Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nu, já bych to viděla tak - ukonči to, nemá to cenu a budeš se tím jen trápit. A pak to vycítí i děti. Pokud se o ně stejně nestará, tak se hůř mít nebudou. Ale pokud chceš ještě zkusit jestli s ním opravdu něco nehne, pak mu dej přečíst co jsi napsala. Přesně jsi vyjádřila své pocity, obavy i jak vidíš, že to dopadne. A pokud se ti vysměje, pak víš co máš dělat. Hodně štěstí a držím pěsti ![]()
Taky bych to utla. Kdyz to ctu, tak si jeste vice vazim meho muze. Z prace jde na stavbu naseho domu, synovi se presto venuje a cas na vylet s nami si udela. Nechapu, proc prezivat v nefungujicim vztahu, obzvlast, kdyz zlepseni neni v dohlednu. Akorat ztracis cas a energii…
Ma segra byla taky skoro 20 let v manzelstvi, prave kvuli detem. Svagr se nepodilel na nicem, financne to tahla ona. Uz ji dosla trpelivost a rozvadi se. Ma jineho partnera, omladla, celkove ji to prospelo…
Ono asi v urcitych zivotnich rozhodnuti musi clovek premyslet rozumem a ne srdcem, zvlaste, kdyz v tom jsou deti… ![]()
Já si myslím, že tě nemiluje, jen u tebe má prostě fullservice, nemusí se o nic starat, ani nic platit, jen si splácí svoje průsery, zbytek tahneš ty.
Nechceš zahodit devět let života… takže chceš takhle žít do smrti a zahodit život celý? Není náhodou moc krátký na to, abychom ho trávili s volem, který nás ani nemá rád?
Já bych zabojovala. Všechno bych mu řekla nebo bych mu napsala to co jsi tu napsala nám, ať to má cerné na bílém. Řekla bych, že jsem nespokojená a CO přesně ke spokojenosti potřebuji. Nerozbíjej rodinu, zabojuj.
@radkka presne tak…
Svagr, kdyz se segra odstehovala tak sel na neschopenku a marodi s nervama, je to takovy herec. Zkousi to na segru pres litost, jak neumi varit, nema penize, proste chudacek. Kdyz si prijel pro deti na vikend, tak se segry ptal, zda k nim nedostane jeste jidlo s sebou
ztratil veskery servis, ktery mu segra poskytovala, leze, skemra a slibuje, ale uz je pozde. Svou sanci dostal…
Jo chlapy, to jsou zvlastni osoby…
![]()
@radkka třeba to ten chlap lépe neumí, třeba by potřeboval vědět PŘESNĚ co zakladatelka chce. Jsou v tom dvě malé děti. Za pár let se zeptají a zakladatelka jim řekne no nejsme uplna rodina bo mi nekoupil bombošku a nevzal mě na výlet…
Píšeš, že vše financuješ ty, ale barák je jeho..jak je to možný?
@SlecnaSally Přítel si splácí dluhy a já platím jídlo, školku, oblečení pro děti, atd.
A dům měl už když jsme se seznámili, ale pronajímá tady byty a dole to zrekonstruoval pro nás.
Je citove chladný, to ale neznamená, ze te nemá rad. Někteří lidi to neumí vyjádřit. Nicméně… Asi bych to taky utla, i kdyz nevím co mezi vami je. Jak se mu povedlo nasekat takové dluhy?
Mi řekni, co na něm vidíš? Si to po sobě přečti a odpověz si - nebyla bych s nim ![]()
A ty dluhy splácí celých 9 let, co jste spolu? Nebo proč si nasekal dluhy?
Nechápu- jakože ty platíš jídlo, školu a on své dluhy? Jako co to je? On ti nikdy na nic nepřispěl?
Pokud bi milujes stejne ho neopustis.Uz skrz deti bych to jeste zkusila.Je lehke odejit, ale tezsi se vratit.
Pořiďte si další dítě. Chlapi se zpravidla po svatbě a po dětech mění k lepšímu, chce to jen čas.
@Blekota píše:
A ty dluhy splácí celých 9 let, co jste spolu? Nebo proč si nasekal dluhy?
Nechápu- jakože ty platíš jídlo, školu a on své dluhy? Jako co to je? On ti nikdy na nic nepřispěl?
Taky tomu nerozumím. To by se mu vyplatila dávno insolvence. Nebo spis je to idiot, jako můj skoroEx
@Pedro 00 píše:
Pořiďte si další dítě. Chlapi se zpravidla po svatbě a po dětech mění k lepšímu, chce to jen čas.