Mutsy Evo 2014, máte některá?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy Urban Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
277
11.8.15 20:04

@Ivi89 uz jste kocarek koupila? Ted jsem se po strasne dlouhe dobe prihlasila, tak nevim, jestli uz neni opravdu pozde, dcerce je 9 mesicu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.8.15 20:29

Info pro ty, ktere o nem uvazuji. Uz bych ho neporidila, myslim, ze za podobnou cenu se da sehnat lepsi kocar. Hluboka korba ok, ale museli jsme vymenit ta penova kola za nafukovaci, s temi penovymi se naprosto nedalo jezdit. Ale pak prisel cas na sportak. Za me tedy hruza, treba jsem narocna, ale mam k porovnani jeste sportovni kocar znacky Thule a ten je oproti Mutsy teda milacek! Sportak- nejde poradne do sedu, naprosto nejvic me vytaci kratka a blba striska, na dite neustale svitilo, musela jsem poridit slunecni clonu Dooky a i tak me to pekne stve, porad tam musim neco stelovat!!! Celkove se blbe ovlada, predni kolecka se zaseknou v kazde dire, nekdy mam pocit, ze je ulomim- jezdim s nim jen ve meste, v terenu jsem to radeji ani nezkousela. UV clona, ok, ale neda se do ni vlizt zadnym okenkem, takze kdyz diteti vypadne dudlik, lezete tam skrz nohy jak blazni :lol: kdyz kocar slozim a chci ho dat do auta za to jejich chytre vymyslene ucho, vysypu cely kosik. No opravdu uz bych ho nekoupila, pouzivam ho jen do obchodu, kde bych se s Thule nevytocila. Ovsem vizuelne je paradni, akorat priste bych vybirala i podle toho praktickeho hlediska… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.12.15 17:03

Dobrý den,

můžu se zeptat, jak jste řešili zimní fusak? Mám přímo od Mutsy a Jonáš ho má pouze po podpaždí a to není nijak zvlášť veliký…

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4