Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. S přítelem se budeme stěhovat do bytu, kde budeme v nájmu. Musím si měnit trvalé bydliště nebo si ho stále mohu nechat u rodičů? Zajímá mě to z důvodu toho, že jsem na rizikovém těhotenství a na neschopence mám adresu trvalého bydliště u rodičů, kde zatím s přítelem ještě bydlíme. Jde pouze nahlásit u lékaře „přechodné“ bydliště, aby mi pak popřípadě kontrola šla na adresu kde budeme v nájmu a ne na mé trvalé bydliště? A popřípadě potřebuji k tomu nějaké papíry od úřadu? Moc děkuji za odpovědi ![]()
Taky jsem to takhle delala, kdyz jsme bydleli v najmu a ja mela trvaly u rodicu. Normalne jsem mu nahlasila adresu, kde budu a v pohode. Trvalej pobyt neresil.
@Ajena16 mam za to ze je vyhlaska nebo ma byt ze do urciteho roku musi kazdy nahlasit trvale bydliste podle toho kde skutecne zije..
@Malike píše:
@Ajena16 mam za to ze je vyhlaska nebo ma byt ze do urciteho roku musi kazdy nahlasit trvale bydliste podle toho kde skutecne zije..
To jo, ale otazka znela co napsat na neschopenku. Tahle vyhlaska tusim ze uz plati, ale nemyslim si, ze je to velkej problem, staci kdyz rodice reknou, ze tam bydli a je hotovo. Nikdo si myslim, ze to zkoumat nebude.
@Azeretereza jo takhle ja tu neschopenku prehledla.. no moje chyba.. ![]()