Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chlap jak hora píše:
Jako bys psala o mé ženě, po tom co jsem si ji vzal, tak na sebe totálně kalí.
Už se skoro ani neholí, když jí řeknu, že by se mohla oholit, tak mi řekne že to stejně není vidět, když je to pod oblečením.
Asi to taky bez nevěry dlouho nevydržím.
Tak já když se nestihnu oholit, mám tak blbý pocit, že nevylezu ani před manželem, pokud není tma
Nejraději bych vyškubala celý tělo (bez vlasů samozřejmě). U ženský je to fakt hnus.
@Anonymní píše:
Jsem vdaná přes rok, mám dvoletého syna. Svého muže miluju, jsem s ním spokojená ale sex mě s ním nebaví, chybí tam vášeň. A muž má pár kilo navíc a to mě zrovna nepřitahuje. Naopak mě láka flirt a sex s nějakým jiným… Možná kdybych k tomu dostala příležitost, tak bych to neudělala, ale často na to myslím a při sexu s manželem si představuju jiné muže.Jsem divná? Cítím se hrozně… Je na tom tady někdo stejně?
Pokud jde jen o myšlenky, pak je to asi v pořádku. BTW. moc nerozumím tomu, že sis vzala chlapa, který se ti vlastně ani nelíbí, ale fajn. Pokud bys to ale chtěla realizovat, tak na to bacha, je třeba zvážit všechna pro i proti, a uvědomit si, že vlastně můžeš přijít úplně o všechno a být pak nešťastná. V sexu zkus manžela nabudit, zkoušejte nové věci a oživte své hrátky. Mluv s ním o tom a řešte to. Jinak se může stát, že si budeš tak dlouho představovat, až se setkáš nějakým panem x, který bude vypadat poněkud líp, než tvůj manžel, svede tě, a bude pozdě na všechno.
Ahoj zeny, ozivuji tema uz jsem zoufala, mam skveleho muze milujem se a skvele si rozumime. Jen ten sex uz neni tak zhavy jak na zacatku, samozrejme chapu, ze je to normalni a ani nemam chuť to nejak ozivovat. Proste posledni dobou me pritahuji jini chlapi a to nesnesitelnym zpusobem. Jeden se mi dokonce moc libi a ja jemu… jeden den myslim na toho, druhy den zas na toho. Jaky je asi snima sex a jak divoce by jsme se milovali…je to strasny ja vim, pripadam si jak nemocna a mrzi me to vuci manzelovi.. Kdybych mela prilezitost tak nevim, nevim
a jsem z toho nestastna. Pak prijde obdobi kdy na nic takoveho nemyslim. Ale kdyz me to chytne tak strasne intenzivne, ze mam pocit, ze si neuzivam zivot a strasne bych si prala byt svobodna, Pripadam si jak na psychinu…
Ahoj, možná by sis fakt mohla popovídat s psychologem, co myslíš?
Jestli je tohle myšlený vážně, tak bych návštěvu psychologa dlouho neodkládala. Nepřijde mně normální, aby člověk ve spokojeném manželství měl takovéto myšlenky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, ozivuji tema uz jsem zoufala, mam skveleho muze milujem se a skvele si rozumime. Jen ten sex uz neni tak zhavy jak na zacatku, samozrejme chapu, ze je to normalni a ani nemam chuť to nejak ozivovat. Proste posledni dobou me pritahuji jini chlapi a to nesnesitelnym zpusobem. Jeden se mi dokonce moc libi a ja jemu… jeden den myslim na toho, druhy den zas na toho. Jaky je asi snima sex a jak divoce by jsme se milovali…je to strasny ja vim, pripadam si jak nemocna a mrzi me to vuci manzelovi.. Kdybych mela prilezitost tak nevim, nevima jsem z toho nestastna. Pak prijde obdobi kdy na nic takoveho nemyslim. Ale kdyz me to chytne tak strasne intenzivne, ze mam pocit, ze si neuzivam zivot a strasne bych si prala byt svobodna, Pripadam si jak na psychinu…
No odsuzovat to nebudu. Přitažlivost k jiným mužům mi přijde do jisté míry normální. Tady si spíš říkám, jestli nezkusit jak psala tady paní psychologa, popřípadě to rozebrat s nějakou důvernou kamarádkou. Taky by stálo za to se zkusit jeden den uvolnit a myslet na svého partnera. Co na něm miluješ a co ti vadí. V sexu se taky dají najít nové věci :- )A vyzkoušet to.. Tohle by mohlo zavánět průšvihem. Hlavně jde vyloženě o chemii, jako by tě zajímalo, jaký bude s nimi sex a v čem bude třeba jiný a co když bude stejný nebo horší?
V životě jsou důležitější věci než je ta fyzická přitažlivost.
Tak si k psychologovi zajdi - na tom není nic špatného. Naučí Tě pracovat s pocitama. Lepší, jak udělat nějakou kravinu ![]()
Vykašli se na to, nemá smysl podvést člověka, kterýho miluješ. Ani za mák ![]()
@Babišovka výbornej podpis
(ještě že nejsem těhulinka, ale normálně těhotná
)
@ivunak Já si umím představit, že může.. je to chemie a chvilkové vzplanutí. Jde o to se tomu nepoddat.
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, ozivuji tema uz jsem zoufala, mam skveleho muze milujem se a skvele si rozumime. Jen ten sex uz neni tak zhavy jak na zacatku, samozrejme chapu, ze je to normalni a ani nemam chuť to nejak ozivovat. Proste posledni dobou me pritahuji jini chlapi a to nesnesitelnym zpusobem. Jeden se mi dokonce moc libi a ja jemu… jeden den myslim na toho, druhy den zas na toho. Jaky je asi snima sex a jak divoce by jsme se milovali…je to strasny ja vim, pripadam si jak nemocna a mrzi me to vuci manzelovi.. Kdybych mela prilezitost tak nevim, nevima jsem z toho nestastna. Pak prijde obdobi kdy na nic takoveho nemyslim. Ale kdyz me to chytne tak strasne intenzivne, ze mam pocit, ze si neuzivam zivot a strasne bych si prala byt svobodna, Pripadam si jak na psychinu…
proč na psychinu. Já to mám pořád, ale není to tím, že bych manžela nemilovala. Zkrátka se ráda podívám a někdy i si představuji co bych s ním provedla a dělám to i přesto, že sex máme skoro pořád
Člověku někdy zkrátka chybí takové to šimrání v žaludku a pak neví co by ![]()
Svobodu bych taky brala..klidně na týden ![]()
@martina.se píše:
Tak si k psychologovi zajdi - na tom není nic špatného. Naučí Tě pracovat s pocitama. Lepší, jak udělat nějakou kravinu
@Bella1988 píše:
@ivunak Já si umím představit, že může.. je to chemie a chvilkové vzplanutí. Jde o to se tomu nepoddat.
Já pokud miluji manžela, tak mně chemie k jinýmu chlapovi vůbec nenapadne ![]()
@Anonymní píše:
spíš bych se zeptala proč nemáš chut si ten sex nějak oživit??
To je mazec… já když si zapomenu oholit nohy, bojím se sedět vedle chlapa na gauči večer u telky, aby to neviděl, ty ježky