Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janine24 A to jsem neřekla, jak ta velká za ty 3 měsíce ta podpora ode mě pro něj byla, to by jste mě tady rovnou ukamenovali
Jsem blbá, děkuju Vám všem za otevření očí. Myslím, že zítra bude zase zase líp, když dneska už vydržím a nesáhnu na telefon. Asi ho vezmu kamarádce, a´t mi ho na víkend vypne a změní PIN ![]()
@nepřihlášená123 píše:
Něco takovýho jsem taky zažila, jen to byl můj přítel a žili jsme spolu, tahal ze mě peníze a ještě jsem všechno táhla, pak citové vidírání apod… pomohlo mě okolí, moji blízcí, prostě nestydět se svěřit se i někomu v reálném životě. My Ti tady dodáme všechny odvahy k tomu, aby si to ukončila a každá napíše pravdu, ale já k tomu fakt potřebovala i někoho kdo byl semnou v kontaktu, nechci říct hlídal mě, jestli se k němu nevracím, ale prostě věděla jsem že i přes city nemůžu, už právě kvůli lidem kteří mě mají doopravdy rádi, abych je nezklamala podruhé a neničila si život. Takže i přes moji zamilovanost jsem to nějak dokázala přetrhat a je klid. Přeji hodně hodně sil, zvládneš to, jen mít to pevný odhodlání. To co on dělá je nechutný a s láskou to nemá nic společnýho
Děkuju ![]()
@Anonymní píše:
@janine24 A to jsem neřekla, jak ta velká za ty 3 měsíce ta podpora ode mě pro něj byla, to by jste mě tady rovnou ukamenovaliJsem blbá, děkuju Vám všem za otevření očí. Myslím, že zítra bude zase zase líp, když dneska už vydržím a nesáhnu na telefon. Asi ho vezmu kamarádce, a´t mi ho na víkend vypne a změní PIN
A kdyby se vrátila chuť mu zavolat, tak si uvědom, kolik tě stál. Že by za to nebyla špatná dovolená nebo rezerva na svatební cestu, až najdeš toho opravdu pravýho!
@Lucienda1 píše:
Anonymní je mi to moc líto, možná mě to tolik rozčílilo potože jsem byla před pár lety v podobné situaci. Nešlo o tahání peněz, ale využívání jak psychické tak sexuální to je ale jedno, jen se snažím říct že vím jaké to je - tolik milovat i když tu pravdu v hloubi srdce sama znáš…Přirovnala jsem to že se cítím jako malý králíček a on je had, který mi může jen ublížit a já né abych utekla ale čekám a doufám že si mě had alespoň všimne a zhypnotizovaně čekám až mi zase ublíží. Trvalo mi dlouho se z toho dostat, proto se snažím pomoct otevřít oči. Ale jak jsem psala pouhé otevření nestačí, musíš sebrat veškerou sílu a dokázat odolat.
s tím musím souhlasit…ta hypnoza je někdy fakt dlouhodobá a přetrvává roky…
@Anonymní píše:
@janine24 A to jsem neřekla, jak ta velká za ty 3 měsíce ta podpora ode mě pro něj byla, to by jste mě tady rovnou ukamenovaliJsem blbá, děkuju Vám všem za otevření očí. Myslím, že zítra bude zase zase líp, když dneska už vydržím a nesáhnu na telefon. Asi ho vezmu kamarádce, a´t mi ho na víkend vypne a změní PIN
jsem se chtěla na to zeptat zda to bylo pár stovek nebo kolik…ale už to radši neříkej
mávni nad tím rukou a hlavně se snaž pobrat ty rady tady od holek…několik z nás tady bylo taky závislých a nevzdaly jsem to… ![]()
@draga píše:
jsem se chtěla na to zeptat zda to bylo pár stovek nebo kolik…ale už to radši neříkejmávni nad tím rukou a hlavně se snaž pobrat ty rady tady od holek…několik z nás tady bylo taky závislých a nevzdaly jsem to…
neptej se, podle mýho tisíce ![]()
@Anonymní píše:
@AgatkaZ Pláču, pláču a možná mi pomůže vypsat se sem, proto jsem to udělala…dneska je na mě dotčený, protože včera měl přijet, dokonce já husa mu na cestu poslala peníze, ale ty blbé výmluvyA já jsem tak hloupá, že mu to chci ještě věřit, jak jsem naštvaná, tak mu to do telefonu vyčítám a on se na mě urazí, momentálně mi ho típá, ale po přečtení Tvého příspěvku jsem tel. odložila a už na něj nesáhnu, nejradši bych zapoměla na něj, jeho číslo, jeho všechno, ale taaak to bolí, jsem úplně zblázněná
To není láska ..to je jen závislost - něco jako absťák z drogy nebo chlastu. Na to pomůže fakt jen utnout nekontaktovat nevolat nepsat a… najít si jinej smysl života než čekání na telefonát.
Co ti na něm vlastně tak imponuje? Vždyť to není chlap ale slibotechna a navíc tahá z tebe prachy ..uf … raději si kup něco hekzýho na sebe.. bude to účelněji vynaložený.
Pobulit, vysmrkat a ukončit …nic víc nepomůže.
Holky, radši se na částku neptejte, nakopala bych se do zadku, moje našetřený peníze, jsou to tisíce.
@Sisulík Mám závislost, on se urazí, neozývá se a ve mě to hřiže a hlodá a trápím se a on si mezitím někde v pohodě bůh ví co dělá ![]()
Hm.. to víš že je v pohodě..proč by nebyl..má všechno - o nic se nemusí snažit- Ty mu evidentně neimponuješ, nechybíš mu - nemusel nikdy bojovat usilovat… hele zamilovanej a milující chlap přenese hory a jde pěšky přes močály aby byl s milovanou…a tenhle?
To celý je vážně jen o Tvé hlavě a závislosti. Uvědom si, že toto není láska a Ty si zasloužíš něco lepšího s někým jiným. nepůjde to hned, ale když se osvobodíš tak bude líp - bude to bolet, obrečíš to, ale fakt by se neměl chlap stát smyslem života a telefony s ním to nejvíc co za celej den prožiješ ![]()
@Sisulík Máš pravdu a děkuju, vždycky když budu mít slabou chvilku, přečtu si tuhle diskuzi, vždycky mě to povzbudí, abych byla ta silná nebo zatím trošku silnější, ale hrozně mě to posílí a dodá, ať na ten telefon nesahám, už jsem zase začínala měknout a Tvůj příspěvek mě zase hodil zpátky ![]()
Anonymní, moc Ti fandím
ať nevyměkneš ![]()
Protože pokud jsi si při 2 dětech stihla ještě něco našetřit, tak jsi určo docela schopná a chytrá ženská - působíš tak na mě, tak se nenech obírat nějakým „chudákem“ co Ti ani po kotníky nesahá…
a věř, že až by Tvé zdroje vyschly, vyšuměl by i jeho „zájem“ o Tebe - tak bud ráda, žes to zjistila ještě trošku včas (je známo dost případů kdy si samoživitelky kvůli pocitu „chvilkového zájmu“ od takového fešáka naberou mnoha tisícové půjčky a zadluží se na 10 let
když jim už nikdo žádnou další půjčku nedá tak fešák znenadání mizí..)
Možná by nebylo od věci si celou diskuzi přečíst znova a udělat si doma cedulky odpovídajích rozměrů s těma nejlepšíma radama - jen hesla -co Ti holky poslaly, víš, abys to měla pořád na očích a to Tvé momentální nasr. ní na něj Ti prostě vydrželo.. a nevyměkla jsi třeba večer až dětičky usnou atd.. prostě mít na očích jaký je on vyčuránek…
Moc držím palce ![]()
@nicolinda Moc děkuju, tohle je další příspěvěk, který mě nakopne, jasně, že se blíží večer a na mě to všechno doléhá, k tomu si pustím nějakou obr romantickou písničku a jsem v háječku, ale zase opravdu si teď každou chvíli pročítám celou diskuzi a hrozně mi to pomáhá a na telefon ani nesáhnu. Moc Vám všem děkuju ![]()
@Anonymní píše:
@nicolinda Moc děkuju, tohle je další příspěvěk, který mě nakopne, jasně, že se blíží večer a na mě to všechno doléhá, k tomu si pustím nějakou obr romantickou písničku a jsem v háječku, ale zase opravdu si teď každou chvíli pročítám celou diskuzi a hrozně mi to pomáhá a na telefon ani nesáhnu. Moc Vám všem děkuju
Pusť si něco s dětmi, nevím tedy jak je máš velké, ale takový Shrek nikdy nezklame
nebo… to dělám já… nalij si dvojku a nějakou pěknou detektivku, klidně i knížku, ale drž se… ![]()
@AgatkaZ Držím se, jeden už spí, mám 2-letého chlapečka a 5ti letou holčičku, malý už chrní a malé dává animáček
Pročítám celou tu diskuzi, ale zatím mám takový vztek, že se mi ani brečet nechce, zatím to jde, ale nálady se střídají. Možná si otevřu vínko a bude líp ![]()
Něco takovýho jsem taky zažila, jen to byl můj přítel a žili jsme spolu, tahal ze mě peníze a ještě jsem všechno táhla, pak citové vidírání apod… pomohlo mě okolí, moji blízcí, prostě nestydět se svěřit se i někomu v reálném životě. My Ti tady dodáme všechny odvahy k tomu, aby si to ukončila a každá napíše pravdu, ale já k tomu fakt potřebovala i někoho kdo byl semnou v kontaktu, nechci říct hlídal mě, jestli se k němu nevracím, ale prostě věděla jsem že i přes city nemůžu, už právě kvůli lidem kteří mě mají doopravdy rádi, abych je nezklamala podruhé a neničila si život. Takže i přes moji zamilovanost jsem to nějak dokázala přetrhat a je klid. Přeji hodně hodně sil, zvládneš to, jen mít to pevný odhodlání. To co on dělá je nechutný a s láskou to nemá nic společnýho