Dlouholetý kamarád - mám, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.8.12 10:10

@jirka3 no prave on ho ukoncit chce ale nevi jak.. :-) prene tak me je vazne jedno jeho partnerka, je to jeho volba ze tohle chce. s jeho pritelkyni polecne pratele nemame.

Prote jem chtela vedet nazor na to Vas. Bohuzel, jsem taky byla takhle podvadena. do vztahu se nehrnu. Ona taky chodí jeho partnerka za jinymi, on byl porad doma sam, ona porad nekde lita. bydli spolu uz hodne dlouho. a taky mu to zaclo vadit

• Citovat
  • Upravit
2693
17.8.12 10:15

Nechápu, proč není schopen odejít ze vztahu - to jsou jen výmluvy, evidetně mu to až tak nevadí, jinak by se s ní dávno rozešel.
Ohledně tebe - ty žádné závazky nemáš, jen nečekej, že on kvůli tobě přítelkyni opustí a začne vztah s tebou. Nudí se, chce si užít, to je všechno. Jde mu jen o to vzrušení, o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 10:33

@Lonette No vzdyt ano. Ja s tim i pocitam, v predhcozi strance jsem to psala. ze to ani od nej nechci aby ji opoustel a zacal vztah se mnou. To ne.
""Nudí se, chce si užít, to je všechno. Jde mu jen o to vzrušení, o sex. "" No ano, ja vim a do toho proto jdu. Ja chci to same..

chtela jsem vedet vase nazory, ale radsi ne je to zbytecny, ta vase kritika zase..:D me stacilo napsat: Je to blby, nebo ne zkus to.. Nepotrebuju jak by se citila ona a tamta a co bude pak delat..:) :think:

• Citovat
  • Upravit
2693
17.8.12 11:24

Promiň, já tě nechtěla kritizovat, jen jsem asi úplně nepřečetla všechny tvé příspěvky…tak ty nemáš žádné závazky a když si chcheš jen užít, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 11:25

Prosimte, ze si nedas na chvili pokoj, pred tydnem jsi tu vypisovala, jak svyho byvalyho milujes, ze jsi s nim byla od 14 let a nemuzes bez nej zit, malem ses tu hroutila a ted zas jina pohadka? Jaaaaj, ty opravdu nejsi normalni, devce, jak uz ti to par lidi psalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 11:27

@Lonette presne tak ja zadne nemam.. a to ze on ma, je prece vec druha a hlavne jeho. On do toho i presto jde i kdyz ma partnerku. za to ja nemohu.. :-)

• Citovat
  • Upravit
2693
17.8.12 11:32

Anonymní takových je, co do toho jdou. Zrovna předevčírem mi kamarád sdělil, že každý chlap má nějakou babu a ten co jí nemýá, po někom touží. že jsme prý příšerně naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 11:42

@Lonette jsme.. nedavno jsem se rozesla s pritelem, taky jsem si myslela jak miluje jen me, jak o ostatnich se bavil jako ze by nikdy jinou nechtel ze jsem jen ja pro nej. a ehle, rozesel se a hned ma nahradu.. :-) a ja mu tak verila ze je rodiny, ze chce jen me, nic vic.. me a nasi budouci rodinu spolecny zivot.. a presto si psal s jinymi, a dokonce se s nima i stykal, vyuzival moji naivity a meho nekonecnehoo odpousteni.. :-)

• Citovat
  • Upravit
2693
17.8.12 11:46

Já to vidím práci, dělám se samýma chlapama..oni ale vážně své partnerky milují, většina by je nikdy neodpustila, ale tohle mají jak sport, užít si a jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 11:49

@Lonette tak at si uziji no. :( nekdy to boli kdyz ho opravdu milujete a zalezi vam na nem.
proto do vztahu delsi dobu nepujdu..

• Citovat
  • Upravit
2693
17.8.12 11:55

Já taky chápu, že si užijou, ale už nerozumím tomu, že jsou tak pitomý a přijde jim na to partnerka.Moji kolegové mají tu výhodu, že na nich jsou jejich partnerky finančně závislé, takže spousta z nich by podlě mě ani neodešla. Ale co já už si tady vyslechla, viděla, slyšela..
Takže halvně dodržujte pravidla - žádné smsky, žádné závazky, žádné společné večeře, kde by Vás někdo mohl vidět, žádné dotýkání na veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 11:59

@Lonette to já vím no.. jenomže víš jak je to těžký :D? být spolu mezi přátely, a oba víte co by jste nejradsi chtely udelat.. ale vzdycky jsou to jen dlouhé pohledy a uz i na ty se pratele ptaji, proc tak po sobe koukame :-) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2693
17.8.12 12:00

Na to si dej opravdu pozor, já sem třeba v tomhle hodně vnímavá a vždycky poznám, když to mezi někým jiskří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
17.8.12 12:02

Prej ze se s ni nechce rozejit, aby ji neublizil… :D To je dobry, takovych par znam :D A vsichni jsou doted s pritelkyni a milenky chodi kanalama… :)
Delej jak myslis, ale at to dopadne jakkoliv, pro tebe ve vsech pripadech spatne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 12:04

@Lonette no, jenomže ty pohledy, bylo to poslední co se dalo když mezi námi byly lidi.. :D ted uz musime uplne natajno, a nejhorsi je kdyz prijede a jsou vsude pratele, tak nemuzeme ani spolu nekam jit… rekly by jsme ze jdeme jen jako kamosi, ale oni by si hned rejply.:(

@Danylea proc kanalama? :palec: a proc pro me spatne? :* myslim ze pro me spatne ne, ja nebudu ta podvadena.. jemu nevyjovuje partnerka a nestaci mu najde si jinde no A?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky