Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Coco 74 pohotovst je tady až od 18h, takže musím počkat, ale docela se to zlepšilo. Už mě pobolívá pouze pravá ledvina, podbřišek je v pohodě. Tak nevím, jestli tam mám teda nakonec vůbec jít
Teda, šílené!! Já žila v tom, že zánět ledvin bolí..ale to tvoje crp! Dost velké. A nedivím se, že si musela s tímto už na kapačky
Zda gynekologického, tak to upřímně netuším…že by od gyn. problémů bolely ledviny?Toto mě vůbec nenapadlo..napadá tě třeba, s cim by to tak mohlo mít spojitost?
Samozřejmě, že běž! Chceš, aby ti ledviny selhaly?
@Anonymní píše:
@Coco 74 pohotovst je tady až od 18h, takže musím počkat, ale docela se to zlepšilo. Už mě pobolívá pouze pravá ledvina, podbřišek je v pohodě. Tak nevím, jestli tam mám teda nakonec vůbec jít
Teda, šílené!! Já žila v tom, že zánět ledvin bolí..ale to tvoje crp! Dost velké. A nedivím se, že si musela s tímto už na kapačky
Zda gynekologického, tak to upřímně netuším…že by od gyn. problémů bolely ledviny?Toto mě vůbec nenapadlo..napadá tě třeba, s cim by to tak mohlo mít spojitost?
Nečekala bych na pohotovost a šla rovnou teď na urologii být tebou.
Nenapadá no, mě nebolelo nic… A po tom CRP mě poslali nejdřív na gyndu, jestli to nění nějakej zánět. Držím palce, ať ti to dobře dopadne
.
Holky, tak…nejspíš zánět ledvin.
V nálezu moči jsem měla docela dost krve, teplota naměřena 38,1 a zimnice, stihla jsem se už 3× pozvracet.
Dostala jsem atb medoclav a algifen. Prý je dost možné, že začnu čůrat krev, tak v tomto případě mám jít ihned do nemocnice ![]()
Moc vám děkuji za rady, jsem nakonec ráda, že jsem tam šla. Bolesti jsou k nevydržení.

Toto mě vůbec nenapadlo..napadá tě třeba, s cim by to tak mohlo mít spojitost?
Zda gynekologického, tak to upřímně netuším…že by od gyn. problémů bolely ledviny?