Otevřete mi konečně oči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
12.10.15 09:05

Nu, já bych to viděla tak - ukonči to, nemá to cenu a budeš se tím jen trápit. A pak to vycítí i děti. Pokud se o ně stejně nestará, tak se hůř mít nebudou. Ale pokud chceš ještě zkusit jestli s ním opravdu něco nehne, pak mu dej přečíst co jsi napsala. Přesně jsi vyjádřila své pocity, obavy i jak vidíš, že to dopadne. A pokud se ti vysměje, pak víš co máš dělat. Hodně štěstí a držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
12.10.15 09:09

Taky bych to utla. Kdyz to ctu, tak si jeste vice vazim meho muze. Z prace jde na stavbu naseho domu, synovi se presto venuje a cas na vylet s nami si udela. Nechapu, proc prezivat v nefungujicim vztahu, obzvlast, kdyz zlepseni neni v dohlednu. Akorat ztracis cas a energii…
Ma segra byla taky skoro 20 let v manzelstvi, prave kvuli detem. Svagr se nepodilel na nicem, financne to tahla ona. Uz ji dosla trpelivost a rozvadi se. Ma jineho partnera, omladla, celkove ji to prospelo…
Ono asi v urcitych zivotnich rozhodnuti musi clovek premyslet rozumem a ne srdcem, zvlaste, kdyz v tom jsou deti… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20767
12.10.15 09:11

Já si myslím, že tě nemiluje, jen u tebe má prostě fullservice, nemusí se o nic starat, ani nic platit, jen si splácí svoje průsery, zbytek tahneš ty.
Nechceš zahodit devět let života… takže chceš takhle žít do smrti a zahodit život celý? Není náhodou moc krátký na to, abychom ho trávili s volem, který nás ani nemá rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.10.15 09:17

Já bych zabojovala. Všechno bych mu řekla nebo bych mu napsala to co jsi tu napsala nám, ať to má cerné na bílém. Řekla bych, že jsem nespokojená a CO přesně ke spokojenosti potřebuji. Nerozbíjej rodinu, zabojuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
12.10.15 09:18

@radkka presne tak…
Svagr, kdyz se segra odstehovala tak sel na neschopenku a marodi s nervama, je to takovy herec. Zkousi to na segru pres litost, jak neumi varit, nema penize, proste chudacek. Kdyz si prijel pro deti na vikend, tak se segry ptal, zda k nim nedostane jeste jidlo s sebou :mrgreen: ztratil veskery servis, ktery mu segra poskytovala, leze, skemra a slibuje, ale uz je pozde. Svou sanci dostal…
Jo chlapy, to jsou zvlastni osoby… :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
6638
12.10.15 09:21

@radkka třeba to ten chlap lépe neumí, třeba by potřeboval vědět PŘESNĚ co zakladatelka chce. Jsou v tom dvě malé děti. Za pár let se zeptají a zakladatelka jim řekne no nejsme uplna rodina bo mi nekoupil bombošku a nevzal mě na výlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.10.15 09:31

Píšeš, že vše financuješ ty, ale barák je jeho..jak je to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.15 09:36

@SlecnaSally Přítel si splácí dluhy a já platím jídlo, školku, oblečení pro děti, atd. :nevim: A dům měl už když jsme se seznámili, ale pronajímá tady byty a dole to zrekonstruoval pro nás.

• Citovat
  • Upravit
12.10.15 10:09

Je citove chladný, to ale neznamená, ze te nemá rad. Někteří lidi to neumí vyjádřit. Nicméně… Asi bych to taky utla, i kdyz nevím co mezi vami je. Jak se mu povedlo nasekat takové dluhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.10.15 10:10

Mi řekni, co na něm vidíš? Si to po sobě přečti a odpověz si - nebyla bych s nim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.10.15 10:11

A ty dluhy splácí celých 9 let, co jste spolu? Nebo proč si nasekal dluhy?
Nechápu- jakože ty platíš jídlo, školu a on své dluhy? Jako co to je? On ti nikdy na nic nepřispěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.10.15 10:19

Pokud bi milujes stejne ho neopustis.Uz skrz deti bych to jeste zkusila.Je lehke odejit, ale tezsi se vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018

Pořiďte si další dítě. Chlapi se zpravidla po svatbě a po dětech mění k lepšímu, chce to jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Blekota píše:
A ty dluhy splácí celých 9 let, co jste spolu? Nebo proč si nasekal dluhy?
Nechápu- jakože ty platíš jídlo, školu a on své dluhy? Jako co to je? On ti nikdy na nic nepřispěl?

Taky tomu nerozumím. To by se mu vyplatila dávno insolvence. Nebo spis je to idiot, jako můj skoroEx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
12.10.15 10:21
@Pedro 00 píše:
Pořiďte si další dítě. Chlapi se zpravidla po svatbě a po dětech mění k lepšímu, chce to jen čas.
:mrgreen: Jsi pobavil. Třetí dítě do tohoto čurbesu? Jakože co se změní? Při prvním dítěti se nezměnil, při druhém taky ne a při třetím se chlap jako změní? Nezmění.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí