Může se něco stát nebo je to jen zdravotní problém?

Anonymní
7.9.22 15:33

Může se něco stát nebo je to jen zdravotní problém/?

Ahoj holky, mám dotaz, nevím jestli se jedná o zdravotní nebo o něco mezi nebem a zemí, ale má kamarádka, která věří na veškeré duchařské a kartarské věci…má ted takový problém, az ji to děsí a mě též, uz několikátý měsíc má divné pocity a problémy, s tím, ze kdyz neco neudělá, třeba třikrát neslapne na chodník, třikrát se někam nevrátí, několikrát neudělá to, co jí hlava rekne, tak se něco špatného stane, muze se to stát? Nebo je to nějaký zdravotní problém? Moc děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65432
7.9.22 15:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz, nevím jestli se jedná o zdravotní nebo o něco mezi nebem a zemí, ale má kamarádka, která věří na veškeré duchařské a kartarské věci…má ted takový problém, az ji to děsí a mě též, uz několikátý měsíc má divné pocity a problémy, s tím, ze kdyz neco neudělá, třeba třikrát neslapne na chodník, třikrát se někam nevrátí, několikrát neudělá to, co jí hlava rekne, tak se něco špatného stane, muze se to stát? Nebo je to nějaký zdravotní problém? Moc děkuju za odpovědi

obsedantně kompulzivní porucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
7.9.22 15:43

Nic se nestane, ale je to „nemoc“ OCD. Řeší se to s psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
7.9.22 15:46
@Anonymní píše: … už několikátý měsíc má divné pocity a problémy, s tím, ze kdyz neco neudělá, třeba třikrát neslapne na chodník, třikrát se někam nevrátí, několikrát neudělá to, co jí hlava rekne, tak se něco špatného stane, muze se to stát?

Ať zkusí třikrát vběhnout na přechod pro chodce na červenou. Pokud ji srazí auto, pak to jistě způsobil nějaký duch ze záhrobí. Tím se ta teorie potvrdí.

• Citovat
  • Upravit
9245
7.9.22 15:47
@Anonymní píše:

Mám to samé, mimo jiné taky pořád někam musím šlapat, něco dělat v určitém počtu atd. Jak se tu píše výše, je to nejspíše OCD. Vyhledat odbornou pomoc by měla, pokud ji to už nějak víc obtěžuje, jinak to do menší míry má dost lidí, že třeba na přechodu musí šlápnout na všechny bílé čáry atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
7.9.22 16:32

Tady bych to tipovala spíš na obsedantně kompulzivní poruchu. Rozhodně ne žádný duchařiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.9.22 16:42
@Tala20 píše:
Ať zkusí třikrát vběhnout na přechod pro chodce na červenou. Pokud ji srazí auto, pak to jistě způsobil nějaký duch ze záhrobí. Tím se ta teorie potvrdí.

To má být vtipný jo? Někdy je fakt lepší držet tlamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
7.9.22 17:25

Ocd, vcelku běžná porucha, někoho omezuje více, někoho méně. Psycholog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
7.9.22 17:37