Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak děvčata mám pro Vás pokračování, vezmu to zkráceně, protože jsem plná dojmů. Momentálně jsem domluvila s bývalou „přítelkyní“, která kamarádovi dala v neděli kopačky, peníze, které jsem mu posílala samozřejmě nepotřeboval na půjčky, jak tvrdil, ale nejspíš sázel někde v Tip sportu nebo automaty, fakt nevím. Vím, že peníze už nikdy neuvidím, ale na druhou stranu, jsem rychle vyléčená a teď nevím, jestli se smát nebo brečet. Jeho bývalá je super ženská a dost jsme se zasmály a já se můžu jen
jak jsem blbá. Ale všem Vám tady moc děkuju za podporu ![]()
Asi s křížkem po funuse, ale pokud ho ještě nemáš vymazaného z mobilu, co si ho přejmenovat na „CHCI DALŠÍ PRACHY“? Viděla bys to pokaždé, když ti zavolá..
Drž se. ![]()
@Anonymní píše:
Tak děvčata mám pro Vás pokračování, vezmu to zkráceně, protože jsem plná dojmů. Momentálně jsem domluvila s bývalou „přítelkyní“, která kamarádovi dala v neděli kopačky, peníze, které jsem mu posílala samozřejmě nepotřeboval na půjčky, jak tvrdil, ale nejspíš sázel někde v Tip sportu nebo automaty, fakt nevím. Vím, že peníze už nikdy neuvidím, ale na druhou stranu, jsem rychle vyléčená a teď nevím, jestli se smát nebo brečet. Jeho bývalá je super ženská a dost jsme se zasmály a já se můžu jen![]()
![]()
jak jsem blbá. Ale všem Vám tady moc děkuju za podporu
počkej on měl v té době cos mu posílala prachy přítelkyni?? a ta mu dala kopačky? a tys s ní mluvila? no každopádně ať je to jak je a bylo jak bylo…už se nad tím povznes a nedej se nijak zlákat…
On mi tvrdil, jak nikoho nemá a i kdyby měl, ihned by mi to řekl a od června spal s ženskou, která je ale rozumná a nikdy mu nic nedala a těch lží co jsem se dozvěděla. On jí měl v přátelích na facu a na lidech a najednou tam nebyla, tak jsem jí zkusila napsat. No dobře jsem udělala, super ženská, v neděli ho odkopla a já se divila, že se najednou chce stěhovat sem
Už ode mě neuvidí ani halíř, hlavně už mě ani neuslyší, celou noc a celý den mi volá, ale mě už ho není ani líto ![]()
@Anonymní píše:
On mi tvrdil, jak nikoho nemá a i kdyby měl, ihned by mi to řekl a od června spal s ženskou, která je ale rozumná a nikdy mu nic nedala a těch lží co jsem se dozvěděla. On jí měl v přátelích na facu a na lidech a najednou tam nebyla, tak jsem jí zkusila napsat. No dobře jsem udělala, super ženská, v neděli ho odkopla a já se divila, že se najednou chce stěhovat semUž ode mě neuvidí ani halíř, hlavně už mě ani neuslyší, celou noc a celý den mi volá, ale mě už ho není ani líto
no, pro tebe to dopadlo nejlip jak mohlo, protoze aspon nemusis mit vycitky a trapit se. Sice ti to penize nevrati, ale zase je to zkusenost do budoucna.
Hlavne se uz prosim od nej nenech obalamutit, jelikoz jsi mu zavrela kohoutek toku financi, bude nejspis zkouset vsechno mozne, bude se pretvarovat jeste vic a pujde ti maximalne na ruku, tak mu to hlavne uz never… preju hodne stesti ![]()
@Anonymní píše:
On mi tvrdil, jak nikoho nemá a i kdyby měl, ihned by mi to řekl a od června spal s ženskou, která je ale rozumná a nikdy mu nic nedala a těch lží co jsem se dozvěděla. On jí měl v přátelích na facu a na lidech a najednou tam nebyla, tak jsem jí zkusila napsat. No dobře jsem udělala, super ženská, v neděli ho odkopla a já se divila, že se najednou chce stěhovat semUž ode mě neuvidí ani halíř, hlavně už mě ani neuslyší, celou noc a celý den mi volá, ale mě už ho není ani líto
tak to je dobře..držím palce jen tak dál
Ještě že tak…držím palce do budoucna ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Ber to jako zkušenost aby až příště byl někdo jemu podobnej na obzoru, ti zablikala včas kontrolka a Tys nenalítla hm? ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní, super, že se to provalilo, skvělý, žes vlastně založila tuhle diskuzi, a kontaktovala tamtu „přítelkyni“ myslím, že by ses v tom jinak stále plácala, prostě všechno dobře načasované, ted jen počítej pro jistotu i s verzí - že by se Ti z nenadání objevil přede dveřma a že s tebou chce být, starat se o Tvé děti, že tě prostě miluje, nemůže zapomenout atd… možný je všechno - když měl žaludek tahat z Tebe prachy a ted jsi mu uťala tipec, tak bych se nedivila, kdyby se k Tobě snažil vetřít jakkoli…
víš, je lepší být připravená a mít v hlavě nějaký scénář jak bys reagovala, než počítat s tím, že nikdy nemůže pobrat tolik drzosti aby tohle udělal..
Pokud Tě už kontaktovat nebude, jedině to bude dobře, A PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍ DO BUDOUCNA ![]()
Moc Vám všem děkuju za podporu, jsem ráda, že jsem na to přišla a trápení okamžitě přešlo
Děkuju ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma. ![]()
Jde o to, že v podstatě vím, co bych měla udělat, ale nějak se k tomu pořád nemůžu dokopat. Jsme spolu 9 let, z toho 2 roky manželé a spolu máme 2 malé děti. Od začátku našeho vztahu jsem téměř vše financovala já, protože v té době ještě přítel, se dostal do finančních problémů a má dodnes dost dluhů. Takže vše kolem domácnosti financuji já, on si splácí dluhy, ale i přes to nám dokázal vybudovat domov. Dostali jsme se do situace, kdy jsme v podstatě neměli kde bydlet. Další věc je jeho citová chladnost. Nikdy mi neudělal radost nějakou maličkostí, jako že by donesl kytku, čokoládu nebo něco a minulý měsíc dokonce zapomněl na můj svátek. Když se večer dozvěděl, že mám svátek (ode mě, protože mi přišla sms s blahopřáním), tak se sice omluvil, ale že by pak třeba druhý den koupil blbou bonboniéru, to ne. Podotýkám, že na cigarety a své koníčky nějaké peníze má. Na narozeniny a vánoce mi za něj kupuje dárky moje mamka, on ji pak dá peníze. Sám od sebe mi nikdy neřekl, že mě miluje, až když jsem mu to třeba řekla já, tak odpověděl „já taky“.
Neobjeme mě, nepřitulí se, nepolíbí mě. O děti se prakticky nestará, vše kolem dětí dělám sama. Maximálně synovi nachystá pití. Dceru přebaloval jednou, když jsem musela do práce a neslyšela jsem telefon (volal mi, ať ji přijedu přebalit). O výletech a nějakých společných aktivitách si můžu nechat leda tak zdát. Na procházku společně jdeme asi 1 za půl roku. Když přijde z práce, tak si lehne k televizi a to je jeho celodenní aktivita i přes víkend. Občas něco uklidí (vysaje, umyje nádobí).
Asi si říkáte, proč jsem to neutla už dávno a ještě jsem si ho brala. No, chtěla jsem se jmenovat stejně jako naše děti a prostě ho pořád miluju. Má v sobě něco, co na něm obdivuji a nějak se nedokážu smířit s myšlenkou, že když ho opustím, najde si někoho jiného.
Také si myslím, že si mě neváží a jsem pro něj samozřejmostí. Když jsem mu tohle řekla, tak mi ani nedokázal odpovědět. Několikrát jsem se i dozvěděla, že mi lhal nebo neříkal úplnou pravdu. Týkalo se to například těch jeho dluhů. Je toho spousta, snažila jsem se s ním o tom mluvit, ale je to pořád stejné a žádná snaha nebo změna vidět není. I přesto všechno vím, že všechno co dělá, dělá pro nás a proto, abychom se měli co nejlépe. Zní to jako sci-fi, ale je to tak. Taky by pro mě rozchod znamenal časem opustit moc hezký dům, je to tady jeho, ale i já jsem do něj dala spoustu peněz. Ale taky mě mrzí zahozených 9 let, kdy ne vždy to bylo jen černé, někdy nám spolu bylo i hezky a nebylo toho málo, mrzí mě to kvůli dětem, které ho milují (ostatně to já pořád taky), mrzí mě, že napravovat vztah jsem se snažila vždy jen já, mrzí mě, že to, co jsme spolu tak složitě budovali, bychom měli najednou zahodit. Holky prosím poraďte mi, jak byste se zachovaly vy? Otevřete mi oči…
On rozchod nechce, ale já vidím náš vztah už tak strašně zkažený, že nevím, jestli má ještě cenu se nějak snažit. Kdybych ho nemilovala, bylo by vše jednodušší… ![]()
Ty se bojíš, že si takového najde jiná? Najde, ale bude jí dělat, to, co tobě. Nikam jí neveme, má dluhy, koníčky žádné.
Za mě to utni hned.
Nu, já bych to viděla tak - ukonči to, nemá to cenu a budeš se tím jen trápit. A pak to vycítí i děti. Pokud se o ně stejně nestará, tak se hůř mít nebudou. Ale pokud chceš ještě zkusit jestli s ním opravdu něco nehne, pak mu dej přečíst co jsi napsala. Přesně jsi vyjádřila své pocity, obavy i jak vidíš, že to dopadne. A pokud se ti vysměje, pak víš co máš dělat. Hodně štěstí a držím pěsti ![]()
Taky bych to utla. Kdyz to ctu, tak si jeste vice vazim meho muze. Z prace jde na stavbu naseho domu, synovi se presto venuje a cas na vylet s nami si udela. Nechapu, proc prezivat v nefungujicim vztahu, obzvlast, kdyz zlepseni neni v dohlednu. Akorat ztracis cas a energii…
Ma segra byla taky skoro 20 let v manzelstvi, prave kvuli detem. Svagr se nepodilel na nicem, financne to tahla ona. Uz ji dosla trpelivost a rozvadi se. Ma jineho partnera, omladla, celkove ji to prospelo…
Ono asi v urcitych zivotnich rozhodnuti musi clovek premyslet rozumem a ne srdcem, zvlaste, kdyz v tom jsou deti… ![]()