Může genitální opar zabránit v budoucím povolání?

Anonymní
15.7.23 18:59

Může to zabránit v budoucím povolání?

Ahoj holky, tak to vypadá, že mám genitální opar (herpes), ale hlásím se k policii. Někde jsem četla, že mají přísný zdravotní prohlídky na způsobilost a chtějí i potvrzení z gyndy, že je tam dole všechno ok… Myslíte si, že tohle bude vadit v přijetí do práce? Žádný akutní problém teď nemám, ale před měsícem se to objevilo a já bych svoje snažení nerada zmařila tím, že mám nemoc, který se už nezbavím.

Omlouvám se za anonyma, ale snad pochopíte :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.7.23 19:17

Myslím, že to je úplně v pohodě. Podle mě je spíš zajímají problémy, kvůli kterým bys opravdu nemohla vykonávat fyzickou stránku povolání. To herpes snad není. :D

Jen bych si nechala ten papír vystavit teď ve chvíli, kdy nemáš akutní příznaky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.23 19:48

@broskvová zmrzlina a je nějaká šance, že na gyndě o tom nebudou vědět? Byla jsem na urgentním, kde mi doktorka řekla, že je to pravděpodobně herpes, ale neudělala žádné testy, jen mi předepsala herpesin a bylo to. Ale asi když to šlo přes pojišťovnu, tak se k tomu dostanou :?
Jde o to, že tohle je asi jediná věc kterou by mi mohli nějak vytknout, jinak dokážu jet na 100%

• Citovat
  • Upravit
26928
16.7.23 07:16
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina a je nějaká šance, že na gyndě o tom nebudou vědět? Byla jsem na urgentním, kde mi doktorka řekla, že je to pravděpodobně herpes, ale neudělala žádné testy, jen mi předepsala herpesin a bylo to. Ale asi když to šlo přes pojišťovnu, tak se k tomu dostanou :?
Jde o to, že tohle je asi jediná věc kterou by mi mohli nějak vytknout, jinak dokážu jet na 100%

Nacti si vyhlasku o zdravotni zpusobilosti prislusniku bezpecnostnich sboru.
 https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2019-226

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria