Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A na co chces odpovedet? O cem ma tvuj „kamarad“ rozhodnout, jestli byt s tebou nebo zustat u jine?? V techto vecech se tezko radi, kdyz je to tvuj zivot, musis vedet co chces a co citis, tady muzou padat rady ruzneho nazoru a stejne to zbyde jen na tobe a tvemu „kamosovi“
Preju ti, at ti to vyjde dle tveho prani ![]()
No, pán se nudí ve vztahu, naskytla se přitažlivá volná holka… co by to nezkusil, že? Stálou partnerku si nechá, protože přece jen pro vážnější vztah málokdo zvolí ženu, která dá prakticky okamžitě i zadanému, samozřejmě.
Coby moralistka ti říkám, že lidi se odlišují od zvířat tím, že se nemusí řídit jen chtíčem, ale i mozkem.
Jestli pro něj chceš být matrace pro zpestření a blbka či mrcha pro společné přátele, když se to provalí… jdi do toho.
@Jari1989 No jestli do toho mam jit kdyz ma pritelkyni se kterou bydli…
Jetsli v tom mam pokracovat..:-)
@Knihomyš Jestli pro něj chceš být matrace pro zpestření a blbka či mrcha pro společné přátele, když se to provalí… jdi do toho.??
Mě je v celku jedno jestli se to provalí, a on v sobě má jistotu ze to nepraskne.. ![]()
Ne zadna matrace, jen nevi jak ji opustit aby ji neublizil. CTI.!!
Tak ted ti opravdu neporadim, ty se opet nudis, vid? Mila ZELVIN
tak hezky, ze jsi to zkusila anonymne, ale ne vzdy se to zadari ![]()
@Jari1989 Nene nenudim, Je mi jedno jestli anonymne nebo tak a tak. ![]()
jen jsem de odloucila jak jste poradily.. ![]()
@Anonymní píše:
Mě je v celku jedno jestli se to provalí, a on v sobě má jistotu ze to nepraskne..
Ne zadna matrace, jen nevi jak ji opustit aby ji neublizil. CTI.!!
Co z toho popírá, že budeš matrace?
„nevi jak ji opustit aby ji neublizil“… hm, tak tahle fráze začíná nahrazovat starší „slečno, moje žena mi nerozumí“ ![]()
Promiň, ale kecy tohoto typu „nechci ji opustit, abych jí neublížil“ jsou dost provařené. Jak už tady někdo psal, chce si ji nechat a k tomu si užít. Prostě hledá, kudy z nudy. Nebo opravdu myslíš, že je takový samaritán, který hledí na dobro někoho, koho údajně nemiluje? A proč hledat někoho nového neznámého, když u tebe má jistotu - zná tě a ví, do čeho jde, co může od tebe čekat. Je to tvoje věc, čemu dáš přednost, jestli taky si užít a možná do budoucna přijít o dobrého kamaráda a nebo si kámoše ponechat a buaď si najít někoho jiného nebo počkat, až si to vyřeší. Ono se taky jednou může stát, že to samé udělá i tobě. Navíc… bude ti vyhovovat být až druhá?
@madelleine Mě jde o to s nním být jen za tohole. Neočekávám od něj vztah. Jenou že jí oputí a bude žít stastne se mnou.. to ani nechci. ![]()
To záleží na tobě. Zda chceš být utajovanou milenkou, za kterou se před okolím stydí a která pro něj bude pouze zpestřením jeho opravdového vztahu.
Těm řečem o lítosti nevěř. Je to jednoduché - pokud by přítelkyni neměl rád a nechtěl s ní být, tak s ní nebude, tečka.
Je to opravdu jen na tobě, jestli ti to takhle bude vyhovovat, co chceš aby ti kdo radil???
Myslím, že není fér dělat z jeho přítelkyně blbce, zvláště, když máte společné přátele. Zkus si představit její pozici…kamarádi se budou bavit, všichni budete kolem ní chodit a budete to vědět…neuznávám, když má někdo milenku a ví to všichni kolem, baví se tím, protože se stýkají, jen ona nebo on ne…Nejsem naivní, taky jsem měla ryze milenecké vztahy, nevěra byla, je a bude, ale nikdy by mě nenapadlo vybrat si milence společných přátel, nebo se stýkat s milencovou partnerkou
to se mi příčí ![]()
Pripada mi, ze ses uz stejne rozhodla a od nas chces jen poplacani po rameni, ze do toho mas urcite jit. ![]()
Promin, ale z lidi jako ty se mi dela zle. Zkus se obcas vzit i do te podvadene partnerky a jak se ona bude citit az to praskne. A ono to casem praskne, tim si bud jista!
@Scarlett2011 naprosto stebou souhlasím.
Z takových lidí je mi zle. Vžij se do role té druhé, jak by asi tobě bylo..
Kam ta dnešní doba spěje. ![]()
Mě z Tebe zle není ani dost málo, chápu to. Ty nejsi ta, která je ve vztahu, proč bys měla řešit jeho partnerku… Tohle si musí vyřešit on. Rozumné by bylo aby důstojně ukončil svůj stávající vztah (chápu, lehko se to řekne) pokud tedy opravdu chce a jen neví jak a pak si začal s tebou. Otázka je jestli opravdu ten vztah chce ukončit nebo chce jen zpestření v podobě milenky. Abys pak nedopadla špatně, ale to je ovšem už tvoje riziko, se kterým do toho jdeš… Jestli budeš jeho tajnou milenkou, tak se připrav na to, že Ti jednoho dne může říct pa pá.
AHoj holky. Rozesla jsem se s pritelem, uz je to dele. A citim se bez nej fajn. Mám dlouholeteho kamarada. O kterem vim ze je mi s nim dobre, vzajemne se silene pritahujeme, ale nikdy jsme spolu nebyly. Ted kdyz zjistil ze jsem sama(kdyz jsem nebyla nedovolil by si to, jelikoz vedel ze bych nebyla pritely neverna). tak jsme oba hned do sebe zakoukany..Hned si piseme. Ale problem je ten ze ma pritelkyni, a to docela dlouho.
I presto do toho on jde. On se boji toho aby pr me nebyl jen nejaka zasterka..Ale to on nebude, ptala jsem se na pritelkyni, rekl mi ze se to nedozvi a vzath uz je pro nej nudny, ze ji chtel opustit ale nechce ji ublizit.
Piseme si. Chceme se stykat.. Ale musi vse byt natajno. Hodne chodime ven se splecnymy prately, takze pred nima nic byt nemze protoze znaji jeho pritelkyni. CHci ho silene moc, ale nevim jestli i pres NÍ..
Ten chtic je vazne silny. Diky za odpoved.