Mušelínové pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1974
18.1.16 23:51
@andelka83 píše:
Ty kikko mám nebarevne a nedělají nic, zmolky trochu jo. Ta změna tvaru je u barevných.

Aha, to je možné, já měla dvě sady, jedny barevné a druhé bílé, ale se vzorem. A je fakt, že ty bílé sice trošku tvar změnily, ovšem ne tak razantně jako barevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.1.16 23:59

@bílá kočka Taky doporučuju bambusové, mám Kikko barevné a jsou super, používám ty samé už na druhé dítě a jsou pořád stejně měkké, ani tvar mi nezměnily, ale peru je jen na 40. Mám i Kikko bambusovou zavinovačku (prodává se pod tímto názvem, ale je to jen velký čtverec), kterou používám v létě na přikrytí batolete, má ji moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
19.1.16 00:05

@Leli83 já mám úplně bílé, bez ničeho, byly tehdy myslím svinuté po třech kusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.1.16 00:35

Mušelínové jsem neměla, ale staré plenky ještě ze socíku - za mě úplná jednička. Mám po manželovi :palec: A sušička - tou když se prožene jakákoliv plenka, tak je jako hedvábíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.1.16 13:11

Kolik jste těch látkových plen vlastně kupovali na jedno dítě? normálně mám v plánu používat jednorázové pleny, ale ty látkové plánuji používat na takovéto okolo: přikrývání, ublinkávání, utírání atd. jen si neumím představit jak rychle se zamažou, koupila jsem zatím deset 80×80 ale jsou asi lepší menší 70×70?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.16 13:21

@těho
chtěla bych mít cca 2 120×120 dělají se takové verze ala lehká deka.
potom mít cca 4 „zavinovačky“ v rozměru 120×120cm.
Pleny se mě více líbí 80×80, až dítě povyroste, nebudou „malé“ - těch bych chtěla tak cca 15-20 ks - ať se to nemusí pořád prát. Ale uvidím, co nakonec pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.1.16 13:25

@těho Hrozně záleží na tom, jestli ti bude miminko blinkat nebo ne. Moje děti třeba vůbec neublinkávaly a skoro neodříhávaly, takže mi stačí tři plínky a 5 malých látkových ubrousků. Ale vím, že maminky, kterým děti blinkají, jich potřebují třeba i třicet. Být tebou, tak to zatím nechám na těch 10 kusech a v případě potřeby přikoupíš. Rozměr je asi celkem jedno, menší jsou praktičtější na utírání, větší třeba na to přikrývání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.1.16 13:29
@Hoa Mai píše:
@těho Hrozně záleží na tom, jestli ti bude miminko blinkat nebo ne. Moje děti třeba vůbec neublinkávaly a skoro neodříhávaly, takže mi stačí tři plínky a 5 malých látkových ubrousků. Ale vím, že maminky, kterým děti blinkají, jich potřebují třeba i třicet. Být tebou, tak to zatím nechám na těch 10 kusech a v případě potřeby přikoupíš. Rozměr je asi celkem jedno, menší jsou praktičtější na utírání, větší třeba na to přikrývání.

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.16 14:55

Máte někdo porovnání, co je měkčí? Zdali pleny Imse Vimse - ty s vysokou gramáží, nebo Kikko bambusové pleny.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 20:45

Plenky Lulujo

Ahoj maminky,

já mám skvělé zkušenosti s plenkami Lulujo. Jsou sice dražší, ale z měkoučkého materiálu a mají super design. Používám je jak zabalení miminka, tak na kočárek, místo ručníku apod. :-) V ČR se dají sehnat na ***

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.17 12:40

Já si koupila BABY ONO Pleny mušelínové Super soft, 3ks, 7070 cm. Jsou takové tenčí, takové prostě připadají mě na nic. Používat je budu - to jo, akorát pouze na utíraní, ukrývaní na dobu přebalovaní v plenky 8) Hledala jsem a našla látkové pleny 120120 a podařilo se mi ji najít v Lidlu a navíc za skvěle ceny. Jsou super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí