Odstranění névů na obličeji

4604
6.2.24 18:17

Odstranění névů na obličeji

Ahoj, mám dotaz. Mám celkem velké zmaménka v obličeji a chci si je nechat odstranit.
Odstraní mi všechny najednou, nebo je např. nějaký limit v jedné návštěvě? Asi to bude nějak dle velikosti? Děkuji za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ariadne
6.2.24 19:11

Postupně a mně to dělali laserem. Uspechala jsem potom hojení strupů a zůstala mi jizva. Částečně mám ale pocit, že to Dr odflakl. Byla to takova rychlo návštěvám. Takže bych pečlivě vybírala doktora.

• Citovat
  • Upravit
4604
6.2.24 19:20

@Ariadne Mám je veliká, na to už laser nestačí.
Chystám se několik let a mezitím rostly a rostly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
6.2.24 19:24

Tak to na kožní a poradit se, jak a kde začít. Mně stačil ten laser.

• Citovat
  • Upravit
4604
6.2.24 19:31

@Ariadne Našla jsem si plastického chirurga
s dobrými recenzemi, tak snad to bude vpořádku, když jsem se konečně odhodlala.
Původně jsem volala na kožní a tam mi řekli, že ať si nemyslím, že k nim přijdu a řeknu si že se mi to na tom obličeji nelíbí a oni mi dají doporučení na odstranění.
Tak jsem poděkovala za informace a hledala jsem něco na přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
6.2.24 19:46

Po chirurgické odstranění zůstávají vzdy jizvicky.
Mám několik odstraněnych znamének kolem krku a jizvicka zůstala po každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
6.2.24 19:51

@jejjej Tak to se nedá nic dělat, když jsem je nechala tak vyrůst…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
6.2.24 19:58
@Tools píše:
@Ariadne Našla jsem si plastického chirurga
s dobrými recenzemi, tak snad to bude vpořádku, když jsem se konečně odhodlala.
Původně jsem volala na kožní a tam mi řekli, že ať si nemyslím, že k nim přijdu a řeknu si že se mi to na tom obličeji nelíbí a oni mi dají doporučení na odstranění.
Tak jsem poděkovala za informace a hledala jsem něco na přímo.

To se divím. Vždyť by mohly být i nebezpečná. Mně to znaménko posílali i na histologii. To mají jednání teda velmi nevhodné. V tom případě držím palce u toho plastika. Mě to taky napadlo, zda by zvládli nějakou korekci u mě. Ale ještě jsem se k tomu nedokopala.

• Citovat
  • Upravit
4604
6.2.24 20:01

@Ariadne Po odebrání je v ceně i zaslání na histologii.Tak jsem ráda.
Taky mi trvalo roky než jsem se odhodlala, tak snad to dotáhnu do konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
6.2.24 20:16
@Tools píše:
@Ariadne Po odebrání je v ceně i zaslání na histologii.Tak jsem ráda.
Taky mi trvalo roky než jsem se odhodlala, tak snad to dotáhnu do konce :lol:

Mi radili na kožním, že znaménka v obličeji nechat než je chirurgick vyriznout.
Když jsou duvody pouze kosmetické.

Kousek kolem krku jsem znaménka nechtěla, protože řetízky kolem krku…měla jsem z toho blbý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
6.2.24 20:23
@jejjej píše:
Mi radili na kožním, že znaménka v obličeji nechat než je chirurgick vyriznout.

Aha, na to se zaměřím.
Ale mám takové 3 extra obry právě, vypá to blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
6.2.24 20:31
@Tools píše:
Aha, na to se zaměřím.
Ale mám takové 3 extra obry právě, vypá to blbě…

Ahoj, já měla doporučení na plastickou chirurgii na Vinohrady z kožní ambulance, kam jsem chodila se všemi znaménky. Zmínila jsem tam, že bych ráda nechala odstranit i ta na obličeji z estetických důvodů (jiná mi odstraňovali normálně na kožním, nebo chirurgii, ale ta podezřelá) a nebyl problém, dali mi žádanku a měla jsem to pak na plastické chirurgii na pojišťovnu a na histologii to též posílali.

Mám tam jizvičky, ale lepší, než ta znaménka, laser mi ani nenabízeli, jen vyříznutí. Asi už byla znaménka větší a mám dojem, že po laseru to nejde poslat na histologii.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
6.2.24 21:00
@Tools píše:
Aha, na to se zaměřím.
@Tools píše:
Aha, na to se zaměřím.

Nedělala bych všechny naráz.
Dát jedno pryč a podle jizvicky se rozhodnout jak s dalšími.
Jizvicky se nehoji všem stejně. Někomu zůstávají větší a někomu menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
6.2.24 22:45

Mám za to, že podezřelá znaménka se odstraňují skalpelem, aby se daly poslat na histologii. Laser znamenko vlastně odpaří, takže není co na histologii poslat.
Zažila jsem oba způsoby a ne úplně dobře se hojím. Po odstranění skalpelem v místě žeber jsem roky měla jizvu, jak kdybych utekla Frankensteinovi že stolu. Vidět je i po víc jak 20 letech, ale už málo. Laserem si pravidelně nechávám roky odstraňovat vše možné. Když dokážu odolat škrábání, tak cca za třičtvrtě roku o místu ošetření vím jenom já.
Babička si nechávala odstranit před lety opravdu velkou neřeknou bradavici v Asklepionu z obličeje a měla tu oblast šitou. Cca za půl roku bych ani já nepoznala, že tam někdy ten nepěkný velký vystouplý výrustek měla. Ale ona se abnormální dobře hojila.
A stejně tak kamarádka, která si nechávala vyříznout tři znaménka na zádech, taky po pár měsících měla neznatelné jizvičky. Rozhodně bych nepoznala, že byla šitá na několika místech na těch zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
6.2.24 23:53

@Tools a na koznim ti na pravidelny kontrole znamenek nejak neporadili? Jako pokud nejsou rizikova tak v obliceji je to vzdycky risk, kvuli jizvam no.

Mne odstranovali teda dve laserem v obliceji a ty byli ok, chvilku flicek a super… a jedno mi rezali a mam jizvu. Je ted uz teds po tech peti letech ne tak viditelnou ale mam. Znaminka nebyli rizikovy ale ja je chtela pryc a toho vyrezavaneho lituji, protoze ta jizva no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex