Dlouholetý kamarád - mám, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.12 02:30

@HankaPac proc by melo?:D on ji udelal mnohem horsi veci. a ja nemuzu za to ze ona mu nestaci proto hleda jinde… kdybych povela ja, tak ano vim ze by se to vratilo ale ja jsem sama, ja si mzu delat co chci :-)

a ano vime ze spolu budeme:-)

• Citovat
  • Upravit
19.8.12 09:09
@Anonymní píše:
@HankaPac proc by melo?:D on ji udelal mnohem horsi veci. a ja nemuzu za to ze ona mu nestaci proto hleda jinde… kdybych povela ja, tak ano vim ze by se to vratilo ale ja jsem sama, ja si mzu delat co chci :-)a ano vime ze spolu budeme:-)

Pretoze kazdemu sa vsetko vrati. Ja nechcem byt hnusna, tak Ti zelam len rovnaku mieru. Nejake neviniatko ktore Ti neublizi, len bude spat s Tvojim chlapom, ktory momentalne bude z nedostatku inych moznosti byvat u Teba. Ved oni dvaja budu vediet, ze raz nakoniec skoncia spolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.8.12 09:39

Tady je skoda neco rikat, clovek ktery v sobe nema spetku moralky tohle nikdy nepochopi. Jak rika Mrakoplas: nikdy se neztrat nevis co te najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
19.8.12 21:28
@Anonymní píše:
Ale on s ni byt nechce… je s ni nestasny, jen u ni bydli, a jinak b nemel kde bydlet,.. nerozepiuji vam tady vsehcno. :D vim ze s ni nechce byt.. jsem si tim jista :D

Tak to není chlap.. správnej chlap se umí o sebe postarat i když odejde jen s igelitkou..tenhle pouze kníká. Mno jestli ti tento voní a imponuje..hurá do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
19.8.12 21:30
@HankaPac píše:
No ja jen doufam ze se ti to vrati i s urokama.

Vrátí - budou spolu a to bude teprv komédie :mrgreen:… jo.. já jim to přeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí