Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dostala jsem k vanocum lahev na šlehačku Tescoma Delicia a bud jsem debil nebo byla vybrakovana krabicka a nemám ty zdobicky k tomu. Bohuzel krabice uz skoncila v kamnech, lístek bych na reklamaci mela, ale to je mi asi na prd. Dokoupím ty zdobicky??? Prodává se to vubec zvlast??
Láhev na šlehačku jsme dávali tchýni minulý rok a zdobičky tam měla. Koukala jsem na jejich stránky a zvlášť jsem je tam nenašla ![]()
Spíš si myslím, že to v obchdoe nekdo vybral… super, díky za tip, nestojí zas tak moc, to si dokoupím… A nemáte zkušenost, jestli muzu v te velké 0,5l lahvi delat slehacku jen jednu???
Já ji letos kupovala jako dárek a prodavačka říkala, že i jedna šlehačka jde ušlehat. Jen se musí použít 2 bombičky. Ale nezkoušela jsem to.
Zdobičky jsem měla v té krabici úplně vespodu v další malé krabičce. možná si je omylem vyhodila ![]()
Jj, to vyhození je také mozné… ale prijde mi to doïvné, ze bych si toho nevsimla, pak jsem totiz prisla na to, ze nemám ani ten kryt na bombicku. Vse jsem si dokoupila. Jedna šlehačka udelat jde, ale musí byt dve bombicky, pokud nejsou, tak zustane polovina v lahvi a nejde ven.
ty jo, tak to musel někdo ukrást s krabice.ale tescoma má všechno za pultem, není to volně na prodejně, tak to nechápu ![]()
@eldarka píše:
Ale ten muj jezisek to kupoval v globusu…
no, tak to je jasné, to někdo vybral
já jsem taky dostala právě na vánoce tu láhev na šlehačku
strašně jsem po ní toužila
jsem šlehačková
ještě že se to dá koupit za pár kaček ty náhradní díly ![]()
****šlehačkovač tescoma delicia****
holky, poradíte mi co dělám špatně??? koupila jsem si tu menší lahev na jednu šlehajdu, dělala jsem zatím dvakrát a pokaždé se mi stalo to, že jsem vystříkala cca dvě porce a konec. Otevřela jsem lahev, ale ta byla pořád plná, ale stříkat to prostě už nešlo
Nevíte, čím to je??? Díky moc
@dagmarkav Mám to podobně, trochu se to zlepšilo, když jsem to začala dělat přesně podle návodu, tzn. když tam dávám bombičku, tak lahev držím vzhůru nohama a pak s ní několikrát zatřesu.
Je to sice lepší, ale stále toho v lahvi zůstává poměrně dost, takže pokud má někdo jiné tipy, také je ráda uvítám.
Ahojte, koupila jsem ji mamči k Vánocům. Když ji s velkou slávou prvně zkusila tak jí to též zůstalo v té láhvi. Je toho názoru, že tou láhví moc zatřepala
Teď už s tím tolik netřepe a jde to všechno ven
Což je psáno i v návodu, že pokud tím zatřepete moc, tak se to usadí na stěně ![]()
Všechno dělám podle návodu, ale je pravda, že s tím teda třepu víckrát, takže díky za tip a vyzkouším ![]()
Tak jsem zkusila, zatřepat jen cca 4× jak je psáno a šlehačka byla super, nebyla teda tak úplně tuhá, ale vylezla úplně všechna, takže je to určitě tím natřepáváním. Děkuji za radu @Žofie14 ![]()