Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, vím, že mi asi nic na dálku neřeknete, ale možná potřebuji trochu uklidnit.
Dnes podvečer jsem vyzvedávala muže z fitka a při couvání malinko bouchla do tak 0,5-0,7 vysoké zídky. Auto jsem celé zkoukla a nikde nic. Partner také nic neviděl, auto je sice špinavé, ale žádný škrábanec ani promáčklina vidět není. Zkoušela jsem teď ještě i senzory a fungují úplně normálně. Kdyby byly v háji, tak už by nefungovaly, viďte? Je možný, že na tom autě nic nemusí být? Chápu, že se ptám jak kráva, ale u dva měsíce starého auta bycz nerada něco měla.
![]()
Tak ono záleží na tom, co je to za auto a v jaké to bylo rychlosti.
@Janina B1 píše:
Ahoj všem, vím, že mi asi nic na dálku neřeknete, ale možná potřebuji trochu uklidnit.Dnes podvečer jsem vyzvedávala muže z fitka a při couvání malinko bouchla do tak 0,5-0,7 vysoké zídky. Auto jsem celé zkoukla a nikde nic. Partner také nic neviděl, auto je sice špinavé, ale žádný škrábanec ani promáčklina vidět není. Zkoušela jsem teď ještě i senzory a fungují úplně normálně. Kdyby byly v háji, tak už by nefungovaly, viďte? Je možný, že na tom autě nic nemusí být? Chápu, že se ptám jak kráva, ale u dva měsíce starého auta bycz nerada něco měla.
![]()
Rekla bych max nejaka „kosmeticka“ vada… jestli jde zavirat kufr, svetla jsou ok, spz drzi a senzory funguji, tak uz me nenapada, co by tam jeste mohlo krom skrabance byt ![]()
@fera21 píše:
Tak ono záleží na tom, co je to za auto a v jaké to bylo rychlosti.
Nove Mondeo, jinak pomalinku jsem couvala, ale rany jsem se lekla teda. ![]()
@Janina B1 píše:
Nove Mondeo, jinak pomalinku jsem couvala, ale rany jsem se lekla teda.
Bud v klidu, ja svoje ani ne mesic novy velky auto vzala do parezu, to bylo nadeleni
.Na svou obhajobu, bylo to v kempu a vyhybala jsem se stanum a ani kamoska ho nevidela, jela jsem krokem
.Nastesti tam byli dva hasici s karavanem s vybavenim, tak to podsekali sekyrkou, nacvakli co slo, no komedie jak prase pro pulku kempu
.Nastesti chladic prezil a manzel pak taky.
@wildcherry píše:
Bud v klidu, ja svoje ani ne mesic novy velky auto vzala do parezu, to bylo nadeleni.Na svou obhajobu, bylo to v kempu a vyhybala jsem se stanum a ani kamoska ho nevidela, jela jsem krokem
.Nastesti tam byli dva hasici s karavanem s vybavenim, tak to podsekali sekyrkou, nacvakli co slo, no komedie jak prase pro pulku kempu
![]()
.Nastesti chladic prezil a manzel pak taky.
Uff no taky pěkný.:D No já doufám, že kdyby ty senzory byly v háji, že by už nefungovali.:D a fakt jsme procházeli auto s baterkou a nikde nic, já ho i celý ošahala… jen špína. Pako jsem!
![]()
@Janina B1 píše:
Uff no taky pěkný.:D No já doufám, že kdyby ty senzory byly v háji, že by už nefungovali.:D a fakt jsme procházeli auto s baterkou a nikde nic, já ho i celý ošahala… jen špína. Pako jsem!![]()
![]()
Ja myslim, ze se nic nestalo, vazne👍