Při couvání jsem malinko bouchla do zídky - Může s autem něco být

872
30.10.19 20:33

Může s autem něco být?

Ahoj všem, vím, že mi asi nic na dálku neřeknete, ale možná potřebuji trochu uklidnit. :D Dnes podvečer jsem vyzvedávala muže z fitka a při couvání malinko bouchla do tak 0,5-0,7 vysoké zídky. Auto jsem celé zkoukla a nikde nic. Partner také nic neviděl, auto je sice špinavé, ale žádný škrábanec ani promáčklina vidět není. Zkoušela jsem teď ještě i senzory a fungují úplně normálně. Kdyby byly v háji, tak už by nefungovaly, viďte? Je možný, že na tom autě nic nemusí být? Chápu, že se ptám jak kráva, ale u dva měsíce starého auta bycz nerada něco měla. :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2160
30.10.19 21:00

Tak ono záleží na tom, co je to za auto a v jaké to bylo rychlosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.10.19 21:02
@Janina B1 píše:
Ahoj všem, vím, že mi asi nic na dálku neřeknete, ale možná potřebuji trochu uklidnit. :D Dnes podvečer jsem vyzvedávala muže z fitka a při couvání malinko bouchla do tak 0,5-0,7 vysoké zídky. Auto jsem celé zkoukla a nikde nic. Partner také nic neviděl, auto je sice špinavé, ale žádný škrábanec ani promáčklina vidět není. Zkoušela jsem teď ještě i senzory a fungují úplně normálně. Kdyby byly v háji, tak už by nefungovaly, viďte? Je možný, že na tom autě nic nemusí být? Chápu, že se ptám jak kráva, ale u dva měsíce starého auta bycz nerada něco měla. :D :nevim:

Rekla bych max nejaka „kosmeticka“ vada… jestli jde zavirat kufr, svetla jsou ok, spz drzi a senzory funguji, tak uz me nenapada, co by tam jeste mohlo krom skrabance byt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
30.10.19 21:03
@fera21 píše:
Tak ono záleží na tom, co je to za auto a v jaké to bylo rychlosti.

Nove Mondeo, jinak pomalinku jsem couvala, ale rany jsem se lekla teda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 21:17
@Janina B1 píše:
Nove Mondeo, jinak pomalinku jsem couvala, ale rany jsem se lekla teda. :D

Bud v klidu, ja svoje ani ne mesic novy velky auto vzala do parezu, to bylo nadeleni :mrgreen:.Na svou obhajobu, bylo to v kempu a vyhybala jsem se stanum a ani kamoska ho nevidela, jela jsem krokem :zed:.Nastesti tam byli dva hasici s karavanem s vybavenim, tak to podsekali sekyrkou, nacvakli co slo, no komedie jak prase pro pulku kempu :roll: :mrgreen:.Nastesti chladic prezil a manzel pak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
30.10.19 21:21
@wildcherry píše:
Bud v klidu, ja svoje ani ne mesic novy velky auto vzala do parezu, to bylo nadeleni :mrgreen:.Na svou obhajobu, bylo to v kempu a vyhybala jsem se stanum a ani kamoska ho nevidela, jela jsem krokem :zed:.Nastesti tam byli dva hasici s karavanem s vybavenim, tak to podsekali sekyrkou, nacvakli co slo, no komedie jak prase pro pulku kempu :roll: :mrgreen:.Nastesti chladic prezil a manzel pak taky.

Uff no taky pěkný.:D No já doufám, že kdyby ty senzory byly v háji, že by už nefungovali.:D a fakt jsme procházeli auto s baterkou a nikde nic, já ho i celý ošahala… jen špína. Pako jsem! :D :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.10.19 21:37
@Janina B1 píše:
Uff no taky pěkný.:D No já doufám, že kdyby ty senzory byly v háji, že by už nefungovali.:D a fakt jsme procházeli auto s baterkou a nikde nic, já ho i celý ošahala… jen špína. Pako jsem! :D :nevim: :zed:

Ja myslim, ze se nic nestalo, vazne👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný