + soc. a zdrav. poj. + el. za celý barák), z baráku má příjem cca 35000,– + to, co vydělá. A to už je měsíc od měsíce jiné. Musí zaplatit chlapi, benzín, materiál. Je to těžké, ale v tomhle se fakt snaží. Sem tam se stane, že někdo něco nezplatí a už se to látá, jak se dá.
To ho opravdu tak miluješ? Čím si to zasloužil?
@Anonymní píše:
Měsíčně splácí cca 43.000,– (je v tom i hypo + telefon + soc. a zdrav. poj. + el. za celý barák), z baráku má příjem cca 35000,– + to, co vydělá. A to už je měsíc od měsíce jiné. Musí zaplatit chlapi, benzín, materiál. Je to těžké, ale v tomhle se fakt snaží. Sem tam se stane, že někdo něco nezplatí a už se to látá, jak se dá.
To je jasny, podnikání ma spoustu rizik. Ale teda řeknu ti… 43 tisic měsíčně je masakr…to se můžete jen modlit, aby si třeba nezlomil nohu. Nebylo by pro něj lepší byt obyč zaměstnancem? Takhle bez rezervy je to o strach