Můj chlap je blbej a pohodlnej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
19.8.12 13:14
@kiki123 píše:
Ja vim no jen jsem chtela slyset jako ktera zenska by ho strpela ano ja ho sice mam rada on me taky ale asi nedokazu odejit protoze spis nemam kam pardon za nesouvislost textu nerada pisu dlouhe texty

A kde jsi bydlela předtím, než si se k němu nastěhovala? Kolik je ti let? Ty nemůžeš jít k rodičům? A pracuješ někde poblíž, že by ses nemohla odstěhovat kvůli práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 13:18

No u rodicu bydlet nemuzu je tam zivotni nesituace atd. je mi 19 nemohla jsem se vyucit protoze mi tam nkkdo neprispel na cestu do skoly od mamky to nestecilo sama je rada a delal si svarecak takze veskera vyplata padla na sv.kurz pristu tyden konecne nastupuju do prace tak muzu potom mluvit je tezke sehnat dneska praci bez papiru proto jak to pujde dodelam skolu a budu mit klid.

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 13:23

Ja vim ze jsem mlada a spraci mam vic vyhod na brigade jsem byla kde me osulili o 6 tisic snazila jsem se hledala psala volala a nic

• Citovat
  • Upravit
3164
19.8.12 13:33

Tak to tedy nechápu proč jsi stále s ním.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.8.12 13:50

Hehe, zakladatelko, kdyz te tak strasne sere uz o deviti mesicich, tak fakt si myslis, ze se to casem zlepsi? :think: Ba naopak, bude to jenom horsi…
Hele, to s bydlenim jsou jenom vymluvy, bud zodpovedna a samostatna, najdi si podnajem za par kacek, klidne garsonku a zacni se o sebe starat sama, muzes to tam zkusit vydrzet do prvni vyplaty, ale to bude jenom trapeni pro vas vsechny. Fakt, vim o cem mluvim.
Jsi dospela, postav se na vlastni nohy a jdi si svou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
19.8.12 14:29

Taky nechápu, proč s ním jsi… už jen to, jak se o něm vyjadřuješ. Asi bych se snažila co nejdřív sehnat jiné bydlení a vztah ukončit. Určitě si najdeš někoho, s kým si budeš víc rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.8.12 14:33

No tak já nevím, koukni na sebe, mluvíš jak dlaždič o někom, u koho zdarma bydlíš, kdo chodí do práce a živí tě, lítáš kolem úklidu a jsi sedřená 8o tak to děláme my všechny při dětech a při práci.
Zkus se zamyslet nad sebou, začni vždycky u sebe. By mě docela zajímalo podání z jeho strany, možná nic nedělá, protože chodí do práce, zatím co ty dřepíš doma a děsně se dřeš :think: :think: ve 21 letech jsou nedospělí všichni a podle tvých příspěvků i ty. Osobnost a dospělý život se teprve utváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.12 14:41

Mýmu je taky 21, otěhotněla jsem měsíc po sestěhování k sobě - horor, horor, bylo toho na nás najednou moc. Nemít dítě, dávno jsem se sbalila, ale teď se spíš snažíme s tím něco dělat, jde to ztuha, ale jde to, přeci jen se dá ještě trochu zformovat a vychovat :lol: Ale tobě radím - JDI! Jsi mladá, najdeš si mnohem lepšího :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 14:48

Presne tak a neni to jenom o tom ze drepim doma musim dojizdet a starat se o mamku apod uz jsem si zazila dost a nikdo mi tu nebude vykladat ze drepim doma jo ten zivi no 2 udelal nakup za 3 stovky a jinak co mi dala mamka penize tak jsem kupovala ja apod a prvni poradnou vyplatu bude mit az v zari jelikoz nastoupil v cervenci to mezitim uz budu v praci tak nevim koho tady zivi

• Citovat
  • Upravit
1854
19.8.12 14:51
@Reinka píše:
Mýmu je taky 21, otěhotněla jsem měsíc po sestěhování k sobě - horor, horor, bylo toho na nás najednou moc. Nemít dítě, dávno jsem se sbalila, ale teď se spíš snažíme s tím něco dělat, jde to ztuha, ale jde to, přeci jen se dá ještě trochu zformovat a vychovat :lol: Ale tobě radím - JDI! Jsi mladá, najdeš si mnohem lepšího :palec:

Tohle hrozne rada ctu. Dneska se totiz uz bezne problemy resi utekem :( Kdyz si spolu dva poridi dite, musi se zacit oba dva snazit, neni to jednoduche, ale uz v tom je dite a clovek se nemuze jentak sebrat a proste jit, protoze mu protejsek nevyhovuje!!! Malokde dneska vidim, ze se dva opravdu snazi, ze pochopi tu zodpovednost za dite, ktera je na obou. Proto mas muj obdiv a podporu, myslela jsem, ze dnes uz mladi takto problemy neresi ale radsi od sebe jdou a pak se tahaji o dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.8.12 15:05

Víš co, na mě neútoč, píšeš velmi vulgárně o někom, s kým žiješ, o někom, u koho bydlíš, píšeš, že nepracuješ, ještě jsi žádnou práci neměla, píšeš, že maminka neměla ani peníze na cestu do školy, aby ses mohla vyučit, bydlíš u jeho matky, předpokládám zdarma a napsala jsi, že jediné co on dělá je, že chodí do prácě a ty si ji koněčně snad už taky najdeš. A sere tě,, to jsou informace, které jsi dala, pokud tvoje maminka nezvládla uživit tě na učňáku, tak vás asi oba dva neživí, že? A někde bydlíš a jíš. Tím, že budeš kopat kolem sebe, tím to nezměníš, prostě se nad sebpu zamysli a udělej něco se svým životem. Setrváváš s chlapem, který ti leze na nervy, není dost dobrý a to jen proto, že jsi závislá na jeho bydlení, protože jsi sama napsala, že nemáš kam jinam jít. Pak ho využívíš, ačkoliv tě sere a je ukrutnej přeukrutnej.
Já ti prostě nebudu psát, co jsi za chudáka a on za hajzla. Najdi si práci, odstěhuje se, postav se na vlastní nohy, když to půjde, zkus se vrátit do školy, se základním vzděláním tě v životě nic nečeká, ani práce, doba je složitá a bude složitější, najdi si kluka, co ti nepoleze tak strašlivě na nervy. Jiná rada není. Ikdyž se ti to nelíbí číst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki123
19.8.12 15:32

Ja vim no ale on je fakt takovy si mysli a prace a nic a ty blbe nesmysly nekdy co vymysli chapes me to nebavi ja nemam ecko na to jeste casu dost psala jsem o brigadr neco a ze do prace nastupuju jo a zapomnela jsem dodat ze kdyz mamka muze tak pomuze a ja jeho mamce penize splatim i kdyz ho jeho matka o veci okradla a prodala to se nedela takze treba pis a mysli co chces ale tuhle situaci nepochopis nevim jakou mas ty ale v te moji nejsi chapes takze mej se hezky

• Citovat
  • Upravit
kiki123
19.8.12 15:33

A navic je strasna zarlivka 1 tridy

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.8.12 15:39

Moc ani nechápu co vlastně píšeš :nevim: pokud s ním být nechceš a evidentně ho ani nemiluješ, nechápu proč se nezbalíš a neodejdeš

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.8.12 15:40
@terinka4444 píše:
No tak já nevím, koukni na sebe, mluvíš jak dlaždič o někom, u koho zdarma bydlíš, kdo chodí do práce a živí tě, lítáš kolem úklidu a jsi sedřená 8o tak to děláme my všechny při dětech a při práci.
Zkus se zamyslet nad sebou, začni vždycky u sebe. By mě docela zajímalo podání z jeho strany, možná nic nedělá, protože chodí do práce, zatím co ty dřepíš doma a děsně se dřeš :think: :think: ve 21 letech jsou nedospělí všichni a podle tvých příspěvků i ty. Osobnost a dospělý život se teprve utváří.

naprostý souhlas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí