Může to být mimoděložní těhotenství hcg82

77567
22.4.19 22:14

@annyska trošku to nechápu, pokud bys otěhotněla třeba 4.4. (píšeš začátek dubna),, tak jsi šla k doktorce kdy? teď byly Velikonoce, tak pokud jsi tam šla dle tvého názoru těhotná 10 dní, tak přece opravdu nemohla nic vidět :nevim:
moc tomu nerozumím a moc to nedává smysl
napiš teda přesné datumy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
723
22.4.19 22:19

@stinga a u své mudr jsem byla minulý týden ve středu a hned druhý den byly výsledky hcg82 řekla že jsem úplně. Na začátku, dneska jsem šla na pohotovost jestli už nepůjde něco vidět a stále nic našla tu cystu právě hned ze to je mimoděložní a že mám přijít za dva dny pro výsledky krve a další ultz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.4.19 22:23

@annyska to chodíš otravovat na pohotovost s tím, že jsi asi těhotná, jestli něco půjde vidět po dvaceti dnech od početí? U mě deset dní po vynechání MS doktor teprve viděl tečku a objednal mě až v 9.tt,kdy už bylo vidět srdíčko. Co myslíš, že by měli kde vidět… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.4.19 22:26

@Aduš8 cti pořádně, píšu ze i moje doktorka řekla že to může být mimodelozni, a dnes ráno mě začal divné bolet válečník takže jsem raději šla když mě vystrasila tím že je to asi mimo delohu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.4.19 22:30

@annyska jo, čtu pořádně a píšeš, že jsi dnes šla na pohotovost, jestli už půjde vidět váček, o žádné bolesti se nezmiňuješ, tak si nevymýšlej. Doktorka se řídí datem poslední MS, proto chápu, že si myslí, že je to mimoděložní, ale ty tvrdíš, že víš, kdy jsi otěhotněla. Tak ti snad musí být jasné, že ještě nic vidět jít nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35467
23.4.19 08:09

Zase dalsi nedockava a pak se divi. Uz aby meli lekari konecne ty kristalove koule… kouknu a vidim, ne? Zjevne si to tak nekteri predstavuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77567
23.4.19 08:34

@annyska ale ty jsi šla k doktorce hrozně brzy, ona se odpíchla samozřejmě od poslední MS, která byla 3.3. takže pro ni je divné hcg 82 a nic v děloze

pokud víš-tušíš, že jsi otěhotněla až měsíc po MS, což je neobvyklé, tak jsi měla jít k doktorce teprve koncem dubna
to je tu pořád, že holka jde hrozně brzy k dr a zbytečně pak mají problémy
a klusat s tím na pohotovost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.4.19 09:45

Já mám dlouhé cykly treba dva měsíce nemám MS právě, a taky jsem stoho byla baf že jsem vůbec otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.4.19 10:25

A. Navíc tak mě objednala mudr, a pohotovost jsem šla že mě pichal váječník trpím hodně na cysty a právě jsem si myslela že už snad půjde vidět váček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.4.19 10:39

:na tu cystu právě jsou dutinkou mi napsala jestli to není právě geu nebo cysta corpus luteum už ať je zitrss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí