Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hned jak bych ho vyzvedla s práce tak bych se ho v klidu zeptala proč volá ex co s toho má, ticho bych určitě nebylaale to bych udelala já, přeji pevné nervy
@Anonymní píše:ne to ne, neboj… jako „tvrdší“ sex jo… ale tohle je sebeubližování, nevím
prostě nechci rozbíjet rodinu… nebo se bojím samoty… nebo nevím z čeho mám obavy..
Jakou rodinu? Myslíš tu, kterou tvoříte Ty, mrně a ta kamenná socha, co jí říkáš přítel? I ta socha by dělala doma asi víc.
@Anonymní píše:
DĚKUJU moc všem…Holky, já ani nevím jestli chci bojovat za náš vztah, za naši lásku, jestli tam ještě nějaká je. Píšu si s jedním chlapem.....je moc fajn, ale jakoby mi srdce nechtělo dovolit víc… Já..když jsem na svýho naštvaná, ublíží mi, něco mi takhle chytrýho řekne, tak jsem moc ráda že si s tamtím napíšu, popovídáme si, je to moc fajn a zase se cítím dobře, ale když přijde domů z práce a vidím ho, vím že ho mám ráda a bolelo by to nás oba, kdyby jsme se rozešli…ještě navíc do toho malá… ale vidina toho, že pojedeme na kola, za sportem, k moři, budu moct jít s chlapem na večeři, aniž by mi bylo řečeno že je to zbytečný… je pěkná! Nevím jak to popsat… se*e mě, někdy až neskutečně, ale nevím jestli jsem schopná pořádně se nadechnout a opustit ho…
![]()
Tyhle pocity přesně znám. Vím, že by mně rozchod s přítelem bolel, i jeho, také spolu máme mimčo a něco za sebou, ale ten můj se taky nechce měnit, ví, že mi tím svým chováním ubližuje, ale je to pořád stejný. Už přestávám doufat, že to bude jiný. Taky bych chtěla výlety, sport, přírodu, prostě rodinnou pohodu, ale zřejmě se už nedočkám, a ve svých 30ti letech si říkám, že bych si to přeci jen ještě zasloužila, žít aspoň trochu život, jaký já chci, mám jen jeden, a chci ho prožít co nejlépe
Sice ho i přes problémy miluji, ale momentálně bych i odešla, s vyhlídkou, že ještě mohu potkat muže, který mi bude „blíž“,ale na mateřské to sama prostě neutáhnu..Můj názor je, že takový chlapi, co máme ty i já, se už nezmění, i když u obou bývají občas i ty dobré chvíle
-kterých je třeba u nás „pomálu“
Drž se ![]()
@Anonymní píše:
Tak u nás doma..přišel z práce a zapl pc a hraje… Bylo mi řečeno, že mě nesnáší, jaká jsem hysterka, a kráva. Ať sklapnu tu držku, a držim hubu a vše podobné. Když jsem viděla tu zlost v jeho očích..Asi se tu udusím…nemluví se mnou ani slovo…
A to vše byla reakce na to, jak to vyřešíme, když máme na vystěhování 9dní.
A Ty ještě váháš nad tím co udělat? ![]()
Proboha toto přece není chlap co tě miluje..a Ty mi netvrď že miluješ člověka co se k Tobě chová takto..
@Anonymní píše:
Dopdele, kura, do háje…Chlap si nechal doma mobil a šel do práce. Volala mu ségra, tak jsem to vzala a dozvěděla se že si vesele volal s ex, co já jsem spala, týden zpátky…
smsky s našeho společnýho kamaráda, bývalou, co nás všechny okradla.. ty smsky už jsou smazaný, ale i ex i tahle jsou „nejpoužívanější kontakty“… úplně mi vyschlo v krku
Kruci nechci bořit rodinu a vše zahodit, ale to mám být za idiota???
jakmile se ho zeptám, je zkažený víkend, nebude se se mnou bavit a já budu za stíhačku a tu co špehujeVe dvě ho vyzvedávám v práci…nevím jak se mám chovat…
Jakou rodinu? ![]()
Zkažený víkend? sakra sakra Ty máš ale posunutý priority to Ti povím..
@Anonymní píše:
Nevím…buď mám na výběr…risknout s ním cizinu…nebo si nechat od rodiny koupit byt… a tradá… ale nevím jak by trvalo dlouho ta koupě
Neváhej a nech si ten byt koupit! Jestli máš podporu rodiny, tak je to super! Chlap se nezmění a ty budeš mít aspoň šanci začít znovu a lépe, a třeba časem i s někým lepším! Já bych do toho šla okamžitě! ![]()
@Anonymní píše:
Neváhej a nech si ten byt koupit! Jestli máš podporu rodiny, tak je to super! Chlap se nezmění a ty budeš mít aspoň šanci začít znovu a lépe, a třeba časem i s někým lepším! Já bych do toho šla okamžitě!
Byt se už vyřizuje…a já hledám jak ďábel…
Chlap si doma mne ruce jakej budeme mít byt ![]()
@Anonymní píše:
No
Huš, vy škodolibky ( ne že bych se tu taky neculila při té představě ) ![]()
Dámy… tak jsem online znovu… takže můj život se pohl tím stylem, že dnes chlap přines domů 13.000 výplatu, poslední - odešel z práce. Odešel kvůli malému platu, byl tam 6let. Takže od pondělka si teda hledá práci asi nebo nevím. Doma se tetelí, že konečně má klid, já se obávám že bude jen sedět a hrát…
To ho asi už vykopnu.. nebo nevím
Takže z toho dal 6000,– na dluhy do banky, zbylo mu nějakých 7000,–, už mlel jak se chce zítra kouknout na boty a tílko do města atd. a prej pojedeme na výlety, zítra a v sobotu, do kina chce jít…a na mě opět padne z mojeho rodičáku (14.9 mi přijde) placení celého jídla a nájmu protože mi řekne že už nemá… a to mě doopravdy nebaví!!
Nevím jak z něj ty peníze dostat na něco normálního, narvat mrazák apod. a ne to „rozs*ačkovat“ za nesmysly… ![]()
Tak mi bylo řečeno, že na mě určitě někde taky čeká nějakej zoufalec, co si mě vezme i s dítětem. Že nechápe tyhle chlapi co si vezmou ženskou i s harantama, apod. ![]()
Takže super… i já jsem zoufalec s dítětem… ![]()
@Anonymní píše:
Tak mi bylo řečeno, že na mě určitě někde taky čeká nějakej zoufalec, co si mě vezme i s dítětem. Že nechápe tyhle chlapi co si vezmou ženskou i s harantama, apod.
Takže super… i já jsem zoufalec s dítětem…
Nějak Tě musí srazit „pod sebe“, abys mu náhodou neutekla, když do srač*k, tak oba, proč by tam měl být jen sám, může-li strhnout i Tebe?
hmmmm… tak mě to štve, hraje na PC od 18h a bude tam nejspíš do rána.. ![]()