Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, mám takovej blbej dotaz ![]()
Když jsem těhotná, mužů jist guláš s červeným vínem? Bude ho tam docela dost, tak půl lahve. Vím, že by se to mělo odpařit, ale stejně se radši zeptám, i když asi budu vypadat jak cvok ![]()
To se vážně odpaří, alkohol se odpařuje při nižší teplotě než voda, nezůstane tam vůbec nic, klidně si dej nášup.
![]()
@pikola píše:
Dik, mě by to ani nenapadlo, ale muž trochu plaší
Tak mu řekni, že měl víc dávat pozor ve škole při hodinách fyziky a nečučet spolužačkám do výstřihu.
![]()
@pikola píše:
Dik, mě by to ani nenapadlo, ale muž trochu plaší
v pohodě alkohol se odpaří miminku v bříšku se nic nestane, jen si dej a neomezuj se ![]()
@Cuarentena píše:
Tak mu řekni, že měl víc dávat pozor ve škole při hodinách fyziky a nečučet spolužačkám do výstřihu.![]()
@pikola píše:
On má jaderku a nebyl si jistejjá si občas něco dám, třeba kapku vína a tak, zas takovej plasan nejsem, ale tohle mi trochu vrtalo hlavou. Díky všem
Cože, on je jadernej fyzik?
No jo, zabývá se mnohem menšíma měřítkama a nějaká teplota odpařování alkoholu jde asi mimo něj.
![]()
@Cuarentena nedela to, ale pár let to studoval. On má ted trochu těhotenskou demenci ![]()
No jo chlapi, ale bud rada, ze se stara ![]()
to kdyz ja jsem byla v 3 mesici, tak mi tatinek vynadal, ze jsem si vzala uple tricko, ze pak bude prckovi tesno
![]()
ale takovych situaci jeste zazijes spoustu
a pak na to rada vzpominas ![]()
@alsem nojo, v noci mi osahává břicho, jestli mi na něj není zima a tím mě budí ![]()
@pikola varem se alkohol odpaří, zůstane jen chuť a vůně vína, takže si klidně dej ![]()
Vůbec to nehroť..z guláše se alkohol odpaří, ale i tak občas malé množství alkoholu neuškodí ani v těhotenství(např. decka vína 1 krát týdně) ![]()