Muž blíženec s ascendentem v kozorohu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jinak nikdy jsem nepoznala tak štírovatého štíra
velice zajímavé
- Citovat
- Upravit
To nepopírám…, ale on je taky tak trochu extrém
. Prostě nikdy před tim sem nepoznala chlapa jako je on, dokáže se velmi dobře ovládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronika444 píše:
Panna je asexuální? nebude jen pohled sexuálního štíra? mám jak říkám ascendent ve štíru a sex v životě štíru hraje obvykle velkou roli..
Jinak mě astrologie všeobecně zajímá a je pravda, že na některý lidi to sedí neuvěřitelně
a dá se jejich znamení i rozpoznat podle jejich vystupování. A taky sem si jistá, že přítelovi jakožto panně sex nikdy nezatemní mozek, (navíc je narozenej v roce psa, což toto jen utvrzuje
) Takže má to také nějaké pozitivum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja píše:![]()
![]()
![]()
krasne rekla!!!MAm blizence a uz nechci!!!Je to strasne znameni!!!NEbo to jen mym manzelem???
myslím, že je to obojím… já jsem beran a fakt nějak nechápu… to co je jednou v pohodě, je za 5 minut nepřekonatelná katastrofa (mmch on je dokonalej a za vše můžu já)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pokymata píše:
Já sem štír i asc. mám štír a dalších asi 4 nebo 5 planetSem snad ten nejštírovatější štír
A přítel je panna, kritická, puntičkářská, asertivní a tak trochu asexuální. Prostě panna..
hele já jsem beran v beranu - taky tak nějak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mabis píše:
myslím, že je to obojím… já jsem beran a fakt nějak nechápu… to co je jednou v pohodě, je za 5 minut nepřekonatelná katastrofa (mmch on je dokonalej a za vše můžu já)
boze muj, a ja po 17 letech uz zacal pomalu verit, ze opravdu za vse muzu ja!!!On ma vzdy pravdu, ve vsem, ale nechava me rozhodovat, nechce zadne rozhodnuti na sebe, necha me delat vse, nic sam, bez meho souhlasu…A, jasne, kdyz se neco nezadari, vzdyt tak byva, nemuze se darit vzdy a ve vsem, tak me pak obvinuje, a vspomina mi i co se stalo, nebo co jsem rekla pred 10!!!lety!!!
Nu, kdo rekne, ze jsem to tak nepovedela???Nedokazu to, ze. Nehadam se, zbytecne, ale dozira me vic a vic. A…je rozhazovacny, pokud se to tyka cizich penez, treba dedictvi po me tete.ale kdyz jsou to jeho penize, tak nekoupi nikomu nic. Zadny darek nikdy jsem nevidela, az na tablet po porodu.Ani na kytku neutrati. rekne, ze nemel cas koupit, nebo obchod byl daleko.Za me:nikdy by nevybrala uz blizence, nevim, kolik to osob ma muj manzel ve sve hlave, ale obcas si myslim, ze jich tam asi 5.
Jsem z toho cloveka utahana a unavena a nejde jit pryc. Diktator a manipulator.jo…a ja jsem vodnar.Meli by my ladit pry, ale my ladime, jen diki me trpelivosti, ktera dochazi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja mi povídej
(i milenka ho vrátila a já se tak těšila, že se ho zbavím
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mabis píše:
@toooja mi povídej(i milenka ho vrátila a já se tak těšila, že se ho zbavím
)
hm
muj byl sam 5 let v LOndyne a nikdo ho nechtel, tak se me drzi, jak kliste. Radsi by nekoho nasel a vypadl. Tusim, ze se to nidy nestane.Mi kdysi rekl:jen smrt nas rozlouci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panna je asexuální? nebude jen pohled sexuálního štíra? mám jak říkám ascendent ve štíru a sex v životě štíru hraje obvykle velkou roli..