Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A na co tady vlastně hledáš odpověď? Čekáš na morální podporu? Protože přesto, že vztah má on a ne ty, tak víš, že to není zrovna košer vůči jeho stávající přítelkyni? Už jsi se stejně rozhodla a ty to víš. Svědomí si musíš vyřešit sama se sebou, tady ti v tom těžko kdo pomůže. Ale, upřímně, je mi tě líto.
Ale on s ni byt nechce… je s ni nestasny, jen u ni bydli, a jinak b nemel kde bydlet,.. nerozepiuji vam tady vsehcno.
vim ze s ni nechce byt.. jsem si tim jista ![]()
@Anonymní píše:
Ale on s ni byt nechce… je s ni nestasny, jen u ni bydli, a jinak b nemel kde bydlet,.. nerozepiuji vam tady vsehcno.vim ze s ni nechce byt.. jsem si tim jista
keci v kleci… ale ver si tomu naivne dal ![]()
Tak mu schvalne navrhni, at si sezene za par tisic podnajemn, nebo ze tam pujdete bydlet spolu, nebo ze muze bydlet u tebe…
Uvidis, jak rychle se z toho vymluvi a zase bude mit nejakej dalsi problem a duvod, proc to nejde ![]()
Promin, nemuzu si pomoct, ale fakt jsi i s dvema detma tak strasne slepa a naivni??? ![]()
@Danylea prave ze ne nevymluvil rekla jsem mu to. a rekla ze by to slo..
a ja nemam dve deti ![]()
@Danylea ublizi ale on o toho jde,, on s ni je jenom proto aby mel kde bydlet tedka.. on ji nechce, neni s ni stastny… a bydli jenom spolu..ne nemaji deti, on nechce.. nepocita s ni do budoucnosti.
@Anonymní píše:
@Danylea ublizi ale on o toho jde,, on s ni je jenom proto aby mel kde bydlet tedka.. on ji nechce, neni s ni stastny… a bydli jenom spolu..ne nemaji deti, on nechce.. nepocita s ni do budoucnosti.
Tak uz je prizivnik, tak potom nevadi ze je aj nevernik
Ja Ti neviem, ale chlap co potrebuje zensku aby mal kde hlavu sklonit… je dobry len jak vibrator. Ale medzi nami, tomu vibratoru vydrzia baterky dlhsie ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak uz je prizivnik, tak potom nevadi ze je aj nevernikJa Ti neviem, ale chlap co potrebuje zensku aby mal kde hlavu sklonit… je dobry len jak vibrator. Ale medzi nami, tomu vibratoru vydrzia baterky dlhsie
@Anonymní píše:
@Danylea hele nech si ty kecy.
Hele tak ja nevim, ted pises v jiny diskuzi (a jsi dost v pohode poznatelna!!!), ze vis, ze jednoho dne budete spolu a ze spolu strasne chcete bejt
ty si taky nevidis do pusy (na klavesnici), vid??? Kdyz tady tvrdis, ze ti jde jenom o sex!!!
Jen zkracena citace:
„zacal psat krasny veci, ze by me chtel, aspoon natolik jako driv, ze mu chybi ty doteky, a ze by chtel byt se mnou..
ze s tou svoji neni stastny ale ze s ni je protoze nema kde bydlet, a ze mu hodne pomohla..
a na to zase psal, ze kdyby nemel ji tak je hned se mnou, ze s ni jenom preziva..
ze nemuze vyrzet to ze se na sebe jen divame a delame jako ze nic..
je mi v celku jedno ze bych byla ta druha..neresim to… me je s nim krasne a vim ze nam bude dobre. ta sila toho chtice a vasne je nepopsatelna, a stoji za to.
ja jsem v celku volna… necekam od nej ze ji kvuli me opusti nepotrebuju jim delat zle..:-)
vi ze jednou prijde den kdy se rozejdou, a budeeme konecne spolu jak rika on..“
Tak borec by tedy byl ochotný souložit se zakladatelkou, protože:
Čekám na další vývoj - předpokládám, že zakladatelka dá do placu, kolik si borec říká za číslo ![]()
@Knihomyš píše:
Tak borec by tedy byl ochotný souložit se zakladatelkou, protože:Čekám na další vývoj - předpokládám, že zakladatelka dá do placu, kolik si borec říká za číslo
- si je celkem jistý, že se to neprovalí,
- jde oběma jen o sex,
- jeho partnerka mu taky zahejbala,
- svou partnerku nemiluje, ale potřebuje u ní zadara bydlet…
Ja mam nastesti (nebudu psat bohuzel, jsem za tu zkusenost rada) za sebou temer to same, i se stejnyma kecama, hele nesoulozis s tim, co tenkrat ja?
A ona si to ta pritelkyne taky vubec nezaslouzila, aby ji ublizil, a stejne vedel, ze jednou budeme spolu… pche, nebudeme, po case se mi podarilo otevrit oci ![]()
Prala bych zakladatelce, aby je dokazala otevrit taky ![]()