Mutsy vs. Maxi Cosi Mura 4 vs. Implast Bolder vs. X-lander XA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivi
1839
22.6.10 22:32
aamaja píše: Šířku kočárku neřeším, protože bydlíme v 4 patrovém cihláku a výtah nemáme. Kočárek nechávám ve sklepě.Bolder už jsem vyřadila a váhám mezi murou4 a mutsy. X-lander má nevýhodu,že nejde otočit po i proti směru jízdy. Ani nevím, jestli jde do lehu?

Taky bydlím v malém cihláku bez výtahu … a když teď muž dával kočár do sklepa, tak málem neprojel chodbičkou. :zed:
X-lander jde sklopit hodně. Asi to není 180 stupňů, ale skoro.

Hele, jestli máš 2-3 kandidáty, tak proč se nevypravíš do nějakého většího obchodu a nepodíváš se na ně osobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.6.10 23:26

U nás žádný větší obchod není. Máme tu jen jeden obchod s kočárky a mutsy tam není. Vůbec se mi tam nechce, protože prodavačky se hned ptají co chci a nejlépe kupte hned. Do většího města je to nejblíž 60km.
Přesto si myslím, že nejlepší zkušenost je od maminek, které kočárky vyzkoušely. Věřím Vám co napíšete. čím více hodnocení, tím lépe. udělám si obrázek. Vaše zkušenosti mi prodavačky neřeknou v žádném obchodě. Vžycky se snažím najít diskuse a hodnocení na výrobky, produkty. A za to díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.6.10 23:40

Jo to znám u nás taky tak!!!! :pocitac:
Mutsy jsem psala
Muru má kámoška- je spokojená- dobře odpružená,relativně velký košík,boudička skvělá, sedačka široká,ale krátká(pro dítě 1,5 roku akorát :evil: )madlo divné,ale zase malá nesjíždí,dá se odendat,má fusak aesthetic a šlo to s ním,není k ní originální nánožník,ale má emitex- pasuje :-P,pláštěnka neskladná- jako u Mutsy
Váha větší,ale nikam ho nenosí-nevadí jí to,potah sedačky se nedá vyprat(je našitý- to jí vadí!!!)
X-Lander má kmarádek víc,je lehčí,hezké barvy,dobrý potah,široký,ale opěrka jen o trochu delší než u Mury,není vůbec odpružený,má velký košík aještě kapsičku,nejde proti směru jízdy,madlo si dítě dá samo nad hlavu(zapnuté madlo)má pěknou stříšku a kšilt
Bolder- má kamarádka(4 kolku natáčecí),rezne,neklvalitní potahy,potíže s brzdou,malý sporťák,pro roční krátká opěrka,široká zadní kola,jde po proti směru,houpe úžasně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.7.10 22:38

Ahoj, mám implast bolder SD-momentálně na reklamaci, takže rozhodně nemůžu doporučit. Byla jsem nadšená protože je krásný, ale už po dvou měsících začal podvozek zlobit a teď se mi úplně rozlomil! Navic sedačka nedrží na konstrukci moc dobře, takže nejen že postupně odešly kolečka, pak celá konstrukce, ale ještě když jsem najela na obrubník nebo jinak nadzvedla kočárek, sjela sedačka i s dítkem z konstrukce. Jsem z toho opravdu rozladěná takže varuju ;-) Jinak přeju dobrej kup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí