Multifunkční hrnec ECG 158

10631
30.12.12 14:09

Multifunkční hrnec ECG 158

Ahoj holky, dostala jsem k Vánocům od tchýně ECG MH a pořádně nevím, co v něm dělat :think:. Zkoušela jsem zatím jen péct maso. Máte ho některá a co v něm popřípadně vaříte? Zkoušely jste i fondue? Děkuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8937
4.11.13 14:23

@NikysekR Ahoj, shanim informace pro tomto hrnci, nasi si chcou neco takoveho poridit, ale porad nejak vahaji. Jak jsi s nim spokojena a co vse v nem delas? Je dobry na fritovani? Nasi to totiz chcou jako nahradu fritaku. Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
4.11.13 14:37

@elchirk Ahojky, dělala jsem v něm zatím steaky, zeleninu v páře a brambory. Fritovat jsem v něm zkoušela hranolky a bylo to stejný jako ve friťáku. Jen bych poradila dávat menší množství, já tam nasypala víc hranolek a dělalo se to hrozně dlouho. V návodu je napsáno, že se v něm může i péct. Jde i dobře umývat, sundáš jakoby tu vnitřní část a normálně umyješ.
Jinak ho upřímně moc nepoužívám, ne že by se mi v něm špatně vařilo, jen prostě zapomínám, že ho mám a automaticky vařím klasicky na plotně :D. Ale před pár jsem ho umístila tak, abych ho měla na očích a chci ho začít používat víc :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
4.11.13 14:47

Dekuji :-), info predam nasim a at se rozhodnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.2.14 22:35

Ahoj, jak se prosím osvědčil hrnec, chci si koupit fritézu a narazila jsem na tento hrnec…jak funguje víko, nevypouští páru při fritování, jestli se nenadzvedává, je něčím zajištěná a jak se vypouští olej- vylejvá se nebo má výpust? na kolik dkg hranolej tak cca je? a grilování je ok? díky za každou zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31844
6.11.17 14:44

Děvčata, kdo už delší dobu vaříte v multifunkčním hrnci třeba rizoto, jak to děláte aby se to nepřipalovalo? Dělám klasicky že nastavím na funkci smažení, nahážu tam maso, zeleninu apod. a po chvilce přidám vodu/vývar, rýži, hodím na funkci rizoto, promíchám a nechám to dodělat. Jenže se mi při tomhle postupu stává, že z toho smažení je evidentně ta spodní část tak rozpálená, že pak i když to pár krát promíchám, tak spodní kousky rýže jsou jakoby připálené, prostě taková tvrdá placka, jako kdyby se to stále ještě smažilo. A zas stát u toho celou dobu a každých 5 minut to míchat mi připadá jako trochu blbost. Nemáte nějaký fígl jak s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí