Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@elda A seděla jste?
Ne. Bylo to v posteli před probuzením. Po probuzení to bylo 58, další měření už bylo při pohybu. Popiš metodiku měření, ať máš relevantní výsledky. Zběžně jsem teď prošla net a všude je info že klidova TF je stav po probuzení, ale zda v sedě či leže jsem se nedočetla.
Nocni klidovou průměrnou frekvenci mam 40, dokazu i mene. Pokud je to plus 45, tak jsem bud nemocna, nebo pretrenovana.
Je mi 44.
Pres den, kdyz jsem v klidu, tak se tem 40 tak leckdy priblizim.
Mam to zdedene po mamince. Bracha je na tom stejne.
Ted mam 56.
Ale to ovlivňuje dost faktorů…třeba tlak..já mám nízký tlak, navíc fyzičku aktuálně pod bodem. mratu takže tep mám vyšší…lidé kteří pravidelně sportuji mají zase mnohdy klidový tep na hranici bradykardie..ale nedela jim to potíže protože právě jsou vytrénovaní…
Mmch pokud bych se měla měřit po probuzení jak tu někdo psal..tak to mám tep tak 150 protože aktuálně mě budí to že pláče dítě…takže vždycky vystřelím jak raketa a letím k němu 😁 🙈
Ahoj. Dělám prezentaci na tepovou frekvenci a na konec prezentace chci udělat graf. Tak mě napadlo se zeptat tady. Mohli by jste mi napsat váš věk +-5 let ať nemusíte sdělovat svůj věk úplně a kolik máte tepu za minutu v klidu? Popřípadě kolik si myslíte, že je tep v nízké hodnotě ještě v klidu.
Moc všem děkuji