Láká mě nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
4.3.14 15:12
@Bella1988 píše:
@ivunak Já si umím představit, že může.. je to chemie a chvilkové vzplanutí. Jde o to se tomu nepoddat.

Já pokud miluji manžela, tak mně chemie k jinýmu chlapovi vůbec nenapadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.3.14 15:12
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, ozivuji tema uz jsem zoufala, mam skveleho muze milujem se a skvele si rozumime. Jen ten sex uz neni tak zhavy jak na zacatku, samozrejme chapu, ze je to normalni a ani nemam chuť to nejak ozivovat. Proste posledni dobou me pritahuji jini chlapi a to nesnesitelnym zpusobem. Jeden se mi dokonce moc libi a ja jemu… jeden den myslim na toho, druhy den zas na toho. Jaky je asi snima sex a jak divoce by jsme se milovali…je to strasny ja vim, pripadam si jak nemocna a mrzi me to vuci manzelovi.. Kdybych mela prilezitost tak nevim, nevim :-( a jsem z toho nestastna. Pak prijde obdobi kdy na nic takoveho nemyslim. Ale kdyz me to chytne tak strasne intenzivne, ze mam pocit, ze si neuzivam zivot a strasne bych si prala byt svobodna, Pripadam si jak na psychinu…

spíš bych se zeptala proč nemáš chut si ten sex nějak oživit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
4.3.14 15:16
  • Citovat
  • Upravit
Bella1988
4.3.14 15:16

@ivunak Mně jo, ale nic neudělám :) Každý to má jinak.. umíš to asi dobře ovládat.

• Citovat
  • Upravit
5768
4.3.14 15:20

@Babišovka mimochodem, zajímalo by mě, kolik holek tu F13 bude na klávesnici hledat :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 15:21
@Denisa76 píše: :mavam: :mavam: prd psycholog :mrgreen: potřebuje pořádně protáhnout ;)

Mám to úplně stejně jako první anonymka a jako ty :oops: Jo protáhnout od manžela ale nestačí, aby mě to zbavilo těch myšlenek a protáhnout od někoho jinýho je nemorální a riskantní. (nejen že riskuju nemoce, nechtěné těhotenství, naštvanost manžela, ostudu, drby, ale i to, že ten sex s někým jiným bude stát za nic) Ke cvokaři se mi nechce, co ten mi tak asi může poradit? :nevim: Nejhorší je, že to ty chlapi nějak vycejtěj a lepí se na mne jak vosy na bonbón, starý, mladý :roll: přestože žádná miss teda nejsem a nosím džíny a roláky - nic vyzývavého.

• Citovat
  • Upravit
Babišovka
4.3.14 15:25

@Hadí ocásek hoooodně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 15:26

Ahoj anonymní…
Já mám podobný problém, jen si to představuji jen s jedním, a měla bych i možnost…
Ano je to na psychologa…
Ale zase musím říct, že jsem si sex doma tak dlouhoneužila, jako když chodím z práce s myšlenkou na jiného… :oops: :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
13021
4.3.14 15:30

Zabav se něčím. Podle mě nemáš co dělat :think:.
Jestli máš pěknej vztah tak si toho važ, važ si i manžela. Jak by bylo tobě kdyby on měl takové myšlenky a třeba tě i podvedl? Asi moc příjemně ne.
Vykašli se na ostatní chlapi-většinou to s nima je horší než s manželem-dlouholetým přítelem-prý :mrgreen:.
Nestojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.3.14 15:35
@Anonymní píše:
Mám to úplně stejně jako první anonymka a jako ty :oops: Jo protáhnout od manžela ale nestačí, aby mě to zbavilo těch myšlenek a protáhnout od někoho jinýho je nemorální a riskantní. (nejen že riskuju nemoce, nechtěné těhotenství, naštvanost manžela, ostudu, drby, ale i to, že ten sex s někým jiným bude stát za nic) Ke cvokaři se mi nechce, co ten mi tak asi může poradit? :nevim: Nejhorší je, že to ty chlapi nějak vycejtěj a lepí se na mne jak vosy na bonbón, starý, mladý :roll: přestože žádná miss teda nejsem a nosím džíny a roláky - nic vyzývavého.

myslím si, že je to úplně normální zákon přírody a chlapi to nemají jinak v tom si nemáme s nima co vyčítat. Oni mají výhodu, že dokážou vypnout nepoužívat city a ještě si užít. My ženský si to děláme mnohem těžší už jenom, že přemýšlíme nad tím co a proč a kdyby ;)
Tak ono stačí, když ženská nahodí kukuč a chlap má pohotovost :mrgreen:
My s manželem se o tomhle bavíme a má to úplně stejně jako já. Tady sex někdy nehraje roli..tady člověku chybí to kolem něj ;) Pak už záleží jenom na člověku kam to nechá zajít, ale to je už jiná kapitola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 16:02

Mám podobný problém, ale s přítelem jsme teprv 2 roky a dítě nemáme. Před pár měsíci jsme spolu začali bydlet. Sex s ním beru skoro jako povinnost, dělám to vlastně jen proto, že ho mám ráda. Nechci ho opouštět, život bez něj si nedokážu představit. Nikdy jsem mu sice nevěrná nebyla, ale myšlenek na jiný se nedokážu zbavit.

• Citovat
  • Upravit
1736
4.3.14 16:11
@Anonymní píše:
Ahoj, to je, jako bych to psala já :oops:
taky manžela miluju, nechci ho za nic vyměnit, ale ten sex…prostě mě to láká. A proto doufám, že nebudu mít nikdy k tomu příležitost..zatím je to o. k.,když jsem na mateřské…a co potom :roll:

vyzkoušejte společnou tantrickou masáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 16:14

Holky a nepřemýšlali jste třeba zkusit s partnerem trojku? oživí to váš společný sex. Nebo jak píše @ivalinka tantrickou společnou masáž.

• Citovat
  • Upravit
13021
4.3.14 19:52
@Anonymní píše:
Holky a nepřemýšlali jste třeba zkusit s partnerem trojku? oživí to váš společný sex. Nebo jak píše @ivalinka tantrickou společnou masáž.

Jo oživí. Spíš váš vztah zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 19:57
@Anonymní píše:
Holky a nepřemýšlali jste třeba zkusit s partnerem trojku? oživí to váš společný sex. Nebo jak píše @ivalinka tantrickou společnou masáž.

Jo zkusili - přibrala jsem kamarádku. Jemu se to líbilo, já to beru jako zajímavou zkušenost, ale nic se nezměnilo. Prostě nejsem lesba, jsem šíleně moc na chlapy. Trojka se dvěma chlapy - no manžel o tom uvažoval, bylo vidět, že teda není nadšenej, ale ze zvědavosti a kvůli mně by to i dal, nakonec jsem couvla já a taky sehnat toho třetího by nebylo jednoduché. A grupáč není to, co mne láká.
Druhá anonymka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí