Může to být miminko?

Sster95
23.7.22 14:03

Může to být miminko?

Ahoj holky ;)
Máme teď v rodině vážnou nemoc, staráme se o maminku, a vůbec bych nepočítala s tím, že bych otěhotněla, ale četla jsem spouty příběhu, které by tomu nasvědčovaly :D..
Mám zpoždění 6. den, a už dva dny mě občas pobolívá v podbřišku a v zádech a občas mám hnědý až růžový výtok, není to celý den, jen párkrát za den se něco objeví.. Dnes ráno jsem si dělala test ale pouze jedna čárka.. Zajímalo by mne, zda jste se některá s tímto také setkaly a zda se vám těhu později potvrdilo?.. S přítelem jsme tomu nechali volný průběh, tak by to bylo milé překvapení v téhle nelehké době.. Děkuji za reakce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
23.7.22 14:06

Když jsem si dělala těhotenský test po týden vynechané MS a byl negativní, tak těhotná jsem nebyla.
Tělo není stroj, tak asi reaguje na něco jako například stres, nemoc/nachlazení, upnutí na dítě apod.
Výtok může být rozjíždějící se menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
23.7.22 14:32

Po týdnu spozdeni už by muselo být na testu něco vidět…leda že bys měla posunutou ovulaci a tím pádem ke spozdeni vlastně ještě nedošlo…coz může stresem byt…pokud se klasická ms nedostaví tak skuz za týden znovu test a pokud bude stále negativní tak si asi raději zajdi k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.7.22 14:46

Těhotenství to nejspíš nebude. Po takovém zpoždění už by byla jasná druhá čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36137
23.7.22 14:54

Test už by to ukázal. Spíš těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
23.7.22 15:02

Zkus to třeba ještě za týden pokud se nedostavi menstruace, ale jak píšou holky, spis to těhotenství nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.7.22 15:08

6.den zpoždění by už byla viditelná druhá čárka..

• Citovat
  • Upravit
23.7.22 15:09

Intimed pregnancy test

Zdravím, mám test intimed pregnancy. Test jsem dělala v den očekáváné ms. První na fotce je ve 14 hod odpo a druhy ve 12hod. Co myslíte?🤔 muže to být vadný test, když jsou oba z jedné krabičky? Slabá čárka je na obou. Podbříško poboliva jako před ms i mám bolavá prsa. Měli jste někdy něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
23.7.22 15:11

@anonymm545 vidím ducha, pro jistotu bych test zopakovala za 3 dny, to už by měla být případná čárka silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.22 15:15

@heluska1992 takže myslíte, ze nemá smysl zkoušet zítra ráno? Četla jsem i nějaké recenze ohledně tohoto testu, někdo píše, ze děla falešné duchy🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
23.7.22 15:18

@anonymm545 tak můžeš zkusit i zítra ráno, ale fakt bych raději pockala, zítra by to mohlo být malinko silnější, ale ne třeba o tolik. Za ty 3 dny by to mohl být jistota. :kytka: Na druhou stranu te chápu, ze jsi nedočkava, kolegyně si dělala tak 3 testy denně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.7.22 15:18

@anonymm545 udělej si test z ranni moci.

• Citovat
  • Upravit
4507
23.7.22 15:24

@anonymm545
Testuj z ranní moci a dej tomu 3 dny. Pak budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
23.7.22 16:40

@anonymm545 to jsou krásné viditelni duchové…takové jsem neměla ani s 3 denním spozdeni (ale asi měl ten test málo barviva..clearblue byl jasně pozitivní) jinak bolesti podbřišku i bolavá prsa mohou být jak k těhotenství tak k tomu že ms přecejen přijde…to se zatím neví…nicméně je to normální..pokud těhotenství bude zdárně pokračovat bude podbřišek bolet častěji je to roztahováním dělohy a je tu na toto téma asi miliarda diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
23.7.22 16:54

@Sster95 nejspíš to těhotenství není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie