Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Natt99 píše:
@unuděná plíseň máme pod oknama určitě ne po celým bytě… Nevím jestli má nějaký důvod ale je to zavistivá sv*ně.. Nemůžu za to že ona dítě mít nemůže..
Hele, podívej, jak se vyjadřujes. Přestaňte kouřit, fuj, už jen to, že to z kuřáků táhne. Chudák dítě. Byt celý vyklidte, vystrikejte. Teď ještě topite?
@unuděná kdyby to byla doktorka to bych asi o ní nepsala takhle.. Prostě známá.. Kdyby jste si to všechno přečetla tak tam někde píšu že už netopím.. To je jedno dozvěděla jsem se co měla od jedné jisté paní tady a to mi stačí dále se vyjadřovat k tomu nebudu protože všechny tyhle zprávy nejsou moc povzbuzující když nevíte jak to je.. Děkuji
@Natt99 píše:
@unuděná kdyby to byla doktorka to bych asi o ní nepsala takhle.. Prostě známá.. Kdyby jste si to všechno přečetla tak tam někde píšu že už netopím.. To je jedno dozvěděla jsem se co měla od jedné jisté paní tady a to mi stačí dále se vyjadřovat k tomu nebudu protože všechny tyhle zprávy nejsou moc povzbuzující když nevíte jak to je.. Děkuji
A proč jsi v úvodním příspěvku lhala? Ptala ses na doktorku ![]()
Přestaň se starat o to, kdo tě kam nahlásí, a začni se starat o zdraví svého dítěte. Pak nemusíš mít obavy, i kdyby tam ten OSPOD nakráčel 6× denně.
@unuděná píše:
A proč jsi v úvodním příspěvku lhala? Ptala ses na doktorku
Přestaň se starat o to, kdo tě kam nahlásí, a začni se starat o zdraví svého dítěte. Pak nemusíš mít obavy, i kdyby tam ten OSPOD nakráčel 6× denně.
Přesně tak. Zařiď být tak, ať je zdravotně nezávadný a pak ti řeči jiných lidí můžou být u zádele ![]()
@Natt99 píše:
Prostě máš známou, které je líto, v jakých podmínkách a špíně žije vaše dítě, zatímco vy si vykuřujete. Jako nediv se.
@Natt99 píše:
@Lenka76 To vím že mu z toho asi nebude dobře.. Jak jsem psala financí není dost na další bydlení.. Snažím se plíseň vždy odstranit na chvíli zmizí a zase se objeví, hned zakročím když vidím náznak..
Jak plíseň odstraňujete? Často jí lidé “odstraňují” nešetrně, špatně a vlastně odstraněna není, je jen zamaskovaná.
@Natt99 píše:
@hanka.br. Jsme kuřáci a nejsme tak blbý aby jsme mu kouřili před nosem ani v pokoji 🙄 🙄
Ale tím kouřem jste oba načichnutí. Chudák dítě.
Nekouřila jsi i v těhotenství? Pokud jo, tak je dost možný, že to dítě je nemocné skrz to, že celých 9 měsíců to trpělo taky.
@hanka.br. Tak to není, proč posuzujete? Vy víte jak bydlím?
@korn123 ano v těhotenství jsem si dala 1-2 cigarety denně víc ne a ještě ty slabý slimky
@Natt99 píše:
@hanka.br. Tak to není, proč posuzujete? Vy víte jak bydlím?
Tak popsala jsi to tu poměrně dost barvitě - 1kk, kde se kouří někde v mezipatře, v bytě je plíseň, práší se tam tak, že můžeš 3× denně utírat, ale to s miminem samozřejmě nestíháš
Pokud máš svědomí čisté a doma nezávadné prostředí, tak bys asi nemusela mít obavy ze sociálky, i kdyby tam přišla ne? ![]()
@korn123 vám se to asi řekne jestli nekouřite.. Si myslíte že je to z minuty na minutu lehký přestat?
@Natt99 píše:
@Černá Madonna Ano budu se nadále snažit.. Určitě je o něj postaráno s láskou a péči 😌 děkuji za zlepšení nálady ❤️ celý den to mám v hlavě a už mě z toho asi hrábne 🙃
Pokud se o dítě staráš, tak ti ho neodeberou. Je to ale jen můj názor. Pokud by se jim bydlení nelíbilo, asi by tě tlačili k tomu, abyste si zajistili jiné bydlení a chodili by tě kontrolovat. Vždyť dítě kolikrát neodeberou za podstatně závažnější důvody jako je třeba týrání a těžké zanedbávání. Myslím, že se bojíš zbytečně. Zájem OSPODů je dítě ponechat v biologické rodině a rodině pomoci, aby se o něj mohla starat.
@unuděná no myslím že ne právě proto se ptám jestli plíseň může být nějakou příčinou odebrání dítěte 😁
@Natt99 píše:
@korn123 vám se to asi řekne jestli nekouřite.. Si myslíte že je to z minuty na minutu lehký přestat?
Já přestala po 5 letech z minuty na minutu. Je to lehký, když jde o zdraví vlastního dítěte ![]()