Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, moje dcera 2 roky pryč je taky opakované nachlazená ledva příjde podzim, nedostanu do ní moc ovoce a ni zeleniny, to je boj, tak jsem koupila také ten Multiimun a chi se zeptat jestli jí ho můžu začít dávat už když je nachlazená? Asi jo ne?
@hami1 píše:…tak ted jsem koupila další a má taky hnědou barvu…ale měla jsem ještě zbyteček toho zeleného, tak jsem srovnávala:
Ahojky. Chtěla bych se na něco zeptatDávám dceři sirup Multiimun. Dvakrát po sobě co jsem ho koupila, tak měl zelenou barvu a dnes jsem koupila nový a barva je hněda
Tak mě to zarazilo, jestli třeba není závadný. Co myslíte?
Je tu někdo kdo měl taky sirup hnědý a normálně ho dítku daval?
@Alka píše: …tak ted jsem koupila další a má taky hnědou barvu…ale měla jsem ještě zbyteček toho zeleného, tak jsem srovnávala:
mírně jiná vůně a jiná chuť…ale! to jsou totiž příchutě, netuším proč to nemají uvedeno na obalu, ale zelený mi chutnal jako lízátko či tak něco a ten Hnědý jako cola
Takže záhada rozluštěna
Super ![]()
Děkuji za informace o barvě. Taky jsme byli zvyklí na hnědý a tak, když jsme dnes rozbalili zelený tak jsme mysleli, že je zkažený. Naštěstí je to OK, ale mohli by to někde na obalu napsat, že jsou dva druhy.