Může to být zánět ledvin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.24 14:20

@Coco 74 pohotovst je tady až od 18h, takže musím počkat, ale docela se to zlepšilo. Už mě pobolívá pouze pravá ledvina, podbřišek je v pohodě. Tak nevím, jestli tam mám teda nakonec vůbec jít :think:
Teda, šílené!! Já žila v tom, že zánět ledvin bolí..ale to tvoje crp! Dost velké. A nedivím se, že si musela s tímto už na kapačky :(
Zda gynekologického, tak to upřímně netuším…že by od gyn. problémů bolely ledviny? :nevim: Toto mě vůbec nenapadlo..napadá tě třeba, s cim by to tak mohlo mít spojitost?

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.2.24 14:24
@Anonymní píše:
@Coco 74 pohotovst je tady až od 18h, takže musím počkat, ale docela se to zlepšilo. Už mě pobolívá pouze pravá ledvina, podbřišek je v pohodě. Tak nevím, jestli tam mám teda nakonec vůbec jít :think:
Teda, šílené!! Já žila v tom, že zánět ledvin bolí..ale to tvoje crp! Dost velké. A nedivím se, že si musela s tímto už na kapačky :(
Zda gynekologického, tak to upřímně netuším…že by od gyn. problémů bolely ledviny? :nevim: Toto mě vůbec nenapadlo..napadá tě třeba, s cim by to tak mohlo mít spojitost?

Samozřejmě, že běž! Chceš, aby ti ledviny selhaly?

• Citovat
  • Upravit
8892
7.2.24 14:25
@Anonymní píše:

Nečekala bych na pohotovost a šla rovnou teď na urologii být tebou.
Nenapadá no, mě nebolelo nic… A po tom CRP mě poslali nejdřív na gyndu, jestli to nění nějakej zánět. Držím palce, ať ti to dobře dopadne :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 20:42

Holky, tak…nejspíš zánět ledvin.
V nálezu moči jsem měla docela dost krve, teplota naměřena 38,1 a zimnice, stihla jsem se už 3× pozvracet.
Dostala jsem atb medoclav a algifen. Prý je dost možné, že začnu čůrat krev, tak v tomto případě mám jít ihned do nemocnice :oops:

Moc vám děkuji za rady, jsem nakonec ráda, že jsem tam šla. Bolesti jsou k nevydržení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex