Můžou mi odebrat dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15729
17.6.23 14:41
@hanka.br. píše:
Plíseň zmínila, ale jaksi zapomněla zmínit, že dítě vyrůstá v kuřáckém prostředí a to už do svého nitroděložního vývoje. Dospělý člověk, který kouří v přítomnosti malého dítěte, které je navíc věčně nemocné, je primitivní blbec a klidně mu to řeknu do očí i kamkoliv jinam. Nemluvě o tom, že je to jeho vlastní rodič. Kecy o plísni a trošce prachu si klidně může nechat od cesty.

Ano, na začátku to zmíněno opravdu nebylo.
Zřejmě to nepovažovala za tak moc důležité. A ani si nebyla vědoma toho, co tu její, dá se říct "odvážné přiznání " způsobí.
Na druhou stranu, nevíme jak to doopravdy doma mají a jakým způsobem žijí. :think:
Proto si myslím, že odsoudit hned někoho koho vůbec neznáme, jen na základě pár uvedených informací, je trochu přímočaré a zcestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
17.6.23 14:55

@Černá Madonna No, někoho, kdo zije normálně, ani nenapadne přemýšlet o tom, ze by mu dite mohla odebrat sociálka a to ani když kouří, ani když ma doma plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
17.6.23 15:33
@j.a.n.i1 píše:
@Černá Madonna No, někoho, kdo zije normálně, ani nenapadne přemýšlet o tom, ze by mu dite mohla odebrat sociálka a to ani když kouří, ani když ma doma plíseň.

Ano, já vím. S tím plně souhlasím.
Ale, je to její život. Oni jako rodiče musí nejlépe vědět co je vhodné a co ne. Někdo to bohužel opravdu neví. :(
My nemáme žádné právo tu někoho moralizovat, urážet a už vůbec ne odsuzovat.
Každý z nás žije svůj vlastní život a je jen na nás jaký si ho uděláme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
17.6.23 15:49
@Černá Madonna píše:
Ale, je to její život. Oni jako rodiče musí nejlépe vědět co je vhodné a co ne. Někdo to bohužel opravdu neví. :(
Každý z nás žije svůj vlastní život a je jen na nás jaký si ho uděláme. :kytka:

Tohle je to nejhorší, co jsi mohla napsat. Kdyby se tim řídil každej, tak systémem propadne hromada dětí i dospělých, kteří tu pomoc potřebujou. Nikdo by nepřispíval lidem na Doniu, nikdo by nikomu nepodal pomocnou ruku, nikdo by se nestal týranýho psa, nikdo by nezavolal policii, když by viděl domácí násilí.

Díky bohu za všechny, co se starají a zajímají. Díky bohu za to, že se stigmatizuje pedofilie, sexuální násilí a násilí na dětech. Kdyby bylo víc lidí s tvym uvažováním, tak jsme jako společnost v hajzlu.

• Citovat
  • Upravit
2902
17.6.23 16:39
@Tosidelassrandu píše:
Tohle je to nejhorší, co jsi mohla napsat. Kdyby se tim řídil každej, tak systémem propadne hromada dětí i dospělých, kteří tu pomoc potřebujou. Nikdo by nepřispíval lidem na Doniu, nikdo by nikomu nepodal pomocnou ruku, nikdo by se nestal týranýho psa, nikdo by nezavolal policii, když by viděl domácí násilí.Díky bohu za všechny, co se starají a zajímají. Díky bohu za to, že se stigmatizuje pedofilie, sexuální násilí a násilí na dětech. Kdyby bylo víc lidí s tvym uvažováním, tak jsme jako společnost v hajzlu.

Teda nezlob se na mě, ale srovnávat pedofilii, násilí na dětech a týrání s tím, že někdo holt bydlí v horších podmínkách a kouří v mezipatře na balkoně, to je trochu přes čáru, nemyslíš? Navíc předpokládám, že i pediatr je informován o podmínkách, ve kterých dítě žije, tedy i o tom, že rodiče jsou kuřáci, a kdyby se toto všechno na děcku podepsalo, jistě by byl první, kdo by rodiče upozornil. Takže nedělejte v tomto případě z komára velblouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
17.6.23 16:44
@Černá Madonna píše:
Každý z nás žije svůj vlastní život a je jen na nás jaký si ho uděláme. :kytka:

No, jelikož ona založila diskuzi, tak tim ostatnim to pravo o jejim zivote diskutovat, dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
17.6.23 16:46
@Buba mara píše:
Teda nezlob se na mě, ale srovnávat pedofilii, násilí na dětech a týrání s tím, že někdo holt bydlí v horších podmínkách a kouří v mezipatře na balkoně, to je trochu přes čáru, nemyslíš? Navíc předpokládám, že i pediatr je informován o podmínkách, ve kterých dítě žije, tedy i o tom, že rodiče jsou kuřáci, a kdyby se toto všechno na děcku podepsalo, jistě by byl první, kdo by rodiče upozornil. Takže nedělejte v tomto případě z komára velblouda.

Jo, to by me zajimalo, jak je pediatr informovan o podminkach kde dite žije a o tom kdo z rodicu a kde kouří 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
17.6.23 16:52

Celkem fascinující jakým stylem se tu odsuzuje kouření. Samozřejmě v těhotenství chápu. Ale jinak, se podívám kolem sebe a kouří kde kdo. :D sama teda nekouřím vůbec, smrdí mi to ale že bych takhle potřebovala nadávat a moralizovat někoho kdo ano, tak to se mi ještě nestalo. :D Navic nekouřím a na své bydlení taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
17.6.23 17:03
@Natt99 píše:
@lucad77 Ne nekojím.. 🙄 A nevím proč řešíte že my kouříme nikdo se tady o tom nezmínil a hlavně určitě kvůli cigaretám není na další bydlení… Když nevíte jak to je tak hned nepište blbosti děkuji.. Můj dotaz zněl ohledně něčeho jiného.. :wink:

Víte, kolik prohulíte za rok? Si to někdy spočítejte, pokud na to máte mozkovou kapacitu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
17.6.23 17:05
@Natt99 píše:
@korn123 ano v těhotenství jsem si dala 1-2 cigarety denně víc ne a ještě ty slabý slimky
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
17.6.23 17:08
@Kipa22 píše:
Já chodím na fb i do amerických a kanadských skupin, tam, kdybych si dovolila třetinu toho, co vy si tu dovolíte k zakladatelce, tak letím ze skupiny, ani nevím jak. Tady je normální být přehnaně kritický ke kdekomu a posílat pobliony a úšklebky na kdeco. Tam byste si s takovým chováním ani neškrtli. Co to jsme za lidi, takto se k někomu chovat? To jste tak dokonalé? Nikdo z vás nedělá chyby? A kdo z vás by jí to řekl na chodníku do očí? Většina ne, ale v prostředí internetu, kde sedíte anonymně za obrazovkou dokážete být opravdu šílené. Ona sem přišla pro pomoc a vy jí tu nakopete ještě zadek. Fuj, je to hnus.

Bože, to je hrůza, nemůžu psát na přiblblý americký fejsbúk. :,( Jo a klidně bych jí to na chodníku řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
17.6.23 17:33
@Buba mara píše:

Bavíme se o kouření v těhotenství a ne kouření “někde v mezipatře”. Kouřit v těhotenství může jen opravdová zrůda a ne matka, který na dítěti záleží.

• Citovat
  • Upravit
13965
17.6.23 18:11
@Tosidelassrandu píše:
Bavíme se o kouření v těhotenství a ne kouření “někde v mezipatře”. Kouřit v těhotenství může jen opravdová zrůda a ne matka, který na dítěti záleží.

Trošku silná slova nemyslíš? :think: … snad jsi naprosto perfektní s neděláš žádné chyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
17.6.23 18:14
@Pidulka1991 píše:
Trošku silná slova nemyslíš? :think: … snad jsi naprosto perfektní s neděláš žádné chyby ;)

Ona není chyba jako chyba, že… Hulit v těhotenství fakt není záležitost „chyby“, nevím, na co si hrajete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
17.6.23 18:14
@Tosidelassrandu píše:
Tohle je to nejhorší, co jsi mohla napsat. Kdyby se tim řídil každej, tak systémem propadne hromada dětí i dospělých, kteří tu pomoc potřebujou. Nikdo by nepřispíval lidem na Doniu, nikdo by nikomu nepodal pomocnou ruku, nikdo by se nestal týranýho psa, nikdo by nezavolal policii, když by viděl domácí násilí.Díky bohu za všechny, co se starají a zajímají. Díky bohu za to, že se stigmatizuje pedofilie, sexuální násilí a násilí na dětech. Kdyby bylo víc lidí s tvym uvažováním, tak jsme jako společnost v hajzlu.

Všechno jsi úplně přetočila a zveličila k obrazu svému.
Vůbec si nepochopila, co jsem tím myslela.
Nepsala jsem nic o lidské lhostejnosti a nechuti pomáhat potřebným a slabším.
Pokud nechápeš, tak s tím ti bohužel nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný