Láká mě nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
4.3.14 19:57
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, ozivuji tema uz jsem zoufala, mam skveleho muze milujem se a skvele si rozumime. Jen ten sex uz neni tak zhavy jak na zacatku, samozrejme chapu, ze je to normalni a ani nemam chuť to nejak ozivovat. Proste posledni dobou me pritahuji jini chlapi a to nesnesitelnym zpusobem. Jeden se mi dokonce moc libi a ja jemu… jeden den myslim na toho, druhy den zas na toho. Jaky je asi snima sex a jak divoce by jsme se milovali…je to strasny ja vim, pripadam si jak nemocna a mrzi me to vuci manzelovi.. Kdybych mela prilezitost tak nevim, nevim :-( a jsem z toho nestastna. Pak prijde obdobi kdy na nic takoveho nemyslim. Ale kdyz me to chytne tak strasne intenzivne, ze mam pocit, ze si neuzivam zivot a strasne bych si prala byt svobodna, Pripadam si jak na psychinu…

Ty jsi asi mladá, nevybouřená manželka vidˇ? ;) Chápu to. Člověk mnohdy pozná svou sexualitu až třeba kolem třicítky, kor, když neměl předtím dostatek sexuálních zkušeností, jde to ruku v ruce.
Bohužel ti neporadím, jelikož sama vím, že jediný lék není psychiatr, ale projít si tím vybouřením.
Bohužel v tvém případku by to asi byl rovnou i rozvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 20:01
@Denisa76 píše:
myslím si, že je to úplně normální zákon přírody a chlapi to nemají jinak v tom si nemáme s nima co vyčítat. Oni mají výhodu, že dokážou vypnout nepoužívat city a ještě si užít. My ženský si to děláme mnohem těžší už jenom, že přemýšlíme nad tím co a proč a kdyby ;)
Tak ono stačí, když ženská nahodí kukuč a chlap má pohotovost :mrgreen:
My s manželem se o tomhle bavíme a má to úplně stejně jako já. Tady sex někdy nehraje roli..tady člověku chybí to kolem něj ;) Pak už záleží jenom na člověku kam to nechá zajít, ale to je už jiná kapitola ;)

Njn, nechala bych zajít hodně daleko :oops: kdyby mi to nebylo blbé. A ty co - ovládáš se, nebo máte s manželem vzájemně povolené výjimky? ;) Já o tom přemýšlela. To, jak nám radíte psychouše atd - to mi přijde jak kdybyste přesvědčovali homosexuály, že by se měli léčit. :nevim: Jedinou překážkou, proč neskočit na každýho chlápka jsou pro mne prostě ty společenské konvence.
Druhá anonymka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 20:30

@ametyst To je myslím individuální. U nás příjemně osvěžilo a zjistili co nového se nám líbí…Třeba to, že se na nás někdo díva, když se milujeme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 20:33
@Anonymní píše:
Jo zkusili - přibrala jsem kamarádku. Jemu se to líbilo, já to beru jako zajímavou zkušenost, ale nic se nezměnilo. Prostě nejsem lesba, jsem šíleně moc na chlapy. Trojka se dvěma chlapy - no manžel o tom uvažoval, bylo vidět, že teda není nadšenej, ale ze zvědavosti a kvůli mně by to i dal, nakonec jsem couvla já a taky sehnat toho třetího by nebylo jednoduché. A grupáč není to, co mne láká.
Druhá anonymka.

My jsme přirali kamaráda a bylo to fajn…mě to hrozně vzrušovalo a přítele taky. Třeba jsem přišli na to, že se nám líí, když se na nás někdo dívá. Je to asi individuální…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 21:18

A ta tantrická masáž se provádí jak? To se musí vždy někam na kurz? Já teda nejsem z těch, co je rajcuje přihlížející, nějaké učitele nebo učitelky bych asi nesnesla.
Nových technik a hraček jsme tedy vyzkoušeli nespočet, to je jen pilování techniky a ne to vzrušení z neznámého, takové to opojení, prvotní zamilovanost, to se prostě dobrou technikou nenavodí.
Druhá anonymka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 21:28

Tantrickou masáž provádí masér ženě nebo masérka muži. Taky jsou partnerské masáže, kde ležíte vedle sebe a masáž Vám taky provádí opačné pohlaví. Začíná se sprchou, pak přivítán (obímaní), pak je masáž různými peříčky nebo mokrýma ručníkama, pak se přechází na klasickou olejovou masáž, která je zakončena masáží intimních partií. Záleží na člověku zdy nechá masáž dojít do úplného konce. My ji tam nechali dojít…drželi jsem se za ruku a společně došli k vrcholu…já asi 3× :-D pak masér s masérkou odešli a nechali nás relaxovat, pak sprcha a pak jsem si s nimi ještě povídali. Bylo to super a jsem ráda, že jsem tam byli spolu a věřím, že to ještě někdy podstoupíme… A jinak se provádí aji kurzy tantrické masáže. Třeba tam jedete v páru, naučíte se to a pak tuto masáž můžete provádět doma navzájem. To může být super, ale je to docela drahé :(

• Citovat
  • Upravit
33916
5.3.14 07:21
@Anonymní píše:
Njn, nechala bych zajít hodně daleko :oops: kdyby mi to nebylo blbé. A ty co - ovládáš se, nebo máte s manželem vzájemně povolené výjimky? ;) Já o tom přemýšlela. To, jak nám radíte psychouše atd - to mi přijde jak kdybyste přesvědčovali homosexuály, že by se měli léčit. :nevim: Jedinou překážkou, proč neskočit na každýho chlápka jsou pro mne prostě ty společenské konvence.
Druhá anonymka.

já psychouše neradím, protože ten je pro jiný případy a né na to co je pro člověka přirozený ;)
S manželem se bavíme otevřeně, ale povolení fakt nemám a upřímně by mě to pak ani nebavilo. Znáš to zakázaný ovoce…
U mě to pravdu není o sexu, protože v něm neznáme hranice a užíváme si ho co je nám libo. Trojku mám za sebou třeba jenom já a už bych jí nevyhledávala..nebaví mě.
Jsem asi chlap mě baví lovit :mrgreen: nemusí jít o sex..baví mě poznávat nové věci a třeba jenom naslouchat.
Jestli to nechat zajít dál nebo né neřeším..zatím se, ale nenašel takovej, abych zašla dál. To je ale zase moje vysoké ego, prootže mám na chlapa opravdu hodně velké nároky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.3.14 09:56

Koho by nelákal flirt a jiskření mezi pohlavími? Zdravý člověk to k životu potřebuje. Otázkou je, zda má člověk žaludek na to zajít dál, na řízené podvádění svého partnera. Je nutné vyjasnit si pro a proti, co lze získat, co lze ztratit… Ovšem dle mého názoru je potřeba život žít naplno, neboť je zatraceně krátký. Pokud hranice sexuální frustrace přesáhne únosnou mez, nač nezkusit zakázané ovoce. Život člověka dostane jinou šťávu, kterou těžko získá užíráním se doma. Ano je to za cenu risku, ale jen tak se mohou dát věci do pohybu… Bilancovat budeme ve stáří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miramail
6.3.14 15:08

Jak si tak ctu tuhle diskuzi, tak vidim, ze stejny problem ma vice lidi. Mam fajn mazelku, mame dite a jedine co mi chybi je sex. Spime spolu max 2× do mesice a to z povinosti. Mluvili jsme o tom spolu nekolikrat, ale bezvysledne. Uz dlouho premyslim jak tuhle situaci vyresit. Na privat nebo placeny sex bych asi nedal. Mam strach z nemoci a co to dela za holky… Znamost na jednu noc by take nesla, jelikoz je malo prilezitosti k seznameni. A kdyz jsem zkusil inzerat a napsal vse jak je, tak nikdo nenapsal. Nejlepsi asi najit nejakou kamaradku se stejnym problemem a na vzajem si obcas udelat peknou chvili. Chybi mi romantika, hlazeni, dlouha predehra a vasen.. ach, jo… Mate nekdo takovou zkusenost, muzer napsat plusy a minusy? diky

• Citovat
  • Upravit
Safrane
6.3.14 15:19

@Miramail Doufám a věřím, že někdo z adminů zareaguje a pošle tvůj příspěvek tam, kam patří. Na smetiště.

• Citovat
  • Upravit
107637
6.3.14 15:54
@Maculinka píše:
@Gladys hry na „jako“ jsou krásným zpestřením vztahu, to je pravda :dance: :dance: :palec:

pokud nekdo neni.. herec nebo herecka… tak ho to asi moc nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miramail
6.3.14 16:12
@vlnazor píše:
Koho by nelákal flirt a jiskření mezi pohlavími? Zdravý člověk to k životu potřebuje. Otázkou je, zda má člověk žaludek na to zajít dál, na řízené podvádění svého partnera. Je nutné vyjasnit si pro a proti, co lze získat, co lze ztratit… Ovšem dle mého názoru je potřeba život žít naplno, neboť je zatraceně krátký. Pokud hranice sexuální frustrace přesáhne únosnou mez, nač nezkusit zakázané ovoce. Život člověka dostane jinou šťávu, kterou těžko získá užíráním se doma. Ano je to za cenu risku, ale jen tak se mohou dát věci do pohybu… Bilancovat budeme ve stáří…

To sedi, libi se mi jak jsi to napsala. Kazdy si to musi dobre rozmyslet, jelikoz rizika jsou vysoka. Na druhou stranu je opravdu zivot velmi kratky a ve stari budeme jen premyslet…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 22:49

Ono někdy stačí znát názory „mladších“ :( :(

aneb vzkaz pro maminky :
http://bianca-johnsson.theweb.cz/…_pro_maminy/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 23:02
@Denisa76 píše:
já psychouše neradím, protože ten je pro jiný případy a né na to co je pro člověka přirozený ;)
S manželem se bavíme otevřeně, ale povolení fakt nemám a upřímně by mě to pak ani nebavilo. Znáš to zakázaný ovoce…
U mě to pravdu není o sexu, protože v něm neznáme hranice a užíváme si ho co je nám libo. Trojku mám za sebou třeba jenom já a už bych jí nevyhledávala..nebaví mě.
Jsem asi chlap mě baví lovit :mrgreen: nemusí jít o sex..baví mě poznávat nové věci a třeba jenom naslouchat.
Jestli to nechat zajít dál nebo né neřeším..zatím se, ale nenašel takovej, abych zašla dál. To je ale zase moje vysoké ego, prootže mám na chlapa opravdu hodně velké nároky :jazyk:

Díky díky. Jo takhle to nějak cítím, nedovedu to vyjádřit - no ani nevím, co chci. :nevim: Ale tohle se mi líbí. Jasně, lepší než sex je to svádění, také jsem lovec. Máš pravdu - je dobré mít vysoké nároky, ale já je nemám :oops:. Život je fakt krátkej a každý člověk je něčím jedinečný a mě to baví objevovat. Druhá anonymka.

• Citovat
  • Upravit
33916
7.3.14 06:44
@Anonymní píše:
Díky díky. Jo takhle to nějak cítím, nedovedu to vyjádřit - no ani nevím, co chci. :nevim: Ale tohle se mi líbí. Jasně, lepší než sex je to svádění, také jsem lovec. Máš pravdu - je dobré mít vysoké nároky, ale já je nemám :oops:. Život je fakt krátkej a každý člověk je něčím jedinečný a mě to baví objevovat. Druhá anonymka.

Ano kazdy clovek je jedinecny a tim objevovanim zjistis jak dalece. Ale ne kazdy ma v sobe to cemu se rika pravy orechovy…to jsou ty naroky. :lol: povidat si muzes s kymkoliv, ale spat s nekym uz je trochu jiny level ;)
Ja treba diky objednavkam se setkam s docela hodne dealerama a po tech x mesicu poznavani bych sla na kafe s jednim…zbytek je ztrata casu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí