Může to být slepák?

17
11.6.18 12:45

Může to být slepák?

Ahoj, už delší dobu mě pobolívá v pravém podbřišku (píchání), je to třeba jednou za 10 minut, někdy 5× za 10 min. a někdy třeba skoro celý den nic, za týden bych měla mít menstruaci. Občas pocit plynatosti v celém podbřišku. Při promačkávání od Dr. nic nebolelo, řekla mi jen,,Ten už by vám dávno prasknul, bude to spíše z jídla." Cca před půl rokem už jsem toto měla, bolesti zmizely. Tak nevím, myslíte, že by to mohl být slepák? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1487
11.6.18 13:43

Slepák mi začal ostrou bodavou bolestí žaludku. Až potom se to přesunulo doprava dolu. A celou dobu mi bylo blbě a nemohla jsem se pořádně narovnat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.6.18 14:58

Spíš bych zašla na gynekologii, jestli by to nemohla být cysta. Případně nechat udělat ultrazvuk, tam se v drtivé většině slepák pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.6.18 15:02

Ja to mam taky tak, nekdy to boli vic, nekdy min. Utz neodhalil ani cystu, nic tam neni, tak nevim z ceho to boli. Nicmene me to nijak neomezuje, tak to neresim. Proste to je asi z jidla nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
10.7.20 13:47

Obnovím..zda mi někdo poradí.

Syn 4,5 od vcera 39, ráno u pediatry kromě horečky nic. Po hodině průjem, bolí ho napravo od pupíku..ALE crp negativní.

U slepáku by bylo vysoké ne? Ptám se, protože pediatra už tam není s je pátek. Pohotovost bych volila úplně v krajní nouzi…

Díky, jestli někdo máte názor.

Jo a nejí..nic. Jen bodu chce. Ono je to i logické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí