Můžou mi odebrat dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24593
16.6.23 06:49

OSPOD plíseň řešit nebude, ten kolikrát neřeší ani děti, co je někdo týrá. :roll: Zkuste odvlhčovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30393
16.6.23 07:08
@Natt99 píše:
Ahojky, přišla sem s dotazem kvůli tomu že malý je poslední dobou věcně nemocný před pár dny jsme doléčili a dnes znova začínající rýma a už mu to leze zpět na průdušky samozřejmě dělám vše co je možný. Chci se Teda zeptat kdyby náhodou doktorka od syna dala oznámení na OSPOD třeba kvůli nevyhovujícímu bydlení? (Plíseň atd.) Mohl by mi OSPOD odebrat dítě? Synovi je teď 8 měsíců

Hlavně mu tam ani jeden nekuřte - a ne, nepiš, že jste nekuřáci a bla bla bla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
16.6.23 07:08

Děti se určitě neodebírají kvůli plesnivému bytu. Sociální pracovnice viděly podmínky, o kterých se ti ani nezdá. Jsou to normální rozumné ženské.
chodí do rodin, kde se fetuje, kde jsou exekuce atp… proč by vůbec k vám měla jít, určitě nechodí kvůli vysoké bemocnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
16.6.23 07:09
@lucad77 píše:
OSPOD plíseň řešit nebude, ten kolikrát neřeší ani děti, co je někdo týrá. :roll: Zkuste odvlhčovač.

ona zvlhčuje, má suchý vzduch…

nevím, jak je možné mít suchý vzduch a přesto plíseň, není někde prdlá trubka či nezatéká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.6.23 07:23

@hanka.br. Jsme kuřáci a nejsme tak blbý aby jsme mu kouřili před nosem ani v pokoji 🙄 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24593
16.6.23 07:25
@Pudloslava píše:
ona zvlhčuje, má suchý vzduch…nevím, jak je možné mít suchý vzduch a přesto plíseň, není někde prdlá trubka či nezatéká?

Podle mě je suchý vzduch a plíseň blbost. Kdo ví, jestli se ta plíseň nedělá právě kvůli tomu zvlhčování. :think:

Příspěvek upraven 16.06.23 v 07:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24593
16.6.23 07:27
@Natt99 píše:
@hanka.br. Jsme kuřáci a nejsme tak blbý aby jsme mu kouřili před nosem ani v pokoji 🙄 🙄

Tak doufám, že to dítě nekojíte, když hulíte. 8o Možná kdybyste ušetřili za cigára, měli byste i na lepší bydlení. Ale to slyšet nechcete, já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30393
16.6.23 07:31
@Natt99 píše:

No jo. Tak hlavně, že bydlíte v plesnivým bytě, protože nemáte peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
16.6.23 07:32
@Natt99 píše:

takže kouříte jinde v bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 07:33
@hanka.br. píše:
No jo. Tak hlavně, že bydlíte v plesnivým bytě, protože nemáte peníze.

Těmto lidem to nedojde. Kouření doma je hnus. :poblion: Má doma chlapa a ten se nedokáže postarat o nové bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 07:33
@navy blue píše:
takže kouříte jinde v bytě?

Určitě kouří. Kouř se dostane všude. :poblion: Chudák miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 07:34
@Natt99 píše:

Kouř se ale dostane všude. To jste hloupí, že to nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.6.23 07:38

Jak píší i ostatní, suchý vzduch a plíseň je blbost, vždyť ty tam tu plíseň tím zvlhčováním pěstuješ. :roll: Nemít finance na lepší bydlení a být kuřák… To je k zamyšlení a kouřit si v bytě kde je dítě, to je hnus a to píšu jako kuřák. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
16.6.23 07:40

Upřímně by mě nenapadlo, že by mi mohl odebrat dítě někdo kvůli vyšší nemocnosti a plísni v bytě (zvlášť pokud je to někde a hned to odstraňuješ). Spíš mě napadá, zda tam není víc věcí a zda se o vás už OSPOD nezajímal. Myslím, že tam bude více věcí, proč z toho máš strach, jen tak by to dle mě nebylo :think:
Takže pokud je bydlení vyhovující a o dítě se řádně staráš, tak ti ho brát nebudou.
Pokud jsou tam další věci, které jsi nenapsala a máte už s OSPOD problémy - tak těžko říct - bez informací nelze nic říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11142
16.6.23 07:56

Přestaňte kouřit a bude na lepší bydlení nebo aspoň kvalitní odvlhčovač vzduchu.

Suchý vzduch a plíseň?

My taky bojujeme s plísní v domě, na pár místech, v rozích francouzských oken, kde se drží vlhkost a v zimě okna dole úplně mokrá. Většinou pomůže savo na plíseň, hodne větrání atd. V létě je to úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný